Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa123

Zajdę w ciążę w grudniu 2012...kto że mną? :)

Polecane posty

Gość buraczek19
to dawaj gdzie

Ale nie chciałabym tego adresu internetowego wpisywać na forum tutaj :) bo nie wiem czy wolno, a z drugiej strony nie chciałabym inwazji tutejszych trolli :) Można na kafeterii jakieś maile wysyłac, bo ja tu zielona jestem ? Zresztą inne dziewczyny z tego wątku tez zapraszam i mam nawet pewną propozycję. Ale nie chciałabym tego publicznie pisać :)

Gość buraczek19
hmm ja adresu mailowego raczej nie podajebo jest w nim moje nazwisko a wolalabym tego nie robic kurcze jak cie moge znalesc

Szkoda, że się tu nie da edytować swoich wiadomości :P bo bym wpisała i potem wykasowała adres mailowy :P Ja proponuję wizytę na nowym forum pod adresem www.caffe-club.pl Jeśli się tam zalogujesz i dziewczyny też to powiem jaka jest moja propozycja odnośnie rozmów na tematy, o których np. nie chciałybyście żeby ktoś czytał z zewnątrz. Bo czasami człowiek chce się wygadać, ale niekoniecznie chce, zeby ktoś z zewnątrz to czytał. I dla jasności :) nie jest to żadna reklama. Tylko nie chce mi się denerwować jakimiś osobami, które w chwili słabości potrafią dobić człowieka.

Szkoda, że się tu nie da edytować swoich wiadomości :P bo bym wpisała i potem wykasowała adres mailowy :P Ja proponuję wizytę na nowym forum pod adresem www.caffe-club.pl Jeśli się tam zalogujesz i dziewczyny też to powiem jaka jest moja propozycja odnośnie rozmów na tematy, o których np. nie chciałybyście żeby ktoś czytał z zewnątrz. Bo czasami człowiek chce się wygadać, ale niekoniecznie chce, zeby ktoś z zewnątrz to czytał. I dla jasności :) nie jest to żadna reklama. Tylko nie chce mi się denerwować jakimiś osobami, które w chwili słabości potrafią dobić człowieka.

Gość buraczek19
czekaj juz patrze nie bylo mnie

Gość buraczek19
no ja weszlami nie wiem co dalej

Gość buraczek19
jestem aktywna ale nie weim jak cie znalesc

Gość buraczek19
ja nie pamietam kto to byl

ah, Ciebie nie bylo wtedy....to byla akcja z podszywem i przy okazji z singielka :) jakies 2 stony wstecz

nie, nie, ja wiem dziewczyny, mi chodzilo o cos zupelnie innego, to bylo chyba wczoraj... I jak udalo wam sie wymienic emailami?

druga osiemnastka, pisalas wczesniej ze Twoja sytuacja jest podobna do mojej, mialas na mysli to ze Ty tak, on cos nie za bardzo?

On chce, ale za jakies 4 miesiące :) Nie to miałam na myśli, tylko Twoją sytuację rodzinną. Nie chciałabym tu o tym pisać :) Co nie oznacza, że to jakas tajemnica jest. Ale chętnie z Tobą pogadam choćby przez jakiś komunikator lub co zaproponujesz. Ale wiesz, nie załamuj się. Wszystko się da jakoś ogarnąć. W bardzo niewielu kwestiach człowiek jest bezsilny. Musisz walczyć o swoje i życzę Ci, żebyś osiągnęła swoje wyznaczone cele :)

Witam, obligatoryjnie szukam Laury zeby wiedziec iz samotnie nie pije kawki i chce wiedziec co ona oprocz tej kawki robi... :)

Gość mamamiśki
a ja mam nadzieje, ze bedziemy tutaj pisac i nie przejmowac sie jakimis wynalazkami:)

Poczułam się teraz jakbym nagabywała kogoś na siłę na jakieś podziemie, które tak naprawdę żadnym podziemiem nie jest. Nikt nikogo nie zmusza i każdy może robić co chce. To tyle w tym temacie.

halo halo boona kochana.. pilam kawę po dziewiątej, naturalnie.. :) lecz nie miałam dziś czasu by tu wejść.. kochane jutro idę do mojego gin.. ją tu zostaje :) :-*

powodzenia dziewczyny , oby się udało , trzymam kciuki , ja już kończę 5 miesiąc może przyniose Wam szczęście :)