Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oinone

600kcal po kopenhaskiej aby jeszcze troszke zrzucic i pozniej utrzymac wage :D

Polecane posty

nie łaczysz białka z węglowodanami i nie pijesz w trakcie jedzenia tylko przed lub pol posilku od 30 -60 min ,mniej wiecej

tak ;)) ja dzisiaj po 1,5h siłowni zjadłam rano bułke z szynką pomidorem i papryką o 12 zjadłam 2 jabłka , wypiłam już półtora litra wody pije koktajl z melka sojowego i mrożonych owoców :) waga wskazala -0.4. aktualnie waze 63 kilo :) do konca tygodnia musze 1,5 zrzucic :)

czesc basiulabula u mnie dzis tak sobie tzn staram sie jesc wg tej rozdzielnej ale sie dopiero wprawiam :p) nie waze sie bo mam ten przedwczesny @ czy nie wiem krwawienie ( przez co lekarz kazal mi przerwac diete dk) wiec brzuch mam jakis wzdety, zobacze po ile waze gratuluje ci dalszego spadku :) oinione a ty gdzie jestes?

Gość jvsxvoix zxvxvxvxvx
tak malo schudlas na kopenhaskiej? to ty albo dawalas za duzo tego jedzenia, albo tak naprawde jestes chuda. kopenhaska to katorga, dla 5 kg to nieoplacalna zupelnie

Gość 103983yyt7771
do kogo to pytanie

jvsxvoix zxvxvxvxvx haha od wczoraj schudłam 0,4 kilograma, na kopenhaskiej schudłam 3 kilo ale bylam na niej 7 dni tylko ;) ja jem wszystko ale w małych ilościach nie podjadam miedzy posiłkami i nie jem po 17 ani nie pije prócz wody i zielonej niesłodzonej herbaty:)

basiula dajesz rade nie jesc od 17? ja jem ok 19 jeszcze piszcie cos, pusto sie tu zrobiło

Gość kajek26
Witam Was dziewczyny :)Skonczylam kopenhaską przedwczoraj z efektem -2,8 kghmm niewiele ....celem moim były 4 kg i własnie to 1,2 kg wisi mi juz od zeszlego piatku i poprostu nie drgnie...juz sama niewiem czy amerykanska stosowac czy tą 600kcl w sumie lepsze jedzonko jest na tej dietce niz na amerykanskiej...tylko nie chce mi sie trochu liczyc tych kalorii :/

Gość gość
a nie powinno byc 700- 800 ma kopenhaskiej juzb bylo ok 600 z tego co wiem , bo moja ciocia sie na niej odchudzala

Gość gość
widze ze topik po kopenhaskiej jest tez

Gość gość
a czy tu ktos jest?

Gość gość
????????????????

Gość salianka_
oinone, zrezygnowałaś? szkoda kurcze jeśli podjadanie Cię dopadło:/ skąd bierzesz danone vitalinea 0%?? mało kalorii, fajne smaki, ale nigdzie tego nie widziałam. No chyba że w uk;)

Gość gość
juz od roku nie ma nikogo tu a ty pytasz teraz czy zrezygnowala?