Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość Mama Domina
My niestety musimy siedziec w domu w piatek Domis konczy antybiotyk wiec jak bedzie zdrowy to odwiedzimy sloneczko. Jutro mamy kontrol mam nadzieje ze gardelko i pluca czyste bo bakterie z moczu zniknely i goraczka tez:-) ostatnio tu troche szumu bylo wiec nie pisalam bo niechcialam sie wtracac:-)

Gość fasolka24
Dorjana to wpraszam się na obiadek:) no ja dzis lenia mam tak mnie głowa boli a ja no już powoli trace rachube czasu:) już 16 tydzień:)

Gość fasolka24
a z zapytaniem jak się czuje to wiadomo że źle strata dziecka to jest niewyobrażalny ból sama nawed powracam do tego i myśle że dziecko moje by już miesiąc miało teraz czekam na drugie dziecko i ma racje to już zawsze bedzie drugie dziecko.

Gość Mama Domina
Niestety dziewczyny niewiem co czujecie bo niemialam nigdy tak. Wiadomo ze nie da sie zapomniec ze dzidzius by byl ale zawsze trzeba byc dobrej mysli.ale trzymam kciuki dziewczyny za was zebyscie mialy swoje sloneczka:-) fasolka bedzie dobrze to juz prawie polowa:-)

Gość fasolka24
Mama Domina no zleciało nawed nie wiadomo kiedy:) no ja tam dobrze się czuje nie umiem się doczekać ruchów maluszka:)

Gość Mama Domina
Spokojnie juz niedlugo zobaczysz jak pod koniec bedzie malych kopal jak pilkarz:-) :-) :-)

Gość Dorjana
Fasolka,zapraszam :-),wreszcie się uspokoiło! kruszynka tylko ty nas nieopuszczaj bo widac fajna kobitka jesteś! tak trzymaj! mama domina,bedzie dobrze,pogoda sie robi coraz ładniejsza to nadrobicie,pozdrawiam

Gość Klempa01
No i poco sie tak uniosłaś,ja juz tez powiedziałam swoje,ja potrafie powiedzieć w przeciwieństwie do innych to co myśle,a nie siedzieć cicho,gościu a co to dzisiaj z tobą?zastrajkowałaś? hahaha,no chyba że masz dośc ;-)

Gość gość
Klempa widzę że szukasz kłótni ale wiesz ja sobie mówię glupszym się odpuszcza.A Marysia to jest niezła manipulantka pewnie siedzi w domu i jej nic nie jest patrząc na jej wpisy to bardzo była przejęta usg i tym wszystkim bo z forum nie schodziła pewnie przez to nawet nie miała jak z lekarzem pogadać.

Dorjana,dzięki :-) zostaje jak najbardziej Fasolka,a czujesz już takie łaskotanie w brzuszku? u mnie sie tak zaczeło po 16 tygodniu,po 20 kopniaczki,a wczoraj to miałam tak okopany pęcherz że szok! mama domina,ile ma już twoje maleństwo?

Gość Mama Domina
Napisze wam jutro po wizycia co tam..mam nadzieje ze skoncza sie te leki bo tego duzo antybiotyk do piatku.Chcialabym juz lato wakacje ty fasolka pewnie tez chcesz juz wakacje bo chyba tak Ci termin wypada:-)

Gościu, na jakiej podstawie twierdzisz że Marysia jest w domu a nie w szpitalu? ja,jakoś niezauważyłam jej ciągłej aktywnosci na forum,dziewczyna odpisała bo ją pytałyśmy co i jak,piszesz jej ze jest manipulantką,a sama na nią najeżdzasz i rozkręcasz temat do kłótni,niewiem chcesz chyba zawładnąć tym forum i nastawić przeciwko biednej dziewczynie inne dziewczyny,sory ale tak to wyglada z boku.

Gościu,witaj :-) jak ja sie za tobą stęskniłam,jak sie czujesz? co u ciebie kochana moja :-) jedno widze że dalej plujesz jadem ;-) ciesze sie niezmiernie ze sie odezwałaś :-) :-) :-)

Gość fasolka24
No ja już bym też lato chciała na sierpień mam termin:) no ja jeszcze nie czuje takiego łaskotania ale dopiero 16 się zaczoł:) ten czas tak szybko leci .

