Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 25

Czy taka sukienka jest ładna? Chcę kupić swojej dziewczynie

Polecane posty

fiku mikuuu gówno się znasz Baskinka jest idealna dzla dziewczyny z lekkim brzuszkiem wszystko zakrywa baranie

co to kurwa piżama? Idę spać :D jesteście okropni

Gość uomatkoo
no jeżeli twoja dziewczyna ma taki styl.... jeżeli chcesz żeby chodziła jak w gorsecie ortopedycznym, z tylkiem na wierzchu bez wykonywania swobodnych ruchów i możliwości podniesienia ręki to-ok ale nie wiem czy kupując coś takiego masz na względzie czyjeś dobro.... (ten scenariusz z k****ami kupuję ;D )

Gość Rgtjjvvcf
To sukienka na chuda dziewczyne z malymi piersiami, poza tym cena jest wygorowana. W UK pewnie kosztowala 15 funtow.

Gość doradzamy tutej
spierdalaja she...moze ty bedziesz wygladac jak w pidzamie druga jak Bogini której nogi nie bedziesz godna całowac.

Gość ddooo dla pink kamili
dobra suknia black dress! from usa dla kurwy kamili super kieca! jak ci da anal i obciagnie to jej kup wczesniej nie! jak ci nie zrobi oddaj swojej siostrze!

Gość fhuuuuuuuuuuuuuuuu
ale tu zasmiecislicie tymi kurwami topik, no ale kurwy szybko się legną jak insekty. a autor o rade pytał jestem za morską z asos..

Gość Rika84
Ja bym takiej nie chciała.

Gość hjkikjn
kawalek szmaty powiekszajacej brzuch i biodra a do tego splaszczajacej piersi.beznadziejna ,no chyba ze na tiry.poza tym reklamujesz wlasna sukienke

Kuźwa czyli z moimi wymiarami odpadam mam 95/60/95 wogile jakas dziwna ta kiecka modelka płaska bezkształtna moze jakby dali sexowną laske to popyt byłby większy a tu jakiś koński ryj

Fiku debilu Chyba raczej będzie spadać z kogoś kto cycek nie ma a taki krój jest dobry dla chłopięcych sylwetek i nie powiększa brzucha tylko raczej biodra dając wrażenie zarysu talii a cycki możesz wypchac skarpeta

Gość funawenturja
Jesli twoja laska ma taka figure jak ta na zdjeciu, to spoko. Jesli jest grubsza troche bedzie wygladac jak paczek przybrany beza :D przeslodzone, groteskowe, kiczowate. Musi miec ladne ramiona, dekolt i plecy takze. Jesli tak, to spoko:)

Gość funaffdf głombie
Dla ciebie jako kogoś z chłopięcą figura bez cycek i z plaskatym tyłkiem bez talii osoba z ciałem klepsydry przez twoje kompleksy będzie wyglądać groteskowo ale dla mężczyzn sexownie a twój fagas spuści się w majty z wrażenia

Gość Onaaaaamajajsjdjd
Autorze! Polecam udac sie do sklepu TALLY WEIJL jest tam duuuzy wybor imprezowych ( i nie tylko) sukienek. Sporo jest tam przecenionych. Ja kilka dni temu kupilam taka: http://allani.pl/zdjecie/252315 za jedyne 60 zl w przecenie! :D powodzenia :)))

sukienka jest ladna, ale... niezbyt praktyczna, bo jak Ci tu inni piszą będzie opadać z biustu, a to już fajnie nie wygląda jak panna ciągle cycki poprawia