Gość sewewea Napisano Listopad 29, 2012 skad masz takie wyliczenia ze serek almette ma np 15 gr 35 kcal , az tak dokładne? zdradzisz sekret? ja nie umiem az tak liczyc i chyba dlatego nie chudne a 15 gr t mała lyzeczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewewea Napisano Listopad 29, 2012 wazysz to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 Hej sewewea tak waze wszystko i korzystam z tabeli kalorycznych na www.tabele-kalorii.pl i nic nie musze sama obliczac, tylko wpisuje ile czego zjadlam i sam system liczy no i mozesz sobie zalozyc konto i sledzic swoj caly jadlospis, dodawac ulubione produkty do bazy danych itd Bardzo wygodne i przydatne, polecam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Listopad 29, 2012 Witaj oione!!! No i ja juz prawie 2 tyg po kopenhaskiej ale szczerze mówiąc dieta cuś nie bardzo mi wychodzi...W dzień elegancko ale wieczorami a to orzeszek,a to kawalek kielbaski...Musze sie zwazyc i zobaczyc co jest grane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 II Sniadanie grejpfrut 1szt(260g) 78kcal kawa inka z mlekiem (20ml 2%) 24kcal RAZEM 102kcal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 monteblack to ja tak wczoraj wlasnie mialam, wieczorem strasznie mnie ciagnelo do podjadania no i na szczescie skonczylo sie na jablku, ale juz od dzis dodaje jeszcze jeden posilek wieczorem zeby sie nie rzucac na jedzenie przed snem hehe :D A przytylas cos po kopenhaskiej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 zwaz sie, zwaz :) a orzeszki sa zdradliwe bo 100g to prawie 600kcal O MATKO!!! to tyle co ja jem na caly dzien!!! hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 Ja zwaze sie dopiero w poniedzialek i zobacze czy ta dieta cos daje hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 obiad salatka z pieczonym kurczakiem kurczak piers (95g) 100kcal cebulka czerwona (20g) 6kcal salata lodowa (30g) 5kcal rzodkiewka (32g) 4kcal ogorek zielony (55g) 9kcal pomidor (50g) 10kcal kawa inka 14kcal RAZEM 148kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewewea Napisano Listopad 29, 2012 dzieki za odpowiedz sprubuje tam wejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 29, 2012 nie ma sprawy :D mnie to bardzo ulatwia zycie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 Witam serdecznie Ja sie wzielam za cwiczenia od wczoraj :D Wczoaraj jogging a dzisiaj callanetics 1h - powiem tak, latwo nie bylo ale 300kcal spalonych :D i samopoczucie lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 Dokoncze jadlospis z wczorajszego dnia ;) KOLACJA 18.00 tym razem na slodko ;) ser twarog 0% (150g) 129kcal dzem truskawkowy Lowicz niskoslodzony 1lyzka (15g) 21kcal RAZEM 150kcal :D i WIECZORNA PRZEKASKA 20.00 pol jablka (70g) 35kcal jogurt Vitalinea 0% (125g-1opak) 53kcal otreby granulowane z zurawina Sante (6g) 19kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 a teraz dzisiejszy :D:D:D SNIADANIE 9.00 muesli Bio bez cukru (20g) 74kcal mleko 2% (150ml) 75kcal RAZEM 149kcal :D:D:D i II SNIADANIE 12.00 1grejfrut (230g) 69kcal kawa inka bez cukru i bez mleka duza (8g) 27kcal RAZEM 96kcal :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 a teraz herbatka owocowo-ziolowa :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 od dzis zaczelam cwiczyc callanetics i postaram sie cwiczyc codziennie plus do tego dolaczyc bieganie :) Wyczytalam jednak ze przy tych cwiczeniach wyrabia sie miesnie i rzezbi i wysmukla cialo a kg na poczatku kg moga wzrastac (ale cm spadac) dlatego jutro rano bede sie mierzyc i pozniej sprawdzac czy te cm ubywaja mimo iz waga moze sie zwiekszac (przynajmniej poczatkowo) :D:D:D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 g 15.00 trzy kromki chleba chrupkiego 69kcal serek almette (13g) 30kcal serek twarogowy linessa do smarow (9g) 5kcal ogorek zielony 9plasterkow (63g) 10kcal wafle ryzowe 2szt 37kcal RAZEM 151kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 