Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllka G.

Ona mi odbiła narzeczonego- co robić?

Polecane posty

Gość Heidi Klummmm
co to za chory zwiazek??? kontrolowac non stop?? Po co zwiazek bez zaufania??

Gość karollllka G.
Zaczynam go olewać, ale łatwo nie jest.

Gość karollllka G.
Napisał mi że bardzo mnie kocha a ja wszystko niszczę swoimi urojeniami. Bezczelność jego powala mnie na kolana.

Gość Opowisci z krypty
Twoja glupota autorko powala.Nie wyobrażam sobie bycia z facetem na ktorego miala by mi donosic matka.Facet w pracy a Ty do kolezanki czy do matki dwonisz i sie pytasz czy sa razem.Nie wiem jak Twoi rodzice na to patrza ja to bym dla swojej corki probowala wybic z glowy takiego faceta jakbym widziala co on robi.Żal mi Cie bo tak naprawde nie masz godnosci.Po co takie zabawy w szpiegowanie a juz sluchanie ze jestes glupia to szczyt bezczelnosci Twojego faceta.Nie dziwcie sie pozniej jak po slubie facet bije skoro takie numery i ponizanie stosuje przed slubem.Ogarnij sie dziewczyno mloda jestes nie jeden na tym swiecie wiem ze trudno sie rozstac jak sie bylo z kims kilka lat i sie kocha.

Gość to ci powiem
Dawno temu oglądałam film. Opowiadał o małżeństwie które sie miało rozwodzić. Pół filmu były to relacje kobiety, a drugie pół jej męża. Zupełnie inne spojrzenie na fakty jej jak i jego I dlatego będę powtarzać żeby kategorycznie stwierdzać o sytuacji to trzeba być pewnym na 100%. A u ciebie droga autorko wygląda to tak że ty mu zarzucasz tę babe (powody znasz), a on się broni, zarzucając ci z kolei głupotę czy niedojrzałość.

Opowiesci skrypty ma racje. Dlczego Twoja matka na to patrzy i nic mu np. nie powie w obecności tej 40tki. Na pewno jest Ci cięzko, ale moim zdaniem to on sie zachowuje jak dzieciak i on powinien dorosnąc ! dlaczego nie pogada z Tobą szczerze od serca tylko jak nakrecony mówi ten sam tekst"dorosnij dziewczyno.." bla bla bla to on wszystko psuje nie Ty i niech udowodni ze Cie KOCHA!

Gość to ci powiem
Smutno mi Karola. Smutno mi że twój chyba nie dojrzał do roli narzeczonego i męża. Czytając powyższe posty to piszący mają rację, tylko ja głupia w swojej naiwnośći chce wierzyć że tak żle to nie wygląda. Współczuję ci zawiedzionych nadziei.

Cofnełam sie na poczatek Twojej opowięsci ...Ty masz 21lat!!!!!!!!!! jesteś młoda i poznąsz jeszcze nie jednego który będzie za Tobą latał i nie zostawi Cie na krok ;) a tak na marginesie po co Ci ględzi na uchem o tej 40tce i ciągle o niej gada przeciez Tobie jest przykro-on o Tym nie wie?! jest taki głupi czy chce wzbudzic w Tobie zazdrość?! kazda kobieta na Twoim miejscu by sie wkurzyła jak jej narzeczony ukochany gada w błyskiem w oku o kolezance z pracy!!! pozatym jezeli facet wychodzi w skowronkach do pracy i jeszcze do tego spędza więcej czasu przed lustrem i w łazience niz dotychczas to to SMIERDZI NA ODLEGŁOŚĆ! sprawy słuzbowe załatwia sie w pracy a wszystko poza pracą jest podejrzane....KONIEC KROPKA. Zycze Ci powodzenia nie daj sie i rób to co PODPOWIADA CI SERCE! pozdrawiam

Do tych którzy sie podszywają pod konta innych........ Nie dorosliscie do forum KAFETERIA! jak chcecie sie nabijac z nieszcześcia, problemów itp innych to wybierzcie inne forum albo zmykajcie w podskokach pobawić do piaskownicy bądz ulepić bałwana ;) i nie zasmiecajacie forum i nie wkurzajcie ludzi któzy chca pogadac i zasięgnąc opini innych.

Gość karollllka G.
pokazał mi smsa od niej. To jednak ona na niego leci.

Gość nie wazne czy ona na niego lec
czy on na nia. Bedac twoim narzeczonym nie powinien podejmowac tej gry. A jego sytuacja tez zaczela intrygowac i bawic. Olej go.Wiem co mowie.

Gość mysle,ze......
Jeśli cos ich łączy a ona ma rodzinę to zapewne nie chcą ryzykować i pewnie umówili sie odnośnie treści tych smsow. Wszystko po to aby zamydlic Ci oczy. Ona ma zbyt dużo do stracenia i pasuje jej bycie kochanka Twojego faceta a nie bycie z nim na stale. Kiedy ona przysłała mu tego smsa zanim sie dowiedziałaś o nich? Moim zdaniem on chwyta sie każdej szansy aby sie wybielić.

Gość mysle,ze......
Poza tym sama pisałaś,ze to on robił do niej maślane oczy ona była bardziej powsciagliwa.

Gość mysle,ze......
Co nowego u Ciebie autorko?

Gość karollllka G.
Witam Was! Ne wiem czy coś nowego, czy nie, chyba w dalszym ciągu marazm. Jutro jadę z nim do jego znajomych. dawno byliśmy z nimi umówieni, ale zbytnio nie mam ochoty. Za chwile ma przyjść, bo musimy porozmawiać.

Gość karollllka G.
Zerwałam z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz ryczę jak bóbr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magalaga
Napisz co sie stało

Gość karollllka G.
Powiedział, że jestem wciąż dziecinna, niedojrzała i nie potrafię racjonalnie oceniać sytuacji.Twierdzi, że tej pani nie kocha tylko mnie, a ona inspiruje go w każdej życioej sytuacji. Powiedziałam, że jeśli ona ma to, czego nie mam ja to życzę im szczęścia. Powiedział- " Dziękuję, oby się spełniło". Moja reakcja była- Zrywamy wszystko co było piękne i mało piękne. Odpowiedział- OK MALEŃka! i polazł do domu, a ja pije 6 drinka.

Gość karollllka G.
mam doły, doły, doły............................

Gość karollllka G.
Co robić> pomożecie kochane dziewczyny?

Gość fotel
współczuję.mogę na pocieszenie wysłać ci zdjecie mojego penisa.tak mi przykro ,ale nic więcej nie mogę dla ciebie zrobic.

Gość mysle,ze......
Karola bardzo dobrze zrobiłaś. To Ty masz byc inspiracją dla swojego faceta a nie jakas 40-stolatka. Pij i płacz a jutro będzie lepiej. Jeszcze ten jego tekst ok malenka. Za kogo on Cie ma! chyba dopiero teraz wychodzi jaki z niego ograniczony, tępy dupek

Gość karollllka G.
Nikt , nic?

Gość bundy007
Co robić? Podziękuj, że nie wyszłaś za faceta, który oświadcza się dziewczynom, a którego byle dupa może poderwać. Zmarnowałabyś sobie życie. Jesteś młoda, żyj pełnią życia i znajdź sobie faceta, który będzie Cie naprawdę kochał. Amen.

Gość a ja........
Karola dobrze zrobiłaś,ze pogpnilas drania. Twoje życie będzie lepsze bez niego.

Gość Twoj facet ma racje
jestes niedojrzała. Angażujesz kogo sie da w szpiegowanie faceta i jeszcze sama sie pocieszasz ze to ona na niego leci :D.Ani Ty ani on nie dorosliscie do zwiazku.Jak mozna planowac slub a miec tyle watpliwosci.Niby nie rozmawiasz z nim jesies zla na niego a jedziesz z nim do znajomych.Trzeba z nim pogadac poważnie nie ze on powie ze niedojrzała jestes czy glupia.Siadasz i mowisz co Ci na sercu leży i niech on mowi co go boli.A takie zabawy w szpiegowanie to w depresje moga wpedzic bo wyobraznia dzaiala.Matka,kolezanka Ci mowia ze on na nia leci a Ty naiwna wierzysz dla niego bo on esemesa Ci pokazal.Ja zeby rozwiac jakiekolwiek watpliwosci poszla bym do niej do domu i powiedziala ze ktos Ci doniosl ze macie romans i ze przejrzałaś jego telefon i znalazlas tam takie esemesy.Mysle ze sprawa by sie wyjasnila w jeden dzien a nie w miesiac :D

Gość to ci powiem
twój facet ma rację - jasne iść do baby i wcisnąć jej swoje domysły - dobre!

Gość to ci powiem
Karola - jeżeli on taki dojrzały , mądry i zapatrzony w swoją nową panią to niech idzie w cholere. Popij, popłacz, powspominaj i wypij się na niego.Dobrze tu pisali że powinnas z nim zerwać juz dawno. Moja" ślepota" broniła go bo szkoda mi było waszego związku. Ale jak to miało dalej tak wyglądać to niech spieprza z tą swoją inspiracją. Żałosny, niedojrzały mały czlowieczek. Trzymaj się.