Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królik-skacze

starania, ciąża 2013

Polecane posty

Gość victorianna
Cześć dziewczyny, dołanczam do was jak można, staranka już kilka cykli, za 2 dni początek dni płodnych i do dzieła

Gość dzagi88
Cześć dziewczyny:) Ja również z mężem staramy się od listopada i na razie nic. Nowy miesiąc nowa nadzieja ;) ja już po owulacji jestem i czekam na dzień przyjścia nie chcianego okresu ma być 10- 11 luty :/ mam nadzieje ze nie będzie :) Na razie mam wszystkie objawy jak na okres czyli powiększone piersi, żyły mi powychodziły, jajnik boli no i temperatura utrzymuje się na 37 stopniach :) Ogólnie jest ok chociaż nie wiem jak to jest być w ciąży bo ile kobiet to tyle objawów. powodzenia życzę no i gratuluje ciąży Agnes :)

Gość dzagi88
do ulajowy: ja również od stycznia zaczęłam brać kwas foliowy i na razie czuję się dobrze, myślę że jeżeli bierzesz tyle ile trzeba to nie zaszkodzi i jeżeli nie widzisz żadnych skutków ubocznych a tylko dobrze zrobi na ewentualną ciąże :)

Dziękuję Agnes32!mam przeczucie, że się udało i jakoś tak spokojna jestem. Ja też powiedziałam, że jeżeli się udało to na razie nikomu nie chce mówić.

Gość ulajowy
Witajcie dziewczyny ; ) trzymamy za was kciuki ;) juz jedna ciążowa mamy ; ) teraz czekamy na nastepne dwie ......musimy pozytywnie myśleć i bedzie ok ;) i nasza Agnes32 nie będzie juz taka tu osamotniona ;* :) miłego dnia dziewczyny :*

Witam Wszystkie:* To jest nie możliwe za 3 dni okres a ja nie czuje ani @ ani ciąży. Jutro beta ale nie wiem czy wyniki będą w sobotę czy dopiero w poniedziałek. Miłego dnia i jak coś to do usłyszenia :)

Gość Agnes32
victorianna,dzagi 88 Witamy serdecznie w naszym gronie. aaaaanuśkaaaaa jeśli ci się udało to będziesz ok 5tyg po mnie :-) czyli bardzo podobnie:-) ulajowy jeśli chodzi o kwas foliowy to ja nieprzerwanie biorę od kwietnia,zresztą lekarze zalecają brać go nawet 2-3mce przed rozpoczęciem starań.

Gość ulajowy
Dziewczyny a co myślicie o tym żeby facet tez bral kwas foliowy ??? Czytałam gdzieś w necie ze to nir zaszkodzi s może wręcz pomóc. .. bo wzmacnia nasienie . Słyszeliście coś na ten temat ?? :))))) ja już chyba warjuje :)

Gość Agnes32
Mężczyznom, na pewno potrzebny jest m.in. cynk by zachować formę i dobra jakość plemników, kwas foliowy też im się przyda:-)

Gość ulajowy
Oj oj to muszę jakos dzis przekonać mojego mężczyznę do brania jednej malej tableteczki hi hi hi hi :-D

Mój bierze androvit. Kwas też mu zapodaje:) Czy warto nie wiem. Kiedyś ginekolog mnie nawet trochę wyśmiał jak mu o tym powiedziałam za to mój obecny stwierdził, że bardzo dobrze.

Witam kobietki! Dzisiaj zrobiłam kolejny test. I znowu jedna kreska. A okresu jak nie było tak nie ma. Objawów ciazy pełno. W niedzielę robię kolejne podejście.

Gość Agnes32
Hej! No i mamy weekend:-) Królik skacze, Dumna mama i Aaanuśkaa z niecierpliwością oczekuje na wiadomości od Was:-)

Hej. No mi niestety od paru godzin nieprzerwanie lecą łezki :( Kurcze beta nie dała żadnych nadziei. Ale mi ciężko. Dawno nie było mi tak źle :(

królik-skacze bardzo mi przykro! Ale nie możesz się załamywać! Musisz wierzyć, że tym razem się uda! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!

