Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmanuellaa

Z jakiego kraju są najlepsi kandydaci na mężów?

Polecane posty

Gość na meza?
Darker absolutnie nie twierdze ze Polki sa dobre, ale temat jest o mezach wiec nie rozumiem Twojej frustracji

Gość ja tam chce
Męskiego Polaka ❤️ a nie wymuskanego zniewieściałego chłopczyka z zachodu

Gość co wy gadacie
Natomiast mezczyzni Polacy maja tam bardzo niskie notowania, jako faceci nieofdpowiedzialni, leniwi, prymitywni i nie szanujacy kobiet. Tylko że Polacy właśnie wygrali na najbardziej pracowitych są wręcz uważani za granicom za tytanów

Gość ja bym wybrała
albo Słowianina albo jakiegoś skandynawa Wielcy dobrze zbudowani owłosieni Faceci ❤️

Gość obojętnie jakiej narodowoście
byle Europejczyk i Biały

"Natomiast mezczyzni Polacy maja tam bardzo niskie notowania, jako faceci nieofdpowiedzialni, leniwi, prymitywni i nie szanujacy kobiet." ­ Na szacunek to sobie trzeba zasłużyć. Bycie określonej płci to trochę za mało - trzeba się wykazać. A co do lenistwa i prymitywizmu... to czy nie tacy własnie mają powodzenie zanim panna zorientuje się, że czas poszukać partnera na stałe? :D

Gość ja bym wybrała
do tego oni często są blondynami ( a ich jest mało 😭 ) do tego te niebieskie i zielone oczy na zakochać się tylko ❤️

Gość kiedy to prawda, ze w
Norwegii żadna dziewczyna nie wzięłaby Polaka. Może są pracowici na budowie, ale leniwi w domu, nie szanują swoich kobiet i jest to ogólnie wiadome.

Gość ja bym wybrała
Wikinga. :D oni byli wikingami w średniowieczu a nie teraz ale cały czas płynie w żyłach krew i wojowniczych przodków

"do tego te niebieskie i zielone oczy na zakochać się tylko " ­ Bo najważniejszy jest charakter :D Którego głównymi składnikami są blond kudły i zielone oczy. Panowie popracujcie nad charakterem kupując farbę do włosów, bądź tupecik (dla łysiejących) i szkła kontaktowe :D

Gość no fakt
skandynawowie są cholernie wojowniczy zwłaszcza brevik :D

Ta, charakter, dobre sobie... Na to czas później, najpierw liczy się to co się widzi a potem cała reszta.

"Może są pracowici na budowie, ale leniwi w domu, nie szanują swoich kobiet i jest to ogólnie wiadome." ­ Pozapierdalaj na budowie cały dzień to zobaczymy ile energii będziesz miała w domu. Łatwo mówić jak się cyferki w Excela wpisuje cały dzień. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć bo to towar luksusowy.

Gość 12345678900987654321
skandynawowie są cholernie wojowniczy zwłaszcza brevik :D:D:D:D:D:D

SamotnikXI - A Ty pisałeś, że wyglądasz jak Włoch i masz włoskie korzenie, a tu dziewczyny już typowały Włochów, więc o co Ci chodzi? :classic_cool:

Gość ja bym wybrała
Przepraszam autorkę juz się poprawiam mój głos oddaje na -Polaka -Norwega

Gość Darker zdarzylo mi sie
mieszkac w Norwegii i pracowac na budowie z babkami i facetami. Zgadnij, kto wieczorem popylal w domu? Dziewczyny tam zostaly, znalazly sobie lokalnych chlopakow. Chlopcy wrocili do Polski...

Polska x7 Belgia x4 Norwegia x4 Anglia x3 Holandia x2 Hiszpania x2 Niemcy x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 Indie x1

Gość niemcy
Tylko Niemiec, jak jest facet z klasa wiesz ze zyjesz w porownianiu z wiecznie narzekajacymi polakami, oczywiscie sa wyjatki ale rzadko, bez obrazy ale taka jest prawda.