Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OFFA

JAK RADZIĆ SOBIE Z NERWICĄ ?

Polecane posty

Gość jak masz takie
nigdy nie bykles normalny :P i juz nie bedziesz:D:D:D

Gość jak masz takie
nauczyles sie kopiowac, gratuluje :) to chyba na terapii cie nauczyli :P

Gość jjhghjjhjkjj
jak masz takie powtarza za nami jak papuga puknij sie w czolo kolesiu

Gość jjhghjjhjkjj
jak masz takie nigdy nie bykles normalny i juz nie bedziesz

Gość jjhghjjhjkjj
jak masz takie,no tak sa na nerwice leki,a najlepsza z nich jest terapia,leki to nie tylko szkodliwa i uzalezniajaca chemia:)

Gość jak masz takie
a co radzisz na raka dla mojej bliskiej osoby, hmm????

Gość jjhghjjhjkjj
jak masz takie,ale ja nie znam Twojej bliskiej osoby,wiec nie powiem co mógłbym jej poradzic,kzdy człowiek jest inny ma inne przezycia ,inny organizm

Gość jak masz takie
Sam sobie zaprzeczasz no to widzisz, kazdy ma inny organizm wiec nie wmawiaj ludziom psychoterapii bo to ze na ciebie zadzialala nie znaczy ze na innych bedzie dzialac Pan swistak opisal co przezyl a ty go znowu namawiasz do psychotrapii. Ja tez biore leki i na terpaie bym nie poszla a dgyby twoja matka byla chora na raka co bys jej doradzil???

Gość jjhghjjhjkjj
jak masz takie,nie prawda nie zaprzeczam sobie psychoterapie jest dopasowywana własnie do osoby,wiec nie jest czyms stałym,ja Twojej matki tez nie znam,nie namawiaj mnie do leczenia osób przez internet ,to nigdy nie moze sie udac

Gość jak masz takie
gdzie, kiedy i u kogo miales ta psychoterapie gdzie sa tak dobrzy terapeuci???Hmmmm???? bo ja w cuda nie wierze. ile czasu poswiecales na terapie??? a moze to trzeba poswiecic cale zycie i kazdego dnia latac?? Dziekuje bardzo :P

Gość jak masz takie
zastanawiam sie dlaczego nie odpwiadasz na moje pytania. zapytalam co bys zrobil gdyby twoja matka byla chotra na raka i co bys jej doradzil i znowu pytanie zostalo bez dpowiedzi dlaczego nie chcesz sie wypowiedziec czy to cie przerasta???

Gość jak masz takie
uciekasz przed odpowiedzia??? dlaczego ?????

Gość choruje od 13 lat
A psychoterapeuta nie mówił ci że NORMALNI ludzie mają czasem coś do zrobienia, nie tylko siedzenie całymi dniami na forum i wciskaniu ludziom ciemnoty??? Z drugiej strony dobrze że sie tu pojawiłes, bo wszyscy zdaliśmy sobie sprawę z tego co psychoterapia może zrobić z mózgiem człowieka... Tak wyniszczjący to chyba nie jest nawet Butapren:) Dziekujemy za przestroge, drogi kolego!!!!!

Gość zofijka enen
tak uciekłam bo w przeciwienstwie do ciebie pracuje a co mialam siedziec w pracy i towarzyszyc tobie???? ja mam do kogo wracac w przeciwienstwie do ciebie :D:D Szkoda gadac z chorym psychicznie :D nie dorastasz mi do piet glupku :D

Gość jjhghjjhjkjj
zofijka enen,nie prawda głupku tak uciekłam bo w przeciwienstwie do ciebie pracuje a co mialam siedziec w pracy i towarzyszyc tobie???? ja mam do kogo wracac w przeciwienstwie do ciebie Szkoda gadac z chorym psychicznie nie dorastasz,mi do piet glupku,TO RACZEJ TY MI DO PIET NIE DORASTASZ,PISZESZ IDIOTYZMY,JAK JESTES TAKI CWANY TO DLACZEGO UAKTYWNIASZ SIE POD FAJRANT I SZYBKO UCIEJASZ????TAK TY I MASZ GDZIE WRACAC,:d KŁAMIESZ JAK NAJETY I JESZCZE OBRAZASZ:D

Gość jjhghjjhjkjj
zofijka enen choruje od 13 lat BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ZADNE BRAWO,JAKIE TO BRAWO??JAKIE??

Gość jjhghjjhjkjj
choruje od 13 lat,NO WŁASNIE A LEKI NIE MÓWIA CI ZE NORMALNI LUDZIE MAJA COS DO ZROBIENIA??ZE PRACUJA I MAJA SWOJE SPRAWY????

Gość zofijka enen
juz ci napisalam ze jestem kobieta a ty ciagle do mnie piszesz jak do faceta :D czy uznajesz tylko jedna plec???:Da moze masz z tym problem,co??? Uaktywniam sie wtedy kiedy mogę, nie rozumiesz co to znaczy byc w pracy?????????????????????????????????????

Gość zofijka enen
dlaczego uciekles przed pytaniami jak masz takie??? CO???:D

Gość jjhghjjhjkjj
zofijka enen,TO skoro jestes w pracy to dlaczego tu wchodzisz???nie jestes w temacie,wiec to bezsensu,a badz sobie i kobieta wulgarna i nieokrzesana

Gość jjhghjjhjkjj
zofijka enen,bo w przeciwienstwie do Ciebie ja pracuje ,a czytaj wyzej Normali ludzie maja cos w zyciu do zrobienia baranie:D

Gość zofijka enen
jesli ty juz slyszales glos lekówt o rzeczywiscie cos z toba nie tak/:D

Gość jjhghjjhjkjj
zofijka enen,ja nie słysze zadnych głosów,to ty słyszysz bo o nich mówisz:D

Gość zofijka enen
O kurcze, teraz juz wiem ze to psychicznie chory facet. RATUNKUUUUUUUU!!!!!!!:D:D Mam cie tam gdzie slońce nie dochodzi :D:P SPADÓWA!!!!!!

Gość jjhghjjhjkjj
O kurcze, teraz juz wiem ze to psychicznie chora jobieta. RATUNKUUUUUUUU!!!!!!! Mam cie tam gdzie slońce nie dochodzi SPADÓWA!!!!!!

Gość zofijka enen
:P:P:P:P:D:D:D:D

Gość jjhghjjhjkjj
choruje od 13 lat, minutka 48 i inne normalne ludziska unikajmy go jak gowna ignorujmy go. ja mam nienormowany czas pracy, jutro do was jeszcze dolacze Pozdrawiam.

Gość jjhghjjhjkjj
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P

ja chorowałam do 30 roku zycia trzeba z nerwica niestety odwaznie do pracy do ludzi i najwazniejsza zasada NIE MYSLEC tylko żyć i żadnych leków nie znam nikogo kto by sie z tego wyleczyl lekami

ja chorowałam do 30 roku zycia trzeba z nerwica niestety odwaznie do pracy do ludzi i najwazniejsza zasada NIE MYSLEC tylko żyć i żadnych leków nie znam nikogo kto by sie z tego wyleczyl lekami