calpirosa 0 Napisano Grudzień 2, 2012 poczytałam troche o tej diecie rozdzielnej i sprobuje jej zobaczymy czy dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiulabula 0 Napisano Grudzień 2, 2012 a dieta rozdzielna na czym polega?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 2, 2012 nie łaczysz białka z węglowodanami i nie pijesz w trakcie jedzenia tylko przed lub pol posilku od 30 -60 min ,mniej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 2, 2012 opis jest na topiku IDY ponizej pare tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 3, 2012 zaczęłam :) jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiulabula 0 Napisano Grudzień 3, 2012 tak ;)) ja dzisiaj po 1,5h siłowni zjadłam rano bułke z szynką pomidorem i papryką o 12 zjadłam 2 jabłka , wypiłam już półtora litra wody pije koktajl z melka sojowego i mrożonych owoców :) waga wskazala -0.4. aktualnie waze 63 kilo :) do konca tygodnia musze 1,5 zrzucic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 3, 2012 czesc basiulabula u mnie dzis tak sobie tzn staram sie jesc wg tej rozdzielnej ale sie dopiero wprawiam :p) nie waze sie bo mam ten przedwczesny @ czy nie wiem krwawienie ( przez co lekarz kazal mi przerwac diete dk) wiec brzuch mam jakis wzdety, zobacze po ile waze gratuluje ci dalszego spadku :) oinione a ty gdzie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jvsxvoix zxvxvxvxvx Napisano Grudzień 3, 2012 tak malo schudlas na kopenhaskiej? to ty albo dawalas za duzo tego jedzenia, albo tak naprawde jestes chuda. kopenhaska to katorga, dla 5 kg to nieoplacalna zupelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 103983yyt7771 Napisano Grudzień 3, 2012 do kogo to pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiulabula 0 Napisano Grudzień 3, 2012 jvsxvoix zxvxvxvxvx haha od wczoraj schudłam 0,4 kilograma, na kopenhaskiej schudłam 3 kilo ale bylam na niej 7 dni tylko ;) ja jem wszystko ale w małych ilościach nie podjadam miedzy posiłkami i nie jem po 17 ani nie pije prócz wody i zielonej niesłodzonej herbaty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 6, 2012 dziewczyny co z wami 'basiula witaj oinione zrezygnowalas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 7, 2012 basiula dajesz rade nie jesc od 17? ja jem ok 19 jeszcze piszcie cos, pusto sie tu zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajek26 Napisano Grudzień 14, 2012 Witam Was dziewczyny :)Skonczylam kopenhaską przedwczoraj z efektem -2,8 kghmm niewiele ....celem moim były 4 kg i własnie to 1,2 kg wisi mi juz od zeszlego piatku i poprostu nie drgnie...juz sama niewiem czy amerykanska stosowac czy tą 600kcl w sumie lepsze jedzonko jest na tej dietce niz na amerykanskiej...tylko nie chce mi sie trochu liczyc tych kalorii :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szejka 0 Napisano Grudzień 17, 2012 zaczynam jutro 600 kcal jest ktos na diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szejka 0 Napisano Grudzień 17, 2012 kajek i co postanowilas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 a nie powinno byc 700- 800 ma kopenhaskiej juzb bylo ok 600 z tego co wiem , bo moja ciocia sie na niej odchudzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 widze ze topik po kopenhaskiej jest tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 a czy tu ktos jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaolivka 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 poczytam co tu piszecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 ???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salianka_ Napisano Wrzesień 1, 2013 oinone, zrezygnowałaś? szkoda kurcze jeśli podjadanie Cię dopadło:/ skąd bierzesz danone vitalinea 0%?? mało kalorii, fajne smaki, ale nigdzie tego nie widziałam. No chyba że w uk;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 juz od roku nie ma nikogo tu a ty pytasz teraz czy zrezygnowala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach