Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa123

Zajdę w ciążę w grudniu 2012...kto że mną? :)

Polecane posty

Ja ogólnie jestem realistką w życiu. Nie wmawiam sobie, ze wszystko będzie ok, albo, ze mi się coś nie uda. Po prostu działam, a potem sa efekty. jak coś pójdzie ok, no to się cieszę, a gdy coś nie wyjdzie to albo to naprawiam jeśli się da, albo przyjmuję porażkę. Po co mam się nakręcać, skoro nie zawsze jestem w stanie przewidziec efekt, bądź nie mam na coś wpływu? W taki sposób żyje mi się wygodnie. A co do mojej ewentualnej ciąży, to będzie jak będzie. Nie wydaje mi się, zeby mój wiek był jakiś dramatyczny. Mam już jedno dziecko i z tego się cieszę.

Gość buraczek19
no nie jest dramatyczny dlatego mowie:) aj ja tam nie mysle jak bedzie po prostu przyjdzie okres to przyjdzie a na razie ide na silownie sobie pocwicze i wroce do was:)

Gość mamamiśki
za mnie tez poprosze:) chciałam sie wybrac ale nie mam czasu a ostatnio rowniez siły na nic!!!

kobiety! nie dajcie się sprowokować.. te co się wtrącają są naj mądrzejsze na świecie.. swój poziom inteligencji określają przez krótki dialog i wymianę zdań. jak czytam takie beznadziejne posty to aż nie chce mi się tu na to forum wylewać swojego życia, zawsze znajdzie się jakąś idiotka która będzie chciała urszykszyc życie podnosząc przy tym swoją samoocene ale skoro wypowiadają się tak płytko to wstyd na jakim są poziomie. Inteligenty człowiek potrafi sobie wyobrazić każda stronę medalu. Nie tylko ta zła! Dziewczyny nie odpowiadajmy już na te prowokację. Trzymajmy się tematu:) jak mija wam dzień? Ja dziś zadzwoniłam do mojego g potwierdzić wizytę:) w piątej o 18.20 jadę :) :) :)

ja dzisiaj w pracy bylam bardzo zajeta jutro i pojutrze to samo bo mamy inwentaryzacje teraz tylko mam sekundke zeby skrobnac chociaz : hejka :)

Gość buraczek19
a ja cwiczylam zaczal mnie mocno bolec brzuch i zaczelam krwawic hmmm troche wczesniej okres no ale w tym mies sie nie udalo niestety ale to nic...

Gość pogubiona222
Dziewczyny, mam pytanie... biore tabletki od roku, tzn brałam. W sobotę zaczęłam kolejne opakowanie, w niedzielę wzięłam drugą tabletkę i na tym koniec Od soboty kocham się z mężem codziennie bez zadnego zabezpieczenia Nie wiem w sumie dlaczego nie poczekalismy do konca opakowania... jak myslicie - jaka jest mozliwosc ze zajde teraz w ciaze?

kochana też tak kiedyś miałam.. przykro mi.. ale trzeba myśleć pozytywnie.. następnym razem może się uda!! :-*

pogubiona, przykro mi ale ja Ci nie pomogę, nie brałam żadnych hormonalnych leków.. Musisz poczytać na forum na którym dziewczyny o tym piszą.. A może którąś tutaj Ci odpowie..

Gość buraczek19
laura ale ze sie zmeczylas i dostalas okresu czy jak aj tam nie ma co sie lamac trzeba probowac

Ja na kafeterii jestem od wczoraj i widzę, że tu niezły śmietnik jest bez żadnej kontroli. ja bywam na innym forum, gdzie spokojnie można pisać o wszystkim i na wiele tematów, co i Wam polecam. Przynajmniej nie ma trolli, a jeśli już się pojawią to na krótko.

Gość buraczek19
ale to do mnie?

Gość buraczek19
tak osiemnastka

Gość buraczek19
aaa ja juz sie zamotalam:) osiemnastka masz syna czy corke?

Witam, przysiadam sie na chwilke i poczytam... tamtego nie komentuje... :(

Gość buraczek19
tamten to byl jakis co sam nie moze miec dziecka rozzalony i zaluje innym wiec optymistycznie nie ma co:)

Gość buraczek19
fajnie miec juz takiego duzego syna zawsze mi sie to podobalo

Wiesz buraczku, na każdym etapie dorastania dziecka jest inaczej :) rodzice uczą się razem z dzieckiem pewnych rzeczy, bo przecież nie ma tak, że wszystko się wie :) Nie wiem czy jest czego zazdrościć :) ale ogólnie wychowanie dziecka to wyzwanie za wyzwaniem :) i niespodzianka za niespodzianką :P

Gość buraczek19
ale teraz masz doroslego faceta w domu;p

Gość buraczek19
no tak:)a ja sobie ogladam kabarety zeby sienie smucic okresem:)

Wiesz, ja nigdy nie grałam w żadne gry, ale od jakiegos miesiąca znalazłam tak co mi odpowiada, a co za tym idzie - odstresowuje :) Nigdy bym nie pomyślała, że takie zajęcie sobie znajdę :) Wcześnie na rozluźnienie zajmowałam się robieniem różnych rzeczy dla siebie i do domu :) Ale to temat nie w tym wątku :)

Gość buraczek19
hmmm zaloze moze zaraz jakis watek to sobie pogadamy bo trudno mi dopwiadac tylko na pytania konkretne i sie zamknac..