Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijemydziscoo?

zapraszam wszystkich! podnosimy sie?

Polecane posty

Gość Koniec smutasów:)
pijemydziscoo? facet w tym wieku powinien wiedzieć czego chce od życia i być pewny siebie:) No są różne ewentualności, ja też nie startuje do dziewczyn u których wydaje mi się, ze nie mam szans, ze nie ta liga:) Wyrachowany racjonalizm:)

Szkoda, ze Pablitka milczy, ma większe doświadczenie życiowe:) A po tylu piwach to i umysł jaśniejszy:)

wiec widzisz, sa 3 opcje :D i nic mi nie rozjasniles, lobuzie ;) faceci sa zbyt skomplikowani.... ok, zaraz znowu sie rozczule, wiec pisz o sobie :)

Moje doswiadczenia z facetami nie sa godne nasladowania... A fakt ze piwka umysl rozjasnily

Ty zobacz na zegarek, Pablitka znowu gdzieś przepadła;/ no nie wyjaśniłem,a faceci to proste łobuzy:)

Pablitka Dlaczego nie są godne??

ooo Pablitka ;) tez lubie piwo :D wiec co, mam go zaprosic na randke, zeby sie dowiedziec, czy jest zbyt niesmialy czy ma mnie w dupie?!

jednak wróciła:)

Kurcze co tu poradzić, ja np. nie przepadam za nachalnymi dziewczynami, nie stawiaj sprawy na ostrzu noża, ale może to będzie dobre, wóz albo przewóz, ach jakby mnie jaka chciała przytulic;)

Ha i teraz sie wtrace. Faceci nie sa skomplikowani. Sa prostsi w obsludze od nas ze sie tak wyraze. Nie urazajac nikogo. Ale to kobiety za duzo mysla,rozwazaja itp. Facet nie potrafi odczytac subtelnych sygnalow nawet jesli kobiecie wydaja sie oczywiste. Do nich najczesciej trzeba mowic wprost. Ma to i swoje dobre strony. Bo z reguly facet tez nie bawi sie w gierki i podchody tylko jasno daje do zrozumienia czy czegos chce czy nie. Moze on po prostu nie wie ze sie nim interesujesz? Moze trzeba mu to powiedziec? Moze zaprosic go na browar czy do kina? To juz nie te czasy ze to facet robil pierwszy krok. Tym bardziej ze piszesz ze jest niesmialy

Koniec smutasow przytulam wirtualnie czemu nie sa godne nasladowania? Mam 30 lat i trzy dlugie powazne zwiazki za soba. Za kazdym razem to facet zostawial mnie wiec cos ze mna musi byc nie tak. Dlatego nie powinnam doradzac w tych sprawach z wlasnego doswiadczenia

Pablitka Nie urażasz nikogo tylko prawdę piszesz:) Niekiedy, ze trzeba się domyśleć, co tam myślicie może i jest urocze, ale nie zawsze, jak chodzi o zabieganie to i owszem fajna sprawa, ale byleby dziewczyna te dawała jakies sygnały:)

Pablitka Dziękuję:) A jak chodzi o te twoje związki, to może za bardzo chciałaś, byłaś za dobra??

ok, koxhani, dziekuje za wieczor kochani, zbyt i sie w glowie maci, przeczytam jutro z rana caly ten temat z sentymentem, polubilam Was, zostawcie maile czy cos, mozemy popisac, pogadac, mozemy kiedys umowic sie na jakas kawe, dlaczeo nie??:):) i nuta dla was ode mnie na koniec: nazareth - love hurts. peace! zostawcie jakies namiary, jestescie inteligentnymi ludzmi, pogadamy ;) milej nocy i pieknych marzen! :) uratowaliscie mnie dzisiaj ;)

No wlasnie. Bo dziewczynie sie zdaje ze spojrzy na faceta spod przymknietych powiek i on ma sie domyslic ze ona sie nim interesuje. A guzik. Sygnaly musza byc bardziej czytelne, czasem wrecz bezczelne i wtedy to dziala. Np.dluzszy kontakt wzrokowy,niby przypadkowy dotyk itp. Mam racje?

niby przypadkowy dotyk jest, naprawde. Pablitjka, kloniec smutasow, spoko ludzmi jestescie. zostawcie kontakt, bo musze sie polozyc. zgadamy sie i popiszemy!

Pablitka Np. Albo, żeby niekiedy sama się odezwała, a nie, ze zawsze facet i facet:)

Pijemydziscoo dobrej nocy :-) koniec smutasow wiesz moze i masz racje. Za bardzo chcialam zeby bylo dobrze. Staralam sie z calych sil. Szczescie partnera stawialam przed wlasnym. Ty wiesz ze teraz uswiadomilam sobie dopiero ze to mogl byc powod? Stara a glupia nie ma co

A dziewczyna czeka i czeka na pierwszy krok faceta. Chcialysmy rownouprawnienia? To rowniez w tej kwestii powinno obowiazywac. A czasem wyglada to tak ze dziewczyna czeka na rycerza na bialym koniu i za Chiny sie nie odezwie no bo jak to?

Pablitka Coś w tym jest, co piszesz. Ja mykam, dobranoc dziewczyny:)

Kurcze, dziewczyny.. troche mnie nie bylo tutaj, myslalam, ze juz spicie.. a tu wielkie mile zaskoczenie.. dalej jestescie.. :) moge tak mniej wiecej dowiedziec sie o czym gadacie teraz? nie chce mi sie czytac tylu postow..:)

Taka jedna teraz to juz poszli spac. Ale wystarczy poczytac ostatnie 10-15 i wszystko wiadomo :-) Koniec smutasow dobrej nocy :-) milo bylo pijemydziscooo rowniez milych snow. Napisalam maila.

Założony na potrzeby kafe:) koniecsmutasw23@wp.pl Nie do końca pokrywa się z nickiem, bo literka się zgubiła, dobrze, ze wrzuciłaś maila, bo wiadomo do kogo pisać, od kogo się otrzyma maila:) Póki podszywy nie grasują:) A wiec jeszcze raz Dobranoc:)