Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijemydziscoo?

zapraszam wszystkich! podnosimy sie?

Polecane posty

Pijemydziscoo wiesz mysle ze wlasnie w tym tkwi problem. W braku pewnosci siebie. Bo podobno ludzie widza nas takimi jakimi sami sie widzimy. Usmiech na twarzy i troszke samozadowolenia dziala cuda :-)

Taka Jedna - takie sa uroki wrazliwej psychiki. ale na szczescie - powalic mnie mozna latwo, nie przecze, ale zawsze szybko sie zbiore, zeby udowodnic skurwysynom ze nie mieli racji :)

Taka jedna. Ja wiem czego chce. Chce milosci. Chce zeby moj eks wrocil i przysiegal milosc po grob. To nie jest sentymentalne?to ja nie wiem co jest

Gość Koniec smutasów:)
pijemydziscoo? Myślę, ze jeżeli inne osoby tak Ci mówią, to im uwierz. Może przez skierowanie nadmiernej uwagi na wygląd, podświadomie uciekasz od innych problemów, to nie jest dobre;/

2 koty i psa ;-) nie ma to jak zwierzaki :-) nie oszukają, nie zdradzą, zawsze się przytulą i takie tam ;-) pijemydziscoo? też mam mnóstwo zmiartwień podobnych do Twoich, ale dzięki otoczeniu moje nastawienie się zmieniło :-) pewnie że mam chwile że ryczę i użalam się nad całym światem, ale za jakiś czas to mija i myślę że u Ciebie też zaświeci słońce, i nie traktuj tego jako pocieszenie, inaczej być nie może

Pablitka - ale jak to zrobic? znalezc to w sobie? ale jak? wydaje mi sie to niemozliwe.... i nie pisz prosze, ze Ty w wieku 30+ nie masz juz perspektyw. ja mam nadzieje w tym wieku byc pewna siebie, zadowolona kobieta. pragne tego.

Koniec smutasow - nie widzieli mnie nago. bez ubrania. moje cialo nosi slady wielu bitew ktore stoczylam ze soba, ale jako facet pewnie nie ogarniesz, co mam na mysli ;)

i nie chce slyszec od wielu: "jaka pani jest ladna, a jakie ma pani ladne oczy" ktorzy widza mnie w pelnym umundurowaniu, fryzurze i makijazu. chce to uslyszec od jednego, ktory bedziek ochal kazda czesc mojego ciala i kurwa wszystko we mnie i zaakceptuje wszystko, przez co musialo przejsc moje cialo, a ja je tak zmaltretowalam. duzo kurwa chce?!

pijemydziscoo? Sory za formę, ale jestem, tylko facetem, wiec prosto z mostu Cięłaś się żyletką. Bo diety blizn nie zostawiają. Jeśli to nie to, to rzeczywiście nie wiem.

pijemydziscoo? Jak pokocha Cię prawdziwie, to zaakceptuje, nie bój się tak:)

Taka jedna :) Nerwica paskudna sprawa;/ Nie zazdroszczę;/

Pijemydziscoo ja w wieku nastu lat strasznie wstydzilam sie swojego ciala. Kides mialam nadwage. Po odchudzaniu zostaly mi rozstepy i troszke obwislej skory. Ale byl jeden mezczyzna ktory powtarzal ze jestem piekna. Nie brzydzil sie mnie dotykac. To dzieki niemu uwierzylam w siebie jesli chodzi o wyglad. Mimo ze dawno nie jestesmy razem nadal pamietam jego slowa i gesty. Zaakceptowalam swoje cialo,swoja twarz i inni postrzegaja mnie jako atrakcyjna bo sama siebie tak widze. A co do innych rzeczy-zdecydowanie nie jestem wzorem do nasladowania. Mam rowniutkie 30 latek

shyshka Oczywiście to prawda, niektórzy ludzie są fałszywi, obłudni, nie to co zwierzęta, aczkolwiek z kotami uważają lubią chadzać swoimi ścieżkami:)

nie, nigdy nie cielam sie zyletka. tak, diety zostawiaja blizny. uwierz mi, wielkie, glebokie, znienawidzone, ktore codziennie maltretuje ostra gabka, a nie chca zniknac. kobiety wiedza o czym pisze. ale ogolnie rozsmieszyles mnie w sensie pozytywnym :)

ja już dawno miałem pój sc spać, bo ciężki tydzień będzie przede mną, wiec przydałoby się, ale skoro dyskusja się rozkręca mogę pobyć w tak miłym towarzystwie:)

Koniec Smutasow - ale czemu ktos ma znosic to, ze moje cialo jest takie? nienormalne? to moje cialo... a wciaz robie mu to samo. zreszta jak ktos mnie pokocha?:) nie licze juz bardzo na to :) ale wciaz jak zasypiam mysle o sobie jako o szczsliwej osobie :) bardzo to lubie, ale przespac calego zycia nie dam rady ;)

czy ktoś z Was choruje na nowotwór, białaczkę, albo coś w tym stylu?