g 18.00 Mega wypasiona kolacja :D 150g kurczaka pieczonego bez tluszczu i bez skory 150kcal salata (ok 30g) 5kcal jogurt naturalny (50g) 19kcal RAZEM 174kcal troche wiecej niz zamierzone ale za to najadlam sie niezmiernie ;) A do tego zjadlam dzisiaj kostke czekolady Galaxy (dodatkowe 42kcal) wiec dzisiaj odpuszcze sobie dodatkowy posilek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinone 0 Napisano Listopad 30, 2012 Razem kalorii dzisiaj 612 - nie tak zle :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zywienie$cwiczenia Napisano Listopad 30, 2012 Bez urazy..ale czy sobie zdajesz sprawe jak wyniszczasz organizm takim zywieniem ? i ze dieta ponizej 1 kcal przy dluzszym stosowaniu tzn kolo 2-3 tyg zabusza gospodarke hormonalna organizmu ? wg WHO dzienne MINIMALNE zapotrzebowanie na kalorie dla kobiety to ok 1500 kcal..a Ty spozywasz 600 i spalasz z tego jeszcze 300. Pomijajac juz bezsensownosc dobierania posilków. Zeby nie byc goloslownym sam redukuje wage. Moja dieta to kolo 4 tys kcal dziennie !! Głównie w z bialek złożonych weglowodanów i wielonasyconych tluszczy. Mimo takiej ilosc kalorii chudne...to jest dieta a nie jakies wyniszczajace glodowki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kassska Napisano Grudzień 1, 2012 4 tys niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewewea Napisano Grudzień 1, 2012 po diecie dk 13 dniowej nie mozna sie rzucic na jedzenie bo bedzie efekt jojo trzeba z niej jakos wyjsc dodajac stopniowo kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monteblack 0 Napisano Grudzień 1, 2012 oinone,schudlam po kopenhaskiej 2 kg,kg na tydzien wiec niby przykladnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allataka Napisano Grudzień 1, 2012 http://www.ilewazy.pl/lyzeczka-serka-jogurtowego-almette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allataka Napisano Grudzień 1, 2012 monteblack a jaka masz teraz diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zywienie$cwiczenia Napisano Grudzień 1, 2012 Monteblack. Spaliłas 2 kg w tydzien na głodówce. Z tego pewnie kolo 80 % to mięśnie i woda..tłusczu z tego było mało co. Ponieważ : organizm jest w stanie spalic 1 kg tłuszczu tygodniowo. Zamiast poczytac..ulozyc sobie normalne diety i ruszyc leniwe dupy to sie głodzicie. Ciezko mi to pojać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baeeaaklaa Napisano Grudzień 1, 2012 ja to nie umiem sobie ułozyc zawsze cos mi zle wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bertiaaa Napisano Grudzień 2, 2012 nie jestem po kopenhaskiej ale na tych 600 kcal ,czy dam rade 3 kg bez cwiczen zrzucic do swiat? spacery , szybkie marsze do 3 godz dziennie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiulabula 0 Napisano Grudzień 2, 2012 Hej dziewczyny ;) byłam na diecie 13 dniowej nie dotrwałam do końca, potrzebuje wiecej warzyw i owocow a na jajka w sumie jestem uczulona także średnio mi pasowała ta dieta. Będę jeść 800 -1000 kcal dziennie ponieważ potrzebuję trochę energii ze względu na siłownie na którą chodzę co dwa dni po 2h. Chodzę już miesiąc i powiem szczerze,że celulit sie zmniejszył i szybko sgrasznie chudne będę jadła wszystko ale w ograniczonych ilościach i oczywiście nie przekrocze 1000 kcal dziennie ;) Będę pisać jak waga spada i cm. Na dzień dzisiejszy ważę 63,4. Mój cel to 58 czyli potrzebuje schudnąć 5,4 kg to bardzo duzo. do sylwestra myślę,że powolutku to zrobie. buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Grudzień 2, 2012 basiulabula ja musiałam przerwac napisalam na topiku dk dlaczego tez do was dolacze ale nie wiem co robic teraz zeby nie bylo jojo a mam sie odzywaic dobrze , zmieniłam stopke tez oinione przyjniesz mnie? moze sprubuje jesc mniej małych posiłkow zdrowych albo diete rozdzielna , dzis bede pic tylko sok z burakow jak mi zalecono bo nie mam smaku na nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach