Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam i nie mialam no ale

Po co wam zwierzeta domowe?

Polecane posty

lilian :d hehe no to masz wesolo :D moj mi jeszcze nic nie przyniosl a chcialabym taki prezent dostac :D tutaj biegaja takie zajebiste szczury lesne ;) jeden ma takiego fikusnego rudego irokeza

To jak zjada to jest ok, ale mój je pomęczy i zostawia ;) Ew jak długo jeść mu się nie da (czyt. 2h) to idzie na łowy i je, co złapie.

Tamten zżera tą myszę (bez głowy), idzie do kuchni- zżera saszetkę, poprawi chrupkami i dopiero jest najedzony (7 kg).

Gość po to zeby
zamykajac kafeterie, spojrzec na zwierze i stwierdzic ze ziemia ma jednak inteligentne formy zycia

Gość krokusek121
żeby mięć kogoś kim się można opiekować, żeby mieć sie o kogo troszczyć;D

Ja sobie nie wyobrażam życia bez zwierząt. Mam w domu całe zoo i bez tego bym po prostu nie żyła. Pies jest przyjacielem, może bronić domu, rozweselić gdy źle, a jak nie ma wokół znajomych, to pies potowarzyszy ci w spacerze. Kanarek umili popołudnie cudnym śpiewem, poza tym to mądre i prześmieszne ptaki. Świnki morskie poleżą z tobą w łóżku i poprzytulają się, wygrzeją... poza tym to mega pozytywne zwierzęta, zawsze wesołe i super się je obserwuje podczas ich zabaw. A na koniec dnia akwarium z rybkami ukołysze do snu. Same pozytywy. Dzień bez zwierząt byłby szary, a dom bez nich pusty.

Po to żeby sie nie wracało do pustego domu! Po to żeby ktoś patrzył na mnie swoimi słodkimi oczętami! Po to żeby mieć prawdziwego przyjaciela!