Ale czym bardziej tym stwierdzeniem, ze jestem tylko facetem, bo jestem:) czy ta żyletką, wiesz niektórzy w ten sposób, zwłaszcza młodsze okolenia odreagowują, poprzez ból karzą się czy coś w ten desen, psychologii nie studiuję Noc i w tym co piszesz jest ukryty szkopuł. Nie martw się, ze on ma coś znosić, jak Cię pokocha będzie Ciebie cała jako osoba, całość psychiczno-fizyczno-duchową kochał i akceptował:)

pijemydziscoo? Temat rzeka, zależy od sytuacji, musiałbym znać więcej szczegółów, wszystko zależy od okoliczności, nie ma uniwersalnej recepty;/

Konie Smutasow - to nie obelga ze jestes facetem :D po prostu... nie domyslisz sie o co mi chodzi, musialabym Ci pkazac :D niczym sie nie cielam, nie okaleczalam sie... one, te blizny, powstaly same :) sa dowodem na to, ze wygralam. i sa dowodem na to, ze jestem gorsza, bo inne tego nie maja. chce sie ich pozbyc. ale to pewnie nic nie da, bo w srodk, w glowiu, bede taka sama - niepewna siebie. i znajde nastepny powod. jestem juz po jednej operacji. plastycznej kurwa. potrzebuje takich 3 przynajmniej jeszcze. ale i tak bede niezadowolona z siebie, moze ten typ tak ma?:) a moze po prostu potrzebuje kogos kurwa kto go zaakceptuje, pokocha, takim jakim jest?!

Pablitka Kiedyś się wstydziłaś, a nareszcie zmądrzałaś:) A jak tam browarki??:)

dobrze, chlopaku, moze cos o Tobie? co jest z Toba nie tak? ok, jesteś trzezwy, masz przewage :) ale naprawde, co jest nie tak? bo ja kuzwa zakochalam sie jak idiotka w facecie, totalnym przeciwienstwie brada pitta, i on ma mnie w dupie.

pijemydziscoo? To nie obelga, takie życie, jestem tylko facetem:) Nie jesteś gorsza od nikogo, jesteś wyjątkowa taka jaka jesteś:) " moze po prostu potrzebuje kogos k**wa kto go zaakceptuje, pokocha, takim jakim jest?!" Tu jest racja, tylko bez przekleństw, damom nie przystoi:)

Koniec smutasow, sorry, ale piszesz herezje. facet chce wyruchac, nie o to chodzi? jaka osobowosc? jaka psychika? faceci to maja w dupie.

pijemydziscoo? a ja się obawiam, ze Pablitka się skończyła, może nie wszystkim jest dane dotrwać od końca dyskusji;p Nie piszmy o mnie, ja jestem facetem, wiec nie lubię się żalić, naprawdę:) Wiesz co, najgorsze jest to, ze w tych sprawach trzeba aby dwoje chciało, gdyby facet akurat Tobą był zainteresowany, to z autopsji wiem, ze stanął by na głowie, żeby zwrócić Twoją uwagę , chyba, ze nieśmiały:)

Koniec smutasow, migasz sie od odpowiedzi :) ja otwieram sie przed Toba, a ani ja ani dziewczyny nic nie wiemy o Tobie... owszem, jestem dama, z tradycyjnym podejsciem do zwiazkow i partnerstwa, i jestem koieta z klasa, ale czasem lubie przeklnac :D

pijemydziscoo? Zależy czy szuka na poważny zwiazek, czy, żeby zaliczyć, faceci są różni. chyba najgorsze jest to, ze właśnie na samym ruchaniu, jak to ujęłaś mi nie zależy,wtedy może by nie było takich problemów, ale cóż, czasem pada się ofiarą własnej szlachetności;/