Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda staraczki/mamuśki

kobiety które planują ciążę bez uprzedniego ślubu to debilki

Polecane posty

popieram Mama 6latki :)) Ja jakoś jestem z nie formalnego związku rodzice nie potrzebowali ślubu żeby mnie wychować :) teraz ja jestem w związku 8 letnim mamy dzidziusia w drodze i też nie zamierzam brać ślubu dla pieprzonego papierka który nic nie znaczy :P

Przynajmniej smiesznie jesz przy szukaniu jajek :-) Ja w sumie nie lubie Ostern :-P A jajek to wole szukac gdzie indziej :-P

Gość łąki pola lasy
andziulka007 - od kiedy to fasolka ma serce? doprawdy ta staraczkowa nowomowa jest komiczna, nawet nie chce wiedzieć co muszą mieć w głowie te ćwierćinteligentki, no i przyszłe matki...

Gość a ja mam 3 bękartów
dodam, że moje dzieci znają słowo bękart, wiedzą co ono znaczy. Nie wstydzę się i nie udaję, że tego terminu nie znam. Jak by nie znały, sąsiedzi by oświecili.

łąki pola lasy a przepraszam jak mam napisać zarodek? Mi się podoba fasolka i tak piszę nie chcesz nie czytaj!!! a serce ma bijące gdzieś od 6-go tygodnia jak byś nie wiedziała/wiedział

Gość a faktycznie ma w stopce
fasolka :O:O:O ja pierdolę ale ta dziewczyna musi być zjebana :O:O pewnie dziecko tez będzie tępe po mamusi :O🖐️

widzisz ja w odróżnieniu od Ciebie nie czerpię przyjemności z obrażenia kogoś przez neta i cóż widać że to jednak Ty nie jesteś do końca inteligentna i chyba masz jakieś braki... :P

A to ja nie wiedziałam co to fasolka,o nawet na forum można się czegoś nauczyć :) Biest a czemu nie szukać jaj na trawie? W sumie na łonie natury też jest przyjemnie. Jak byłam młodsza to tego nie rozumiałam. Ale teraz można iść :) Dobra,kładę się bo mój konkubent się zaniepokoił po co tak siedzę z tym Handy i jeszcze gotów mnie wyrzucić i wziąć sobie praworządną żonę :p Dobranoc i Wesołych Świaąt wszystkim!

Gość jak można pisać fasolka?
jakbym była facetem i usłyszałabym od swojej kobiety takie teksty to bym ją rzuciła, przecież to wstyd być z takim bezmózgiem

zgadzam sie z autorka. i dziwi mnie brak zapobiegliwosci takich kobiet. w koncu jest duze prawdopodobienstwo, ze zostana na lodzie z dzieciakiem.

widzisz dlatego pewnie nie masz faceta bo z taką chamską babą mało kto wytrzyma :P może jakiś staruszek głuchy,niedowidzący ...

andziulka007 jesteś tak głupia, że nawet czytać nie potrafisz? napisałam "gdybym była facetem", a nie "gdybym miała faceta" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bzdziunia
Może ty byś bez ślubu została na lodzie a ja żyję tak od 20lat i jakoś facet mnie nie zostawił.

no sorry ale domyślam się że żadnego nie posiadasz... który by z Tobą wytrzymał. Ile Ty masz lat dziecko bo napewno nie za dużo?

Skąd się bierze te idiotyczne przeświadczenie, że żona to nigdy na lodzie nie zostanie to ja nie wiem o_O mało to rozwodów na tym świecie? Facet żonaty jak będzie chciał to i tak swą szanowną żonkę w dupę kopnie, znajdzie sobie kogoś albo zwyczajnie im się nie ułoży i podejmą razem taką decyzję. Znam małżeństwo, które po 30 latach wzięło rozwód. NIGDY NIE MA SIĘ GWARANCJI!

Gość gratka, wojtek to najbrzydsze
imię świata.

andziulka007 domyślać to się możesz kiedy okres dostaniesz, bo ze mną niestety nie trafiłaś, po prostu to aż przykre, że dorosła kobieta używa takich sformułowań.

To akurat Twoja opinia i zwiewa mi ona i powiewa :) Wojtuś to najpiękniejsze imię świata dla mnie, Tobie podobać się nie musi w końcu każdy ma inny gust. 1 O opinię się nie pytałam tak poza tym.

mamamlodegoD nie muszę podawać swojego, żeby wyrazić swój niesmak po przeczytaniu tego imienia. jest wstrętne nigdy mi się nie podobało, jak dla zabiedzonego wiejskiego chłopczyka.

Sama jesteś biedna ale umysłowo :) Gdzie jest napisane, że imię Wojciech jest wiejskie to ja nie wiem, co za prostaczki siedzą na tym forum ;D

nigdzie nie jest napisane, chodziło mi o moje skojarzenia, ale niekomu z moich znajomych się nie podoba to imię, nawet wojtkom sie nie podoba. rodzice ich skrzywdzili.

Znam kilku Wojtków i nie czują się pokrzywdzeni. Weź już z tymi swoimi skojarzeniami się strać. Pewnie dla Ciebie lepsze są Brajany i inne pokraki :P

nie podobają mi się te zachodnie imiona typu brajan, dżesika, nikola, amanda czy tam ridż. ale imię wojtek również mi się nie podoba.