Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość Staraczka29
Mam nadzieję, że będziemy się jeszcze razem naradzać jakie imion wybrać naszym pociechom :)

Gość karola8483
no też mam taką nadzieję :)

Gość karola8483
STARACZKA a masz jakieś upławy???bo przed @ powinno być sucho a ja mam wodniste i biała , tak miałam z Nastką :) tylko ten test mnie martwi że negatywny a dziś 28 dzień cyklu.....

Gość Staraczka29
Karolcia właśnie dostałam okres :( :( :( Zupełnie inny niż zawsze, taki ciemny... Śluz miałam biały, wodnisty a mimo to dostałam @ :( Nie pozostaje nic innego jak tylko przygotować się na sierpień. Trzymam kciuki Karolcia, żeby Tobie się udało :)

Gość Staraczka29
Jedno dobre w tym wszystkim, że zeszło mi to okropne napięcie z podbrzusza - ulga nie do opisania. Najgorsza jest tylko ta niepewność czy w ogóle mogę mieć dzieci...Prócz ogólnego badania ginekologicznego żadnych innych nie miałam i trochę się boję czy wszytko jest ok :( No, ale trzeba być dobrej myśli. Mój M. pojechał po winko dla mnie, muszę się zrelaksować :)

Gość karola8483
STARACZKA bardzo mi przykro :( :( :( ale zobaczysz w sierpniu się uda tylko próbuj co 2 dzień przez cały miesiąc i zobaczysz że się uda :) .... ja puki co nic , oprócz tych wodnistych upławów to na razie nic.....

Gość karola8483
KINGOWA co tam u Ciebie??????

Gość kingowa
cześć dziewczyny, ja dziś zrobiłam test teraz tak szaleje do okresu bo nie moge wytrzymać no wiadomo negatyw, nawet cienia drugiej kreski, piersi mnie nie bolą, upławy mam też bardziej wodnisto białe, tylko od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @

Gość kingowa
jak okres przyjdzie to powinien być do soboty, co daje mi nadzieje to pobolewanie brzucha na dole, mnie zazwyczaj przed okresem nie boli

Gość karola8483
KINGOWA masz tak samo jak ja.... teraz właśnie zamówiłam na allegro 10 testów o czułości 10mlu na wszelki wypadek.....jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje w poniedziałek :)

Gość kingowa
a piersi jak u ciebie?bo ja w ogóle nic nie czuje wiszą jak w fazie po okresie

Gość kingowa
a piersi jak u ciebie?bo ja w ogóle nic nie czuje wiszą jak w fazie po okresie

Staraczka bardzo mi przykro nie martw sie napewno jestes plodna kiedys ogladalam taki program ze takie cos jak bezplodnosc w ogole nie istnieje tylko sa pary mniej i bardziej plodne ciebie napewno tyczy sie duza plodnosc :) Strasznie mnie rozsmieszylas z tymi blizniskami hihi jesli o mnie chodzi to ja poprosze tylko jedno hihi ostatnie :) Trzymam za reszte dziewczyn kciuki a my co drugi dzien dziewczyny walczymy z plemniczkami hihi i obowiazkowo nogi w gore po 20 minut bede trzymac a co :) Okres mi sie konczy wiec zaczynamy od jutra guzik mnie obchadza te dni plodne i nie plodne teraz mialam piekny wzorowy sluz plodny i co guzik teraz jazda caly miesiac hihi

Gość karola8483
KINGOWA co do piersi to ja sama nie wiem bo w 22 maja urodziłam i miałam wielkie banie dostałam tabletki na zatrzymanie laktacji ale i tak ruszyła po 12 dniach ( koszmar dziecka nie ma a tobie mleko kapie :( ) mąż mi wymasował i wyciskał pokarm potem się obwiązałam i się zatrzymało....miałam 6 tygodni połogu ( czyli krwawiłam) a potem 25 dostałam normalny okres i nie wiem jakie te piersi były....teraz nie bolą i są raczej normalne ..... BARBIE masz racje zaczynaj od razu ja jak zaszłam z Nastką to tak robiłam dostałam okres 25 września skończył się jak zwykle po 3 dniach i od razu zaczęłam i sama nie wiem kiedy a zaciążyłam :) ......

Gość Staraczka29
Barbie ja też czekam na koniec okresu i zaczynam akcję "sierpniowe zapłodnienie" hehe Trzeba się uzbroić w cierpliwość, której brakuje mi niestety, ale dam radę :) Jeszcze z 3/4 dni i do boju :D Czekam na dobre wiadomości od Was, w końcu chcę być wirtualną ciocią Waszych pociech :D Buziaki :*

Gość kingowa
dziś znowu zrobiłam test i znowu niestety negtyw, oj chyba trzeba się szykować na następny cykl

Gość Staraczka29
Kingowa, Karola co tam u Was? Mam nadzieję, że @ się nie pojawiła. Trzymam kciuki :)

Gość kingwa
u mnie @ jeszcze nie ma ale testy negatywne, z @ jest czas do soboty, więc czekam i będziemy dalej działać w następnym cyklu, swją drogą to się tego spodziewałam bo zero jakiś objawow wskazujących na ciąże

Gość karola8483
Dziewczyny u mnie też @ brak a test negatywny :( sama już nie wiem chyba po porodzie mi się wszystko poprzestawiało :(

Gość karola8483
ale puki co nadzieja jest :) malutka ale jest....

Gość kingowa
dziewczyny jak wy robicie te buzki

Gość karola8483
: i ) razem przy sobie

Gość karola8483
: i ) = :) : i ( = :(

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Cześć dziewczyny. Mogę się dołaczyć do Was? Wyślę Wam swój problem z innego postu bo już nie chce mi się rozpisywać. Potrzebuję opinii normalnych mam, które nie będą na mnie najeżdżały chamsko. OD RAZU MÓWIĘ, ŻE W ŚRODĘ ZA TYDZIEŃ IDĘ DO LEKARZA I MAM ZAMIAR ZROBIĆ TEST JUTRO RANO. Od 8 dni spóźnia mi się miesiączka. Mój cykl ro zawsze równe 30 dni. Nie mam ostatnio stresu itp. Żyję sobie normalnie. Współżyję z moim partnerem w miarę regularnie bez zabezpieczenia już od 4 lat. Mam pewne obawy, że mogę być w ciąży. Moje objawy to: Brak miesiączki, powiększone i bolące piersi (nie mieszczę się w biustonosze, które nosiłam noramalnie), zatwardzenie, ból w podbrzuszu, cały czas mam wilgotno w środku, moja szyjka macicy jest wysoko i zamknięta. Brzuch pobolewa mnie od kilku dni, ale nie tak jak na miesiączkę. Jak zbliżała się miesiączka to oznaki miałam jakąś godzinę przed pierwszym pojawieniem się krwi na wkładce. Dobrze to opanowałam. Czy któraś z Was miała może takie objawy przed tym jak dowiedziała się, że jest w ciąży? Mam 23 lata. Odnosząc się do w/w postu. Robiłam przed chwilą test i wyszedł negatywny :( Jutro rano zrobię kolejny. Może wyjdzie jednak z II kreseczkami

Gość kingwa
wszystko jest możliwe, objawy ciążowe, może owu ci się przesunęła, możesz zawsze zrbić badanie krwi przy takim 0póznieniu, ja nie mam żadnych objawów i teraz czekam na @ test też negatyw,

Gość GOŚCIU gOŚCIU
W środe idę do ginekologa i zobaczymy co mi powie. Myślicie, ze zrobi mi usg jakieś bądź cyto?

Gość kingowa
myśle że jak nie dostaniesz do tego czasu @ to ci zrobi usg żeby zobaczyć co jest grane

Gość karola8483
GOŚCIU GOŚCIU twoje objawy są jak najbardziej ciążowe :) ja bynajmniej jak miałam jak byłam w ciąży z moim Aniołkiem (*) ..... test może być negatywny bo do zapłodnienia mogło dojść później i może masz niski poziom hcg .... a lekarz na bank zrobi Ci usg żeby potwierdzić ciążę.... z tym testem to poczekaj ze 2-3 dni wtedy powinno już coś wyjść :) .....pozdrawiam

Gość karola8483
KINGOWA a ja dalej nic ani @ ani objaw .....