Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllka G.

Ona mi odbiła narzeczonego- co robić?

Polecane posty

Gość to ci powiem
Karola! co u ciebie?

Gość karollllka G.
Witam! Wczoraj byłam na imprezie ze znajomymi, trochę odreagowałam. On nic się nie odezwał. Nie dzwonił, nie pisał, nic kompletnie nic. Nie wiem co będzie dalej. Z jednej strony dobrze mi teraz, ale wciąż boli, mimo wszystko.

Gość to ci powiem
Skoro powiedziałas że zrywacie to teraz nie możewsz z gęby robić cholewy. Wg mnie on bierze cie na wytrzymałość i liczy że prędzej czy póżniej to się odezwiesz, tym bardziej że świeta i sylwester za pasem. Teraz dalszy ciąg zależy tylko od ciebie. Powodzenia. A powiedz jeszcze - długo byłiscie z sobą?

Gość karollllka G.
W styczniu byłoby 2 lata. Na Sylwestra też kasę wpłaciliśmy już. Nie wiem, czy oddać mu pierścionek, czy nie.

Gość ale po co
ci slub dziewczyno tak szybko jestescie tylko dwa lata pozatym jeszcze mloda jestes korzystaj z zycia nie on pierwszy i nie ostatni

Gość ale po co
obojetne czy cie zdradza czy nie zdradza za same jego zenujace teksty wzgledem ciebie bym go olala przeciez ion cie nie szanuje za nic

A ja bym poszla do niej do pracy i przy wszystkich powiedziala jej ,ze ma sie odczepic od twojego narzeczonego , a jak nie to pojdziesz do jej meza i opowiesz o jej podrywach , zobaczysz podziala. Drastyczne , ale zadziala

Gość karollllka G.
Myślałam, żeby iść do niej do pracy, ale tam pracują tez moi rodzice i mogą później mieć kłopoty, bo ona jest ich przełożoną. Poza tym nie będę się poniżała i z babą kłóciła o faceta. Jego wybór. Chce się z nią... to nie ze mną i tyle. Mam gdzies takiego narzeczonego, co fascynuje się kimś innym a nie mną. Wczoraj jeden chłopak do mnie zarywał, ale powiedziałam, że jestem zaręczona i nie interesują mnie bliższe znajomości. A tak w zasadzie to chyba jestem już wolna. Przejechałam się obok jego domu i auta nie ma, czyli gdzieś pojechał.

Gość karollllka G.
napisał- pogadamy? Nic nie odpisałam.

Gość karollllka G.
Smutno mi, chyba muszę wypić drinka bo nie wyrabiam.

Gość to ci powiem
Karola, jak ci napisał sms-a to musisz odpowiedzieć. Sama musisz ocenic czy jest jeszcze o czym rozmawiać. Sto razy sie zastanów zanim podejmiesz decyzję obojętnie w którą stronę. Porozmawiać zawsze można. I rozstać sie też zawsze można.

Gość karollllka G.
Wiem jak te rozmowy z nim wyglądają. To będzie kłótnia i znów jego kłamstwa. Nie mam już siły się denerwować. Napisałam mu- możemy porozmawiać, ale przez tel. Nie chcę, żeby dziś przyszedł.

Gość to ci powiem
Nie mogą być kłótnie. Musi wysłuchac wszystkie twoje racje i odwrotnie, ty musisz wysłuchać jego , ale nie w stylu jestes niedojrzała i musisz zmądrzeć. Musisz mieć argumenty w ręce i nie daj się wyprowadzić z równowagi. Na pewno do pracy nie pojechałabym żeby z nią rozmawiać. W końcu z nim jesteś zaręczona a nie z nią.

Gość to ci powiem
Z pierścionkiem się jeszcze wstrzymaj. Na oddanie masz czas.

Gość superrrbbba
przeczytalam caly topik, widze ze piszesz tu od dluzszego czasu i jedno ci powiem nie sluchaj tej idiotki TO CI POWIEM masz swoj rozum, jestes mloda, ladna faceci do ciebie zarywaja a ten twoj za jakas starsza pania gania i jeszcze tobie mowi ze ty nie powazna! dziewczyno zaslugujesz na kogos kto becie cie kochal tak samo mona jak ty jego za to jaka jestes

Gość to ci powiem
superbbba - a cóz takiego cię zbulwersowało że jestem dla ciebie taką idiotką?

Gość trudno się nie zgodzić -
superbaba co ty pierdolisz. Jedne z poważniejszych i przemyślanych wypowiedzi a ty tu jadem dajesz do tej powyżej

Gość superbaba
jest najmądrzejsza. Ona wie jak z chłopami postępowac - aż sie kiedyś poślizgdnie na swoim gównie

Gość to ci powiem
Dziewczyny dajcie spokój. Tu chodzi o to żeby Karole jakoś wspomóc a nie udowadniać która mocniejsza w gębie

Gość jasne, jasne
wszystkie sa mądre i kazda wywala na zbity pysk jak jej nie dotyczy. A jak przychodzi co do czego to lament co zrobić

Gość karollllka G.
Dziś mamy poważnie porozmawiać, jak wróci z pracy.

Gość karollllka G.
Jesteśmy po rozmowie, dałam mu jeszcze jedną szansę, ale wie, że najmniejsza zagrywka z jego strony to będzie koniec. Zobaczymy, albo wóz, albo przewóz.

Gość karollllka G.
twierdzi, że pani X to tylko koleżanka i nie mam sobie dopowiadać historyjek.

Gość to ci powiem
Cokolwiek zrobisz to musisz być pewna tego na 100%. Także pewna jego słów i czynów.

Gość karollllka G.
Witam po świętach! Jak na razie jest ok. a jego wielbicielka jest na zwolnieniu lekarskim bo się rozchorowała biedaczka. On teraz normalnie wraca z pracy i normalnie się zachowuje wobec mnie.

Gość karollllka G.
Nawet nie wspomina o swojej koleżaneczce z pracy. Oby tak już zostało.

Gość to ci powiem
Ooo, jesteś. Byłam ciekawa co u ciebie. To fajnie że normalnie wraca z pracy. Tylko czy to wracanie jest teraz jak bidulka się rozchorowała> A co będzie jak wyzdrowieje i znowu nadmiar obowiązków w pracy wydłuży jego dzień pracy??? Oczywiście kpię z tego nadmiaru obowiązków.

Gość karollllka G.
Wiem, wiem, ale mam nadzieję, że mu minęła miłostka, a jak się okaże że nie to trudno, będzie koniec. Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego roku!

Gość jak po świętach? coś się
zmieniło czy nadal jest spokój?