Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odezwijcie się

czy istnieją gdzieś dobre kobiety?

Polecane posty

Gość odezwijcie się

dobre, miłe, uśmiechnięte kobiety. Chcę wiedzieć czy gdzieś jesteście czy mam już przestać was szukać.

Gość MARNUJE SIĘ 18CM
przestań szukać i zajmij się czymś pożytecznym

Ja na prawdę nie wiem gdzie wy się obracacie :o chyba w jakiejś patologii. Wyobraź sobie, że niemal wszystkie moje koleżanki takie są jak szukasz (poza kilkom wyjątkami cóż zdarza się :classic_cool:) a moi koledzy, są normalnymi kolesiami, a nie jakimiś "badboyami" i jakoś mają dziewczyny... Pomyśl - jak to możliwe ?

Gość odezwijcie się
nie sądzę bym obracał się w patologii. chociaż do Kobiet jestem raczej nieśmiały, ale wszystkie dobre kobiety na jakie trafiam są już dawno zajęte

Edward jak ktoś ma znajomych tylko z imprez i tylko na imprezach szuka sobie partnerki to takich ludzi nie spotyka

Na pewno takie istnieją.Moje koleżanki i ja to sama takie babeczki.Czasem szuka się na siłę a szczęście jest tuż obok.

Do tego dochodzi jeszcze to że Ci co narzekają na to że nie ma dobrych kobiet na świecie szukają tylko i wyłącznie Miss Universe na partnerkę zamiast szukać kogoś kto do nich z charakteru będzie pasował

Gość odezwijcie się
@Teqi- Cieszę się, że pojawił się tu kobiecy głos Istnieć istnieją, ale od dawna są w związkach. A Ty i Twoje koleżanki?

oczywiscie ze takie istnieja, ja sama moze nie jestem taka ;) ale mam duzo takich kolezanek...

Gość odezwijcie się
poza tym, ja nie szukam ideału ani miss wszechświata. Szukam dobrej kobiet, która byłaby ze mną szczęśliwa. Wygląd ma drugorzędne znaczenie. oczywiście są pewne cechy urody które mnie przyciągają, ale szczerze mówiąc, prawdziwe piękno tworzą właśnie pewne niedoskonałości wyglądu.

Ja obecnie jestem sama ale nie samotna :).Moje koleżanki,niektóre mężatki,niektóre w związkach ale są i szczęśliwe singielki.

Gość odezwijcie się
@Teqi Chciałbym na taką singieleczkę trafić. Samotność to cholernie bolesna rzecz, zwłaszcza gdy wszyscy wokół kogoś mają.

Oczywiście,że samotność jest bolesna ale nie ma sensu być z kim tylko dlatego,że wokół wszyscy znajomi kogoś mają.Są również plusy samotności.Ma się na przykład więcej czasu na swoje pasje.Ja jestem sama od kilku tygodni i póki co cieszę się urokami samotności ;).

Gość odezwijcie się
@Teqi Za dnia samotność, to rzecz świetna. Ma się na wszystko czas, od nikogo się nie zależy po prostu super. W nocy jest gorzej-jak się nie ma do kogo objąć, pocałować. Może ta pora roku wywołała we mnie taki paskudny nastrój.

Gość plus kwiatek
istnieją ale panowie szukają nie tam gdzie trzeba

Być może..Wieczorami też mam momenty zadumy i żalu,ponieważ idą Święta,czas rodzinnych spotkań,miłości...No ale nie należy się załamywać :).Uważam,że wszystko w życiu dzieje się po coś.nawet jeśli nas to rani.Jeśli jestem singielką to dlatego,że los ma dla mnie w przyszłości kogoś naprawdę wyjątkowego ;)

Gość odezwijcie się
wygląda na to że miesiącem zakochanych powinien być przełom grudnia i listopada;)

Eee tam :).Jak się kogoś kocha to każdego dnia a nie tylko w Święta czy Walentynki.Chociaż jak czlowiek jest sam to w tym okresie(patrząc na wszystkie pary)jest bardziej podatny na użalanie się nad sobą z powodu samotności.

Gość odezwijcie się
@Teqi Dokładnie! Tylko gdzie znaleźć ciepłą kobietkę na ten zimny czas?

Gość ghjmjnbv
Ciężko znaleźć dobrą kobietę tak samo jak niewielka część kobiet ma problem znaleźć dobrego mężczyznę / większość nie chce dobrego faceta na początku

Gość ten sam problem ale z facetami
niestety ma ten sam problem z facetami. Większość tych porządnych jest zajęta, a na tych wolnych jakoś nie mogę trafić.

Zgadzam się z poprzednikami,dużo zależy od środowiska w jakim się obracamy,oczywiście zawsze są jakieś wyjątki.Fajnych kobiet jest sporo i na taką można trafić ,trzeba jednak ruszyć makówką. Cześć Pavlo1985

Siema blu. Witam Moor. Moor to się nie nazywa zrzędzenie tylko ubolewanie nad własnym bytem :P

Pavlo - na jedno wychodzi. Poza tym nie wiem czy są kobiety które są wiecznie uśmiechnięte i miłe, da się tak?