Gość Agnes32
Króliczku strasznie mi przykro, ale wierzyć trzeba,ze uda się następnym razem. Tak bardzo chcę by się w końcu którejś udało. Anuśka i dumna mama, w najbliższym czasie w Was moja nadzieja:-)

Gość ulajowy
Króliczku tak mi przykro ; ( ale tak jak dziewczyny wczesniej pisały trzeba wierzyć ze się uda .....pozytywne mysli przyciagaja pozytywne zdarzenia ;))))) napewno sie uda ;)

Miałam test zrobić jutro rano ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj w południe i... zobaczyłam drugą bladą kreskę!!!!!!!! Udało się!!! W poniedziałek powtórzę dla większej pewności, ale i tak wiem, że się udało!!!! Czułam to!!! Jesteśmy tacy szczęśliwi!!!.aby wszystko było dobrze!!!

aaanuśkaaaa gratuluje bardzo!!! Znów się popłakałam... Też się chciałam tak cieszyć. Kurcze nie mogę uwierzyć że się nie udało. Puki nie ma @ nie uwierzę w to.

Gość Agnes32
Kochana nasza Aaaaanuśkaaaaa tak się ciesze:-) :-) :-) Nareszcie,wspaniała wiadomość!!! Gratulacje:-) :-) :-)

Dziękuję dziewczyny! Niby byłam na to przygotowana po objawach, ale wraz jakoś tak to jeszcze całkiem do mnie nie dotarło!! Króliczku póki nie ma okresu jest nadzieja!! I wierzę w to, że niedługo i Ty zobaczysz upragnione 2 kreski.

Gość ulajowy
Aaaaanuska GRATULUJE ....;))))))) tak bardzo sie ciesze ze sie udało :-D i bardzi mocno trzymam za was kciuki :**** Kroliczku masz racje puki nie masz @ to jeszcze nic nie jest przesadzone ;) ;) trzymam kciuki kochana :))))))

Gość Agnes32
Cześć dziewczyny! Jak zwykle po weekendzie trzeba stawić czoło poniedziałkowi. Królik skacze może jeszcze dobrze będzie, jak się czujesz, masz @ ? Aaaanuśskaa mam nadzieje że upewnienia wyszły pomyślnie:-) Ulajowy a co u Ciebie?

witam wszystkie przyszłe i obecne mamuśki :-) ja niestety tak jak myślałam miałam @:-/ nie pisałam bo musiałam sobie to jakoś w głowie poukładać i teraz już mogę spokojnie brać się po raz kolejny za tworzenie bobofruta :-D kiedyś się uda....:-)

Gość Agnes32
No, przykro mi bardzo, już liczyłam ze będzie nas trzy w ciąży. Najważniejsze to nie tracić nadziei i zapału, w końcu się uda, na pewno:-)

Gość ulajowy
Hej dziewczyny :) ja już tylko czekam na @ i do dziela ;) jestem dobrej myśli ;) musi byc dobrze :) pozytywne nastawienie .....i nie myśleć o tym caly czas ; )))) ja żeby przeczekac to .......tob wzielam się troszkę za siebie ;)))))) moj sie ze mnie śmieje zr po co jak i tak za nie długo będę jak kuleczka hi hi hi hi trzeba cos robić żeby nie zwariować :)))))))

Witam wszystkie panie po weekendzie! Agnes niestety w weekend byłam poza domem i dopiero jutro będę robić test dla upewnienia, ale bardziej będzie to test na pamiątkę, bo co do upewniania to moje samopoczucie upewnia mnie doskonale. Zwłaszcza wieczorem! Właśnie zjadłam kolację i... mdli mnie jak nie wiem! dumnna mama przykro mi i trzymam kciuki! ulajowy nastawienie prawidłowe. Tym razem na pewno się uda!

Co tam u Was dziewczyny? Mi się @ spóźnia 2 dni jedynie rano dzisiaj miałam lekko pomarańczowe plamienie a teraz cisza. Gdybym wtedy nie zrobiła tej wstrętnej bety to pewnie bym już po cichutku się cieszyła a tak nawet nie myślę aby zrobić test wole dalej czekać na okres. Jak się tydzień spóźni wtedy może go zrobie. Miłego dnia! Od następnego cyklu jednak zdecyduje się na wiesiołek

Gość ulajowy
A co daje ten wiesiołek ;) ?