Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa123

Zajdę w ciążę w grudniu 2012...kto że mną? :)

Polecane posty

dobrze jest mieć taka osobę.. mój g. prowadził ciążę i odbierał poród gdy ją się rodziłam:) chodziły do niego wszystkie ciotki, teściowa i inne.. teraz to mam czekać do terminu @ jeśli się nie pojawi- przyjść. a jeśli się pojawi to od razu jak się skończy.. i czekać.. czekać..

Witajcie moje drogie :) mamamiski- szkoda ze jednka @ przyszla, ale trzymamy kciuki za nast cykl. a co do swiatecznych porzadkow to u mnie lipa, chociaz staram sie codziennie cos zrobic w tym kierunku ale praca oraz dwuletni szkrab w domu oraz tysiace innych spraw do zalatwienia powoduja ze wydaje mi ie iz tkwie w miejscu :) laura123- podoba mi sie Twoj optymizm! oby tak dalej!! i tak jak piszesz -przynajmniej teraz masz wglad co sie dzieje w twoim organizmie Katiia- i jak test?? mam nadzieje ze jak najbardziej pozytwny :) oczekujaca- witaj i powodzenia :) tiquran- oj szkoda ze takie wiesci dostalas od gin. moze faktycznie lepiej poczekac teraz i od stycznia dzialac!!! A ile latek ma Twoja córeczka?

Witajcie moje drogie :) mamamiski- szkoda ze jednka @ przyszla, ale trzymamy kciuki za nast cykl. a co do swiatecznych porzadkow to u mnie lipa, chociaz staram sie codziennie cos zrobic w tym kierunku ale praca oraz dwuletni szkrab w domu oraz tysiace innych spraw do zalatwienia powoduja ze wydaje mi ie iz tkwie w miejscu :) laura123- podoba mi sie Twoj optymizm! oby tak dalej!! i tak jak piszesz -przynajmniej teraz masz wglad co sie dzieje w twoim organizmie Katiia- i jak test?? mam nadzieje ze jak najbardziej pozytwny :) oczekujaca- witaj i powodzenia :) tiquran- oj szkoda ze takie wiesci dostalas od gin. moze faktycznie lepiej poczekac teraz i od stycznia dzialac!!! A ile latek ma Twoja córeczka?

hehe.. no u mnie podobnie... teściowa,szwagierka i ja... wszytkie u jednegoo gin... teraz jeszcze kolezanke do niej posłałam. :) Bravvia moja córeczka m a3,5 roku. Dopztuje sie o rodye}stwo... chce brata i siostre.... i strasynie się martwi skad wemiemy tego brata....:)

jestem o niebo spokojniejsza gdy wiem co się dzieje.. choć martwi mnie ten nie pęknięty pęcherz! jednak jestem pełną nadziei:) kochane u mnie świątecznych porządków nie będzie, jak co tydzień w piątki 4godziny sprzątania.. wszystko na bierzaco.. w sobotę przywiozą mi choinkę, będziemy ubierać.. pierwsze święta na swoim! cud! tak się cieszę.. wierzę że następne święta będą we trójkę:)

od jakiejś dłuższej chwili boli mnie podbrzusze i to bardzo.. i kluje ten jajnik w którym jest pęcherz.. co to może być? może pękł.. pozostaje mi czekać..

od jakiejś dłuższej chwili boli mnie podbrzusze i to bardzo.. i kluje ten jajnik w którym jest pęcherz.. co to może być? może pękł.. pozostaje mi czekać..

Tiquran- moja córcia ma 2 latka, narazie nie pyta o rodzenswto ale my bysmy zdecydowanie w 2013 zajsc, zeby nie bylo zbyt duzej róznicy wieku. Laura123- nie wiem co ten ból brzucha moze oznaczac w twoim przypadku... ale trzymaj sie cieplo... Ja akurat mam plodne dni ale z mezulkiem sie mijamy caly tydzien wiec seksu brak ;/

też nie wiem co oznaczał ten ból.. ale się skończył.. momentami tylko mnie kluje.. ale to jest takie sekundowe dosłownie.. widzę brava i tiquran że jesteście już mamami.. ja jeszcze nie.. wiecie już czego mniej więcej się spodziewać..

