Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjjja 28

28 lat i zakolanowki , za stara??

Polecane posty

Gość anjjja 28

hej , jak uwazacie osoba w wieku 28 lat jest za stara na zakolanowki?? kupilam sobie bo sie strasznie podobaly i mialam zamiar je nosic do botek na koturnie i czarnych rajstop( zeby nie rzucaly sie tak bardzo w oczy), mam dlugie sczuple nogi i wygladam w nich naprawde dobrze i nie mam zamiaru w nich chodzic do pracy tylko na takie "luzniejsze wyjscia", ale teraz sie zastanawiam czy zakolanowki sa zarezerwowane do jakiegos wieku??

Gość lemON........89
nie, są zajebiste :) mi się podobają.. jak masz ładne nogi to pewnie że zakładaj :)

Gość anjjja 28
mi tez sie cholernie podobaja tylko szukalam "inspiracji" jak je zestawic i na jakims forum czy blogu byla dyskusja ze dziewczyna miala 23 lata i ze zastara ze wyglada jak "dzidzia piernik" tak doslownie pisalo

Gość zaskorupiały edward
poka fote🖐️

Ja mam więcej i noszę... i to właśnie, że do sukienki, i do pracy!!! ;-) Właśnie sobie kupiłam, takie bardziej eleganckie, do tego eleganckie grube rajstopy i skórzane botki... nie zamierzam marznąć!

też o tym myślę a jestem starsza :-O mam kożuszek 3/4 dlugości /za dupe/ i czekam na prawdziwą zimę :-)

Jakie macie kolory zakolanówek?:) Do innych butów niż botki też pasują? Bo ja mam czarne kozaki i czarne oficerki.:)

mam brązowe trzewiki na koturnie z beżowym futerkowym wyłogiem . szukam wełnianych beżowych zakolanników ale nie moge trafić.

według mnie zakolanówki wyglądają zdzirowato - niezależnie od wieku. i chociaż niektóre stylizacje z nimi wpadły mi w oko i mam ich kilka par, jakoś jeszcze nie jestem do końca przekonana. :P 🖐️