Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mamusiaa

czy podoba Wam się imię Franciszek ?

Polecane posty

Gość Baśka Z Radomskiego
Nastolatce zapewne podoba się Nataniel, Alan, Kornel :)

Gość Madziula123
Szczepan nie komentuje ....🖐️

Gość Baśka Z Radomskiego
Może przyszła mamusia???? Albo dokształca się..

Gość Bardzo ładne imię
Mieliśmy tak dać na imię naszemu synowi, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Piotrusia :)

Gość anastazja76
Ja mam nastoletnie dzieci i narawdę dla nich imiona Franek.,Szczepan,Antek,Bronek itp. To tzw. kich ,wyśmiewają się z nich:-( Teraz są na topie Alan ,Dawid,Max, Oliwier No cóz chba my nie podążamy za modą. Moje dzieci to Ania i Adam i tez nie są zadowolone z imion dla nich są za pospolite:-(

Gość pragmatyczne podejście do życi
Adam i Ania to piękne imiona, Piotr również :)

Gość 4343443435565656666
Piotrusia Najbardziej pospolite imię 💤

Gość pragmatyczne podejście do życi
dlatego właśnie piękne :) Dzisiaj najbardziej pospolite imiona to raczej olaf, szymon i oliwier :D

Gość agniesiaaaa
Teraz są na topie Alan ,Dawid,Max, Oliwier tak, jeszcze Brian, srajan itp żyjemy w Polsce więc największą głupotą wg mnie jest nadawanie dzieciom niepolskich imion. Nie szanujecie swojej Ojczyzny to sie wyprowadźcie i tyle

Gość polsat jim jam
moj dziadek tak mial,,ale niekoniecznie musi mi sie podobac.ale o gustach sie nie dyskutuje.moje dziecko tez ma imie ktore kojarzy się niektorym z gejami(a mnie kompletnie nie i wogole),ale szczerze mam to gdziess i tobie radze to samo.czasy sie zmieniają i skojarzenia tez

Gość franio to piekne imie,
tak ma na imie moj 16 miesieczny synek.maly lobuziak od razu wiedzielismy ze to bedzie franciszek

a któż ci to móżg wyprał agniesiu? weź sobie sprawdź, które to są polskie imiona hehe

Gość fkhks
taaaaa, na pewno alan, max, brian to typowo polskie imiona... :(

Gość zmarznięęęta.
jestem w ciazy i synkowi dajemy imie SZczepan :) piekne imie a Franciszek to moj chrzestny :) tez fajnie

Gość bedwyn
Od Franka gorszy jest chyba tylko Stasiek. :o Mój syn twierdzi, ze takie imiona są "obciachowe na maksa". Natomiast Szczepan bardzo mi się podoba. :) Ale to kwestia gustu. :)

Gość iuyiiyiuuyy
TAK, podoba mi się imię Franciszek.

Gość iuyiiyiuuyy
Moim zdanien najbardziej obciachwe są te wszystkie Brajany i Maxy... A stare imiona teraz wracają.

Gość iuyiiyiuuyy
Moim zdanien najbardziej obciachwe są te wszystkie Brajany i Maxy... A stare imiona teraz wracają.

Gość mój synek nosi imiona
Stanisław Franciszek i mnie się akurat Franio bardzo podoba;)

Gość Do bedwyn
a pomyślałaś dlaczego pewne imiona są "obciachowe" dla Twojego dziecka? i dziwnym trafem okazuje się, że Twojemu dziecku nie podobaja się imiona, które nie podobają się Tobie...:O tylko dzięki nam - dorosłym, dzieci zauważają inność gdyby nie my - dorośli, dzieci nie widziałyby żadnej różnicy między Anią a Honoratą czy między Frankiem a Tomkiem pomyślcie o tym dorośli, zanim znowu przy dzieciach zaczniecie krytykować cokolwiek i kogokolwiek

Gość bedwyn
do tej powyżej - piszesz bzdury. Wielu osobom takie imiona się nie podobają. Dzieci mają już swój gust, pewne rzeczy im się podobają, inne nie - jak nam dorosłym. Czy tobie wszystkie imiona na świecie bez wyjątku się podobają? Pewnie nie, ale ty masz prawo mieć swoje zdanie, inni nie, prawda? Wielu osobom tu piszącym imię Franek się nie podoba, czy ja im też powiedziałam, że to imię jest brzydkie czy może sami na to wpadli? :o Pomyśl trochę zanim na drugi raz zaczniesz wypisywac bzdury.

Gość Mjkamajka
Dokładnie ,mlodzież ma zupełnie inne zdanie i poglądy. Dla nich imiona Alan.Oliwier,Nikola, Sara są na topie. Pracuje w gimnazjum i tu nikt nie wyśmiewa takich imion a niestety Franki,Janki.Staśki tak. To dla nich obciach. Czasy się zmieniaja teraz są w modzie imiona międzynarodowe.

Gość przyszla_mamusiaa
tak, tylko jak sama zauważyłaś pracujesz w gimnazjum, czyli te dzieciaki mają już po naście lat.Moda na te wszystkie zamerykanizowane imiona już odchodzą do lamusa i teraz wracają do łask stare, tradycyjne imiona. Także za naście lat nie będzie już w gimnazjum tak jak dzisiaj po 20 Alanów i Brianów i 1 Franek albo Stasiek, tylko przeważać będą właśnie Antki, Jasie itp. Tak więc nikt już wtedy nie będzie się z tych imion wyśmiewał ani uważał za obciachowe. Wystarczyło trochę wybiec w przyszłość w swoim myśleniu :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mi się bardzo podoba imię Franciszek :)

Gość Daria1212
Mój doberman ze schroniska ma tak się wabi.

Gość jeejka
Franek, Franciszek mi jakoś nie podchodzi- mało męskie :/ Chociaz osobiscie uwielbiam stare imiona. A jezeli chodzi o międzynarodowosc, to nie mają sobie równych: Frank, Stan, Henry, John, Anton itd.... Cos wspaniałego. Zgadzam się, ze jezeli dziecko kogos wysmiewa to wina tylko i wylacznie jego rodzicow, których problemem zyciowym sa ploty i dyskusje, czy ktos ma Adasia , Tomka, czy Franka, Witkka, Henryczka. Natomiat największym nieporozumieniem są schameryzowane potworki typu: Oliwier, Alan, Brajan..... :/

Gość jeejka
aaa jeszcze Szczepan jest super- znam jednego- ma 2 lat i jest naprawdę fajny i inteligentny- dosc rzadka dzis cecha :/