Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Szaman

Rzucam na Ciebie klątwę kochana! Od teraz mnie kochasz!

Polecane posty

Gość pandora z puszki
podsywka les.. musze cie skarcic😠 nie ma co

Gość Miłosny Szaman
Dlaczego rozmawiacie z moim fałszywym Szamanem? (podszywającym się pode mnie)?

I po problemie podszywacze! Strzeżcie się bo gniew mój srogi i tak was dosięgnie ! Niech tylko Gandalf wyśle mi sms zaklęcie na STRASZLIWĄ KLĄTWĘ POTRÓJNEJ KATORGI (Impotencja + Owsiki + Niekończący się katar) ! JA WAM DAM!

Gość Miłosny Szaman ja
Łoj :classic_cool: ale sie bedzie dzialo

Gość a gdzie miała przyjść?
ale o wybaczenie poprosiła, odpuść jej kochany i drogi szamanie:)

Gość Miłosny Szaman ja
upraszam sie o wstawiennictwo wiekszej rzeszy bywalcow :classic_cool: ktorych serdecznie pozdrawiam ­ ps. jak sie gotuje krochmal ?:classic_cool:

Gość pandora z puszki
szamciu, wreszcie zrobiles to o com cie nie smiala prosic..mianowicie zaciemniles sie nalezycie ;)

Gość pandora z puszki
lesbi, jak tam serfetki wykrochmalone? a dres z czema psakami? musisz przeciez w czyms paradnie i ze sfistem na pasterke pobizyc naczy wbic :classic_cool: :P

Może powinienem pokazać się jej i zobaczyć czy się na mnie rzuci? Wtedy bym widział czy to podziałało. Może muszę kontynuować czarowanie? Do dzieła! xxx xxx xxx Na sowie oczy Na sen proroczy Na instant zupy Na ptasie kupy Na białe ząbki Na pyszne gołąbki Na łososia z puszki Na na wierzbie gruszki Na owłosione pośladki Na uścisk chrzestnej matki Na filmowe adaptacje Na Unijne dotację Na słoik z kapustą Na dupę tłustą Na Czeczeńskie monety Na z kurczaka kotlety Na deszcze i śnieżycę Na ospę, świnkę i grypę Na wszystkie horrory Na pod oczami wory Pokochaj mnie w końcu kwiatuszku Bo nie chcę sam spać dłużej w łóżku

dokladnie szamanku, powinienes sie jej pokazac bo zaklinasz i zaklinasz az jej juz sie pewnie kiszeczki skrecily a ona nie wie gdzie mieszkasz i ktoredy na tego bosaka, przez morza, lasy, gory ma do ciebie biec ja to mysle ze one wszystkie juz pomdlaly z tesknoty a ja zostalam i pisze, bo jestem juz stara jak arka noego :) :D jestes szalony, ale tak u r o c z o :)

Gość a ty co facet?
podnosisz a nic nie piszesz?:P

Gość oczywiście, że tak
Szamanku cho no :) napisz coś co ? smutno mi jakoś :(

Miłości moja, gdzie się podziewasz? Czekam na Ciebie już tyle... A może to Ty się mnie spodziewasz? Myślisz: "Może się zjawi za chwilę?" xxxx Zatopiony w morzu wątpliwości Nie mogę się zdecydować Czym godzien jest twojej miłości? By zdobyć ją spróbować?

Gość Szamanie Drogi
To ja na Ciebie czekam, stale na swój los narzekam. Często w mych snach bywasz i ze mną w tenisa grywasz. Jednak nie mam już nadziei, czy mam szukać innego w kniei?

Gość czarownica taka jedna :)
Szamanie drogi :) piszesz tak pięknie, że jakom czarownica obiecuję, że będę z całych sił zaklęcia czynić i dołożę dobrych myśli cały wór i wyślę to wszystko w Twoim kierunku :) i szykuj się bo przy takim mixie, ani się obejrzysz a Twoja wybranka branką się stanie :) tylko pisz, pisz bo cudnie Ci to wychodzi :) :D:D

Gość nawet dobrze te rymowanki
sie czyta :)

no dobra, mialam milczec i sie nie wcinac ale pytam bo ciekawosc mnie zjada. i jak? :)

Gość Szaman z siódmej klasy
Czy karmienie ukochanej takimi pięknymi słowami wystarczy, żeby czuła sie nakarmiona?

Gość osobiście wolałabym
żebyśmy się wspólnie nakarmili będąc na Święta i Sylwestra w górach, gdzieś w góralskiej chacie, siedząc wtuleni w siebie przy kominku:) Później moglibyśmy spalać kalorie w dwojaki sposób. Najpierw spacec po śniegu, lepienie bałwana, rzucanie śnieżkami a później...;)

Gość osobiście wolałabym
*spacer:O

tak, takiego happy endu zycze szmciowi i jego pani/dziewczynie :) pewnie juz ja ma przy sobie, bo zamilkl. :):)

Gość gość
ble ble ble

@ madam no tobie wroze dozgonne wklejanie wierszykow na mdly topik ;) only

Gość ach ...
taki co duzo gada malo robi ...

Też bym osobiście tak wolał użytkowniczko "osobiście wolałabym". W tym roku to się na pewno nie uda. Jak czarami nie da się jej rozkochać to nie wiem co czynić.

Gość czyste serce dobre serce
trzeba mieć

Kolejny dzień bez Ciebie kochana, Tyle czekałem, szukałem Cię wszędzie... Czy po miłości zostanie tylko rana? Która przypominać Ciebie mi będzie? xxx xxx "Wszystko stracone" - szepcze los srodze, "Nigdy Ci się nie uda, nie jesteś tego wart", Mimo to twardo stąpam po swej życia drodze, Pomimo otrzymania bardzo słabych kart, xxx xxx Co Twoje spojrzenie znaczyło? Nie potrafię odpowiedzieć, Pogardą czy tęsknotą ono było? Bardzo chciałbym to wiedzieć,

Gość pandora z puszki
szamciu, skoro na ciebie patrzy to jest dobrze :)

Gość osobiście wolałabym
czaruj sobą, to na pewno Walentynki spędzicie razem w jakimś pałacyku na kolacji ze śniadaniem :)