Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość tralalilalila
Wiem, motyw "przegrałam życie" bardzo podkreśla powagę sytuacji :D Adonis, skoro niedobrze jest patrzeć optymistycznie w przyszłość, to uznałam że wg Ciebie prawidłowo jest rozpaczać:)

Gość fifirifi*
No ja tak gralam ze przegralam, zle rozdanie i talia i tak wyszlo ;p;p Dziewczyny, ktroa z was jest najbardziej ogarnieta i mi sprzeda zlota rade?

Gość madamesisibonnnnnn
Verusia oblatywaczko kontenerów z ciuchami ,madame cię wzywa w ekskluzywnych ciuchach z PCK;):D

Gość tralalilalila
i proszę nie nazywaj bycia dziewicą "zachowywaniem cnoty", bo bycie dziewicą to jest nieuprawianie seksu, a nie zachowywanie czegoś. nie gloryfikujmy dziewictwa, bo to niepotrzebnie miesza w głowach ja tu cierpię że nie uprawiam jeszcze seksu, a ktoś będzie pisał że to skarb :P ciekawe dla kogo

Gość madamesisibonnnnnn
jA JA JA jestem bardzo ogarnięta,rozgarnięta tyż ;)

Gość madamesisibonnnnnn
Ja uprawiam sex tak 5-6 x na dzień bo inaczej chodzę wściekła:)

Gość fifirifi*
Ja tego gloryfikowac nie zaierzam bo facet by pewnie ode mnie uciekl jakbym mu to powiedziala, ale coz. Wiec rada na temat: jak przestac idealizowac kolesia i zazdroscic jego pannie, wiedzac ze z nim nie bede i go nie znam dobrze, ale podoba mi sie z wygladu? ;] problem gimnazjalistki.

Gość madamesisibonnnnnn
Wsadź se kija i nie będziesz dziewicą i już:) Gdzie ten uj Adonis 300 zł mi wisi za fotę :(

Gość tralalilalila
a ile już trwa to idealizowanie?

Gość fifirifi*
28 i mam bogata wyobraznie ;) po prostu sie zakochalam w nim a chce go sobie wybic z glowy zeby mi sie lepiej zylo.

Gość fifirifi*
3 miesiace trwa i chce miec juz spokoj i kupic kota, skonczyc beznadziejne historie z facetami.

Gość madamesisibonnnnnn
Verusia :)

Gość Mistrzzzz
fifirifi* "Ja tego gloryfikowac nie zaierzam bo facet by pewnie ode mnie uciekl jakbym mu to powiedziala, ale coz" Normalny na pewno by tak nie postąpił. Dziewicto to nie jest powód do dumy, ale też nie jest do wstydu. Po prostu jest i tyle.

Gość tralalilalila
Może taka metoda: idealizuj go na całego. Jak masz wolny czas to myśl o nim bez przerwy, nie odganiaj tych myśli, tylko pozwól im się opanować. Wtedy szybciej to się skończy :D Zakochanie jest normalne, żałoba też, trzeba przez to przejść i dalej będzie ok :)

Gość madamesisibonnnnnn
jak wy pierdolicie i nudzicie 😭 ADONIS oddawaj 300 zł :(

Dlaczego nie jest powodem do dumy? Ja uważam, że nie jest powodem do niczego. Jest, albo go nie ma. Gloryfikacja cienkiej fałdy błony śluzowej jest śmieszne oczywiście i trąci średniowieczem. Zdrowy na głowie facet nie zrobi z tego kłopotu. :) A idealizowanie to taka ludzka rzecz. W każdej chwili możesz zaprzestać.