Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikabryka1234

brahmin szukam cie

Polecane posty

Nawet samodzielnie nie potrafisz zdania zbudować. :D No ale tak, jasne - zawodówka fryzjerska. Zamiast uczyć się dawałaś dupy na prawo i lewo i dawałaś się lać. :D Dlatego jesteś takim imbecylem. :D Fryzjerka na pół etatu i pewnie bierze wszystkie możliwe zapomogi bo sama nie potrafi zagwarantować dziecku spokojnego i dostatniego domu. :D

Ach te wasze orograficzne uniesienia. Wiem trochę lamię :O i naprawdę jest mi z tego powodu wstyd :( i nawet pod groźbą totalnej kompromitacji staram się pisać o "puchatkach" co o nich w danej chwili miślę naprawdę. :P

Kiłę to co najwyżej masz ty. Pewnie tatuś ci ja sprzedał w dzieciństwie. :D Aha - prosiłam - udowodnij, ze to ja się podszywam, debilko bez matury. :D

Rozumiem, rozumiem. :) To taka twoja metoda leczenia kompleksów. Przywykłam, nie znamy się od dzisiaj. ;) Wszystkie karły z forum są tak samo agresywne wobec wysokich kobiet. ;)

Siedem lat temu znałem swojego podszywa, siedzieliśmy w jednej ławce, na drugi rok, i tak siedzę dalej ;)

Szczerze ci powiem, że jak twój tatuś cię robił mógł jeszcze raz dupą ruszyć. Strasznie głupie mu dziecko wyszło. Pewnie się ciebie wstydzi.

Mój ojciec nie żyje, głupia kurrwo. ;) Ale ty coś wiesz o wstydzie - ojciec twojego bękarta pewnie go na spacer nie bierze, bo jeszcze ktoś go zobaczy z takim niedorobem i się wyda, ze w kiblu posuwał jakąś ciężką debilkę, z której uczynił worek treningowy i wór na spermę. :D :classic_cool: 🖐️ Nie masz innych zajęć? Podobno masz takie wspaniałe i ciekawe życie, a siedzisz na forum o kupie i dajesz się jechać przez taką mnie :D

Mój też, ale co post tego nie mam tego nikomu komunikować. Zresztą nawet jakby żył, gówno by go obchodziło że wyrosłem na niezłego skurrwiela. :P