Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem :((((((((((

Przyjaciółka zagroziła,że jeśli nie pójdę do ginekologa to się nie bedzie do mni

Polecane posty

e odzywać! jestem załamana :((((( wiem,że to dla mojego dobra ale co mam robić? :(

Gość fajne ;)))
iść do ginekologa :o z koleżanka

Gość annia.....................
A co chora jesteś .Czy po tabsy??

Nigdy nie byłam u gina! ona chodzi regularnie, martwi sie o mnie, ale ja nie chcę, boję się! to nie dla mnie ...

Gość to idź koorva do szamana
A dlaczego musi ci aż grozić, to sama kurrwa nie umiesz pójść dla swojego zdrowia debilko jedna? A nie idź, dostań tam jakiegoś syfa i zdechnij. Co za pustaki takie rzeczy piszą to nóż się w kieszeni otwiera. A ta się załamuje szantażem koleżanki, słów brakuje. I takie coś pójdzie na disco, zaciąży z pierwszym lepszym i dopiero będą tematy zakładane. Co za gównażeria porosła to się w pale nie mieści. Masz za całokształt głupia gówniaro. Zapierrdalaj do tego ginekologa.

debilko uważaj na słowa! nieraz upraiwałam seks i bylo fajnie :) mam normalne orgazmy :) seks z zabezpieczeniem :) jestem zdrowa ;) a ty? chodzisz do proktologa? to niby czemu do gina ma kobieta chodzic

powiedziała też że już nigdy nie wymasuje mi pupci...:( ( a masuje jak cholera ...) więc walnełam na kolana i chciałam jej popieścić cipeczkę ustami 👄 ale ona powiedziała że nie ! jestem zdruzgotana 😭

moja psiapsiółka !!! :( :( 😭

Gość rererewrwe
jakas nawiedzona... :( chyba że daje kazdemu z dzielnicy. w tym wieku raczej nie ma powodów do histerii

Gość to my to my to my 21 :)
wiecie dziewczyny bo jak sie nie raz uprawialo seks i bylo fajnie to juz nie trzeba do gina chodzic :D no no \tylko sie starac o nagrode nobla sory jobla

Gość yukki
jesteś zdrowa bo tak ci się wydaje. pewnie tak jest ale czy masz 100% pewność, ze nie masz żadnej nadżerki, albo czegoś gorszego? cytologię powinnaś zrobić skoro współżyjesz. Dodatkowo podczas badania lekarz sprawdzi ci jajniki - sama sobie nie zbadasz. I pomyś logicznie - przed chłopakiem nogi rozkładasz, a przed lekarzem się wstydzisz? Zapewniam cię, że lekarz widział więce ci..pek niż twój facet :)

tam były podszywy :o co do tego - ale moj facet mnie kocha a gin widzi dużo cipek i nimi gardzi poza tym widział ładniejsze od mojej :( i mam niewybielony odbyt i srom ;((( nigdy nie pojde do gina, a chlopak wiadomo nie zaglada mi tam z latarką :O :O

Gość kicia____micia
nie ty nie jesteś złamana, ty po prostu głupia jesteś. A jak idziesz do akiegoś innego lekarza to tez ci się wydae, że gardzi badaną częścią ciała? Mózg sobie wybiel, a nie odbyt.