Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent dla 4 latki

prezent dla 4 latki

Polecane posty

Gość prezent dla 4 latki

hej, szukam prezentu dla siostrzenicy. co sie kupuje 4 latce? jej rodzice wyslali mi poprzez jakąś aplikację do pisania listów do mikołaja (www.listdomikolaja.pl - ktos to zna???) jej list, natomiast tych zabawek tam jest tak dużo, że nie wiem na co się zdecydować.. jakieś lalki, monster high, pluszaczki.. co się kuouje 4 latce?

Gość kkkk090
weź to co jest na pierwszym miejscu listy

Zależy co lubi... Wybierz coś z listy, skoro to napisała "do Mikołaja", to znaczy, że to chce dostać. Ciężko przez internet doradzić, zwłaszcza jak się nie zna dziecka. Moja siostrzenica najbardziej lubi się bawić puzzlami, układankami itp. Lalki zaraz lecą w kąt.

Gość prezent dla 4 latki
trudno mi powiedziec, co jest na pierwszym miejscu listy, bo ten list jest bardzo graficzny, kolorowy, bardziej jak rysunek :) a wy co kupujecie? puzzle to chyba za dużo jak na tskiego malucha, co? to znaczy, za trudne.

Gość kkkk090
dawaj skan to ci powiemy

Eee, nie? Nie mówię, że mają to być takie 1000 elementowe ale jakieś dla dzieci, 20, 50... Moja to uwielbia, im więcej elementów tym lepiej. Ale najlepiej będzie, jak kupisz coś z listy po prostu.

Dorę widzę lalkę barbie-księżniczkę i te laleczki wampirzyce monster coś tam i co tam jeszcze jest?

Gość prezent dla 4 latki
zamknąć się w 120 zł, mam jeszcze kilka dzieciaków do obdarowania, ale im już prezenty kupiłam

Gość wojciech kaa
moje maluchy tez monster high chca i szaleja na ich punkcie, ale one sa troche starsze bo 7mio letnie bliźniaczki. nie wiem czy 4ro latce bym kupil to, lepiej chyba cos bardziej dzieciecego, jak ta lala w prawym dolnym rogu. Tak przeglądam tę stronę i odkryłem gre 'planszowa' angry birds, nie miałem pojecia ze to istnieje, chyba sobie na święta sprezentuje :D

Gość prezent dla 4 latki
planszówka angry birds?:O jak to w ogole mogło by dzialać? i to na tej stronie mattel? angry birds to w ogole od mattel? :> barbie ksiezniczka to chyba bylby niegłupi pomysł. ktoś wie ile to cudo kosztuje?

Gość jiajijaiajiajiajiaj
to zalezy rozne sa lalki barbie...ale u mojej corki to tak jest ,ze osttanio dwie dostal i leza na polce...a moze konika cadence albo celestie???

Gość wojciech kaa
no nie do konca planszowka tylko takie cudo ze jest angry birds plastikowe i wystrzela sie te ptoki i to wyglada swietnie. to moja ulubiona gierka do komunikacji miejskiej jak wracam z pracy. same wściekłe ptaszki chyba nie sa od mattel, ale pewnie wykupili jakies prawa. i jeszcze podoba mi sie gra 'o rety to krety' swietna! jak w jastarni w '99 gralismy razem z żonką na podrózy poslubnej mi sie teraz przypomina hehe

Gość prezent dla 4 latki
iajajajajaja, no z tego listu do mikołaja co dostałam mejlem wyraźnie widać, ze mała chce lalki. monster high to za dużo na czterolatkę ? ;) z lalkami to jest tak, że trzeba chyba trochę podsunąć pomysł dziecku na zabawę nimi!

moj 4-latek ma dwie z tych planszowych angry birds. calkiem niezla zabawka :) tylko ze ja jestem ta od ukladania..

Gość jiajijaiajiajiajiaj
szczerze moja corka ma bardzo duzooo lalake i monster hihg tez...ma 6 lat...ale lalkami srednio sie lubi bawic!!!o wile bardziej lubi sie baic roznymi domkami...figurkami....

Gość prezent dla 4 latki
coś konkretnego możesz polecić w takim razie? na tej stronie widziałam polly pocket, ale mała w swoim liście do mikołaja tego nie dała. myślisz, że to dobry pomysł?

Gość jiajijaiajiajiajiaj
a może cos z pet shopów???moja je uwielbia!!!

Gość jiajijaiajiajiajiaj
ewentualnie juz ta lalke barbie księzniczke...ale moja tez byla za barbie...i co dostala i leza na polce......

Gość prezent dla 4 latki
a to pet shop to też firmy mattel? to takie małe zwierzątka, jak polly pocket, tak? nie za małe dla 4 latki? mimo wszystko opieram się na tym liście co mi wysłali, gdyby chciała pet shop albo polly pocket to to by tam było.. :(

Gość Kokoszanel312_
jak dziewczynka napisala list na listdomikolaja.pl to te prezenty wlasnie powinna dostac, tzn moze nie wszytskie ale napewno z tej listy. Ja jestem za barbie albo za tą malutką w czarnych włosach. Chyba sama tez skorzystam z twoich pomysłów bo troche sie zagapiłam, świeta tuż tuż a ja mam 5cio letnia core przyjaciolki do obdarowania :)

Gość prezent dla 4 latki
kupiłam barbie księżniczkę. mam nadzieje, że dziecko będzie zadowolone z mikołaja! ;) Dzięki za pomoc. a "kokoszanel312_", może też daj tej swojej małej do zrobienia ten list internetowy, pewnie lepsza zabawa dla dzieciaków niż robienie "normalnego" listu;) ech, dorosłość

Gość cynomonoweciasteczko
ja swojej chrześnicy kupiłam Barbie pływaczke, bo mała neidawno zaczęła chodzić na basen to sobie tak pomyslałam, że moze byc smiechowo ;) co prawda ona nie pisała na listdomikolaja.pl , ale ja to zrobiłam za nia, moze uda sie jakies zabawki wygrac, choc tak prawde mowiac, to licze, ze wylosuje samochód, bo moje autko cos sie psuje ostatnio :/

Gość Gargamelka_pl
ja kupilam ta kuchnie z tesco dla dziecka przyjaciolki! wyglada super, ale prezent podaruje dopeiro w niedziele wiec nie moge ci nic wiecej napisac:< z moim maluchem, po waszych namowach, napisalismy list na listdomikolaja.pl, wybral sobie jakies batmany dziwaczne ale frajdy mielismy co nie miara:D sama napisalam pozniej swoj ;)

co do kuchni, to ryzyk fizyk, wzięłam. oglądałam też inne rzeczy, ale ta kuchnia wyglądała najciekawiej. mam nadzieję, że się spodoba i mojemu i dziecku Twojej przyjaciółki Gargamelko :) o liście do mikołaja dowiedziałam się trochę późno, więc może za rok, bo też fajny pomysł.