Wiem i nie wiem... w ciążę zaszłam 4 lata temu i w dodatku za pierwszym razem... mówiąc szczerze był to pierwszy raz do końca bo myslałam że wszytscy tak długo się straaja wiec my pewnie tez... no i zaszłam w pierwszym cyklu! ...ale za to teraz odbijam czekaniem na II kreseczki :) Laura123 na pewno wszytko ...skoro przestalo cię boleć.. A lekarz coś mówił czego możesz się spodziewać? czy on bedzie rós? czy może peknąć przy tej wielkości? chociaz nei wiem czy mozna przewidziec jakie plany ma pęcherzyk...:)

tipuran to super jak udało się Tobie za pierwszym razem.. Wiesz lekarz powiedział że może być tak lub tak.. Dziś od rana okropnie mnie boli brzuch.. I ten jajnik w którym jest pęcherz kluje.. Poza tym moje piersi są nie do zniesienia- tak bolą..

hejka dziewczyny!! Laura123- tak z jednej strony wiem co mnie czeka mniej wiecej i boje sie tego (okropne mdlosci, zmeczenie pod koniec ciazy, potem PORODU-tego chyba najbardziej) ale z drugiej strony najpiekniejsze uczucie kiedy po 9 miesiacach oczekiwan i strasznym porodzie wkoncu zobaczylam moje malenstwo, a ona popatrzyla mi tak gleboko w oczy (tak wiem ze taki maluszek jeszcze bardzo niewyraznie widzi). ale poprostu lezala mi na piersiach i chyba przez 5 minut patrzyla mi prosto w oczy... Od razu o calym bolu i cierpieniu zapomnialam!!! ach az mi sie lza zakrecila w oku teraz jak to pisze.... Och obysmy wszystkie w 2013 roku cieszyly sie takimi chwilami!!!!

Aha dodam ze moja córcia tez jest z pierwszego cyklu staran... nawet nie przypuszczalam ze tak szybko sie uda. Nastawialam sie na conajmniej kilka miesiecy!!! Mam nadzieje ze tym razem tez pójdzie szybko , chociaz nie nakrecam sie bo bywa róznie...

Gość Elidia
Laura ile masz lat?

brava pięknie to co napisałas:) takimi chwilami spełniamy nasze życie.. wierzę mi również się uda.. halo kochane co tu taka cisza?

Witam, przepraszam, że tak długo nie napisałam jaki otrzymałam wynik testu. Ale po prostu nie miałam czym się pochwalić ani cieszyć. To oczywiste po tym co napisałam, że wynik jest negatywny. Nie wiem już sama co o tym wszystkim myśleć, kolejny miesiąc nadziei na marne. Ponadto zero wsparcia. Jedynie tylko informacja o kolejnej ciężarnej wśród znajomych. A ja??? O mnie już bociany zapomniały? ;(((((((((((((

kattia tak mi przykro.. ale może jeszcze nie wszystko stracone.. kiedyś przyjdzie taki dzień, taka chwilą.. że ujrzymy pozytywny test ciążowy w naszych rękach napewno.. widocznie jeszcze nie pora.. :-*

Witam dziewczyny :) ja caly czas sledze watek, trzymam za was kciuki... :) my dzisiaj działamy, srodek owul, porozmawialismy troszke, wiec nie ma na co czekac :)

Gość będę bezrobotna
lauraaa123 takie niepękające pęcherzyki mogą się zdarzać co cykl, mogą się przeinaczać w torbiele, które się później wchłaniają,bo skoro nic Ci o torbielach nie powiedział, tzn, że ich nie masz. Ale to może być też jednorazowy przypadek, z tym, że w tym cyklu pęcherzyk nie pękł.

Lauraaa 123 dziękuje za wsparcie. Mam nadzieje, że to co napisałaś kiedyś się spełni. A teraz czekam na @ i znów do lekarza niech kombinuje co się stało, że się nie udało... może pęcherzyk nie pękł, albo za późno się przytulaliśmy? sama już nie wiem. Dziś jest 32 dc a @ nadal niema choć cykle mam 27-28 dniowe.

Katiia, a robiłaś jeszcze raz test po terminie miesiaczki? może owu ci się przesuneła o kilka dni a z testami bywa róznie... albo zrób bete. Bedziesz miała prwność.

Tiquan jeszcze nie robiłam drugi raz testu. Mam zamiar jutro powtorzyc. Albo pojde na bete choc coraz bardziej wydaje mi sie ze hednak sie nie udało a @ przesuneła sie w wyniku stresu.

Gość ciekawska.... :)
ja zaszłam 21 grudnia w swoje urodziny, 5 lat temu

boona kochana, jak minęły WASZE dni?. :-* już po? Kattia radziła bym tak jak dziewczyny zrobić test jeszcze raz.. Nic się nie martw! :) będę bezrobotna dzięki za rady ale ja to wszystko wiem. Kobietki moje kochane jak święta u Was? Przygotowania? Trwają?

U mnie juz tylko zakupy zostały. Menu juz opracowane. Wiec jeszcze kilka dni i bede mogła spełnic sie chociaz w roli kucharki :)

Moje przygotowania świąteczne przeniosły się do łóżka... zwalicha mnie temperatura prawie 39 stopni. Sobotę i niedziele walczyłam z taka temperatura u małej i chyba na mnie przeszło... Chodzić nie moge, stawy mnie bolą, rzęsę się jak galaretka... masakra! katiie, radzę zrobić test lub betę jak naszybciej. Ja w ciązy robiłam test w dniu @ i nic, odstawiłam duphaston, na drugi dzień znowy test i nic, na nastepny znowu nic i po jakiś 30 min jak chciałam zobaczyć test zobaczyłam drugą słabą kreske.... poprostu owu się przesunela... ale konsekwencja odstawienia dupha była kilkudniowa wizyta w szpitalu n apodtrzymaniu... udało się mam córę... dlatego radze zrób test o ile nie dostalaś jeszcez @.

tak tak tiquran ma rację:) katiia zrób test.. tiquran kochana.. bardzo Ci współczuję.. U mnie już wszystko przygotowane.. Choinka pięknie stoi wczoraj mi przywieźli cały wieczór ubierałam i powiesiłam Aniołka którego dostałam od Mamy na szczęście w staraniu o malenstwo.. :) mam nadzieję że się spełni..

Moja choinka też już stoi ubrana.. moja mała takż sie zachwycała choinka że już w piatek ja ubrałysmy... na szczęście na swieta zaciagam rolety i zmykam do rodziny na urlop więcnie bedzie tak źle... mam nadzieję ze mi przejdzie bo jka narazie samopoczucie bardzo marne.

witajcie dzewczyny w ten poniedzialkowy przedswiateczny poranek :) alez ten grudzien leci szybko!!! Katiia-moze zrób jeszcze raz test tak jak dziewczyny tu pisaly, byc moze owu sie przesunela i tamtem wyszedl negatywny bo bylo za wczesnie? Nie trac nadziei!!! I daj znac!! Tiquran- och tez przeszlam okropne grypsko jakies 2 tyg temu. cala trojka w domu chorowala!!! zycze szybkiego powrotu do zdrowia! Ja jeszcze do piatku w pracy i bedzie przerwa swiateczna, tez wyjezdzamy do rodziny meza na swieta, wiec powinno byc lzej w tym roku :) nie bede musiala stac nad garami :D a choinka u nas tez ubrana jak najbardziej :) Laura123-oby ten aniolek na choince przyniosl szczescie! boona-powodzenia w staraniach :) na sylwestra miejmy nadzieje bedzie piekny prezent. U mnie dni plodne i lipa- bo nie ma czasu na przytulanki :/ dopiero od piatku bedzie troche czasu ale wtedy to juz tylko dla czystej przyjemnosci :D bo plodne dni sie juz skoncza!!! Pozdrawiam wszystkie! i zycze milego dnia!

moze i macie racje. Dziekuje za miłe słowa i podpowiedzi. @ miała byc 5 dni temu. Temperature mam cały czas 37,1 choc czuje sie zdrowa. Bol piersi przy tym. Moze poprostu sie @ spozni. Juz sie nie nastawiam ale chyba poczekam jeszcze kilka dni i zrobie ponowny test.