Gość Dorjana
Kruszynka,dobrze pamiętam jak miałam okopany pecherz,moja mi też dała popalić :-) a łaskotanie poczułam jakoś po 16 tygodniu a ja głupia się drapałam,dopiero jak zaczełam je czuć codziennie to sie domyśliłam ze to julcia moja daje znać o sobie :-)

Gość Mama Domina
Moja szwagierka ma na wrzesien ale niestety ma pewne problemy z ciaza bo lozysko chyba jej sie odkleja i ma prochy na podtrzymanie ciazy ale mam nadzieje ze bedzie wszystko oki ma jutro konsultacje u innego lekarza

kasik ja w twojej wypowiedzi nie widze nic co moglo by kogokolwiek urazic ale wiesz ludzie są rozni i roznie odbierają wypowiedzi innych, wiem ze nie mialas nic zlego na mysli i chcialas tylko pomoc ale moze niekazdy to wie, tymbardziej ze ja takich doswiadczen nie mam jak ty i mimi, i nie wiem jakbym sie sama w takiej sytuacji zachowala bo z jednej strony jest to ogromna strata dla kobiety a z drugiej rozum mi podpowiada calkiem co innego ze tak naprawde bledy na poziomie wczesnej ciazy sie poprostu zdarzaja (mam tu na mysli jakies wady rozwojowe dziecka) i nalezy sie z tym liczyc, sama sie z tym liczylam dlatego tez moze czekalam tak dlugo z wizyta ale no moglam sobie na to pozwolic i tak naprawde jedynymi potwierdzajacymi dla mnie byly wyniki bety... ze wogole jestem w tej ciazy i ze ona sie rozwija, dzisiaj juz wiem ze dziecko dobrze sie rozwija i wogole ale z perspektywy czasu i tak jestem przerazona tym co moglo sie stac ale sie nie stalo... mam tylko nadzieje ze obydwie zaznacie tego szczescia i pochwalicie sie kiedys swoimi pociechami.. mam nadzieje ze moja wypowiedz nie bedzie zle odebrana albo zle zrozumiana

Gość Dorjana
Hej dziewczynki :-) co tam porabiacie? ja idę na zakupy biorę małą i idziemy na babskie zakupy, musimy sobie kupić kiecki na imprezkę,także czeka nas udany dzień :-),obiadku nierobimy bo idziemy po zakupach do dziadków . kruszynka,jaktam dzisiaj nocka ci mineła,maleństwo dało popalić? :-) moja 1 marca skończy miesiąc :-)

Gość Marysia13
Cześć dziewczyny :-) chciałam was przeprosić te które uraziłam!,czasami emocje biorą góre,mam troche problemów ale niebede o nich pisała,kasika,gośc nieodchodzcie,ja odejdę z tego forum,także dziewczyny powodzenia wam życze,dużo zdrowia,sił,szczęśliwych pordów i ciąż.

Gość goldberg
Marysia,przestań!,nieodchodz z żadnego forum,przecież na dobrą sprawę niewyzwałaś dziewczyn czy poniżyłaś! żle ujęłaś słowa które mogły być właśnie żle zinterpretowane,także gościu mozesz być z siebie dumny! nie macie za grosz współczucia :-( no ale i tak bywa,tak jak napisała kolezanka niżej,,różni są ludzie"

Gość Dorjana
Jeja,maryśka,daj spokój,to czy odejdziesz to i tak nic nieda,na forum zawsze się zdarzają zgrzyty!,grunt to przyznać się do błędu a nie iść w zaparte no i ty to zrobiłaś,moim zdaniem zachowałaś się w porządku,przeprosiłaś,choć uważam ze gościu cię też powinien przeprosić,jak ty wogóle się czujesz? czy wszystko jest w porządku? ja już muszę lecieć,odezwe się póżniej.

Gość Klempa01
Gościu-jesteś wielka! masz co chciałaś! która będzię następna? wiem! ja! no dalej dawaj,niemasz dość!pamietaