Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuuuu :(

dziewczyny co robicie z włosami na 2 dzień po umyciu?

Polecane posty

A jaka masz grzywe? Bo po grzywie najbardziej wicac przetłuszczenie, a tak zawsze możesz umyć grzywke reszte w kite i ile masz czasu zaoszczedzone

Teraz kucyk, wcześniej jak miałam włosy do cycków to kok "na skarpetce" taki puszysty :) http://www.zeberka.pl/art.php?id=18501 Teraz też zrobię, ale trochę "niżej" na głowie bo ścięłam dużo A jak się świecą za bardzo to biorę pędzel do makijażu i pudrem bambusowym lekko dotykam tak że puder nie zostaje, ale włosy się matują :)

Gość nie mam pumysłuuuu :(
no ja właśnie mam taką grzywkę na bok wcześniej miałąm na prosto ale zapuszczam sama nie wiem po co ale narazie rośnie.. ;:) chciałąbym robić na środku przedziałek i lekko np podkręcać ale włosy mam od lat na bok i nie chcą się dać ułożyć z przedziałkiem na środku

Gość porada za free
jeszcze pół roku temu myłam co 2 dni, ale jednak na 2 dzień nie wyglądały estetycznie, były przyklapnięte, po umyciu są fajnie napuszone no i zaczęłam myć codziennie, jak sobie radziłam jak myłam co 2 dni? myłam samą grzywkę, bo na niej widać było najwięcej przetłuszczone włosy, po takim zabiegu fryzura była fajnie odświeżona a ja nie musiałam myć całych włosów

Gość ja też myję włosy co drugi
dzień. Sporób by nie były oklapnięte. Po umyciu gdy wyschną lakieuję je lekko u nasady i grzywkę. Później wystarczy delikatnie podtapirować i są puszyste:)

Poczekaj jakie bedziesz miec straszne włosy po tym myciu codziennie, mowie serio... heh ja tez mam przedziałek na bok i grzywe na bok.

ten warkocz albo francuz tez super pomysł ale jak to zrobić ja mam takie śliskie włosy sypki one nie chcą być w takim jakby nieładzie są takie lejące wiecie o co mi chodzi śliskie i gładkie i dlatego są przyklapnięte warkocze są super i francuzy ale z takich właśnie lekko rozpiżdżonych włosów heheh ;) kojarzycie zdjęcie koroniewskiej? jak miała takiego francuza na bok jakby super! tylko ja tak nie umiem bo one są takie śliskie! ;/

Ja się nauczyłam na skarpetce, lepiej mi się robi niż na tych specjalnych bombkach - co prawda nie wychodzi aż tak puszysty, bo mam mocno ścieniowane, ale wychodzi ładnie i klasycznie, i do pracy i na randkę, na imprezę bym się nie odważyła bo boję się że spadnie jak będę za szybko i za entuzjastycznie tańczyć i ludzie zobaczą skarpetę :D Ale sam efekt jest świetny :)

Mariiika ja włosy tak myję od wieeeelu lat kiedyś nie miałam wyjścia bo były po prostu tłuste fuji musiałam je myć teraz bym już nie musiała dlatego szukam rozwiązań i podoba mi się to co mówicie :) aha ja mam takie wypełniacz koka wiecie taki jakby zmywak do garów hehe ;) ale ja nie umiem tego obsługiwać móie Wam lewa jestem jeśli chodzi o fryzury :/ mi te własy się rozjeżdzają wyślizgują jakby jak chcę je dookoła tego czegoś poupinac... :/

Jakie bobmki? Kurde ja robie bez skarpety i bez innych dziwnych rzeczy:D:D Tzn dawno nie robiłam ale jak robiłam to na długości i takiej za połowe pleców. Teraz hcyba mam za długie te kłaki

Mi tez sie przetłuszczały jak myłam codziennie to wieczorem juz miałam mało świeże włosy

a na drugi dzien rano im mniej bedziesz je macac i czwiczyc te włosy tym lepiej na tym wyjdziesz;p

haha zawsze jak u kogos w domu takie coś widziałam to myslałam ze to do mycia garów albo taka gumka do włosów haha

No właśnie, a na skarpetce się tak nie wyślizgują jak się je przekłada, i jest łatwiej :) O albo robię półfrancuza - grzywka i środkowa część włosów do tyłu i z tego robię warkocz francuski, tak do tyłu do kucyka i spinam warkocz w kucyka z resztą włosów

shopoholiczka kurcze to jak to się robi ten kok może ja coś zle robie, związuję w kucyk przekłądam tą gąbkę do garów i biore pasma i owijam jakby dookoła i wsuwką przypinam, źle?

Gość kot bez butów
o kuźwa, jeszcze skarpety we włosach nie widziałam

oglądam tylko te zdjęcia z filmiku bo nie mogę teraz włączyć filmu w domu dokładnie zobacze....

Tragicznie to wygląda jak oglądam na youtubie, ta metoda na skarpete co wysłałas pierwsza to dajnego dużego koka zrobiła a nie takiego przychlasta na gąbce do garów:D

hahaha jak ja sobie na taka skarpete zrobie te kudły moje to mi wielki statek kosmiczny na głowie chyba wyjdzie. Ale spróbuje.

marika ten puder to nie ma zbyt dobrych opinii jeśli chodzi o długie włosy... hmm :( ale może po nim te włosy już nie będą takie śliskie i sypki i lepiej będą się upinać?

marika musisz miec meeeega gęste włosy, zazdroszcze :)

Ja tego nie robię pasmami - spinam włosy w kucyk, łeb na dół, biorę skarpetkę i przekładam 3 cm włosów przez to, a później resztę przepycham tak jakbym obwijała skarpetę od dołu, znaczy dzielę włosy w kucyku jakoś w połowie - ciężko to wytłumaczyć :P Ja się z tego filmiku uczyłam: http://www.youtube.com/watch?v=hZHrSF64og0&feature=g-u&fb_source=message Tylko nie robię na czubku głowy bo wyglądam jak kosmitka :D Ale bardziej z tyłu albo tam gdzie kucyk się zwykle robi :)

Napewno beta cierpkie i szorstkie. No ja mam długie i mi on odpowiada. Nie oczekujmy ze na długisz włosach zrobisz sobie tak spektakularny tapir jak ma ta na opakowaniu na włosach do ucha. Podnosi do góry, nie świeca sie na czubku tak te włosy.

jezu nie wiem o co chodzi :( w domu obejrze filmik może będę wiedziała jak się zabrać za to :)

na moich włosach po prostu nie da się zrobić takiego fajnego 'nieładu' to jest mój problem hehe z tym pudrem może to się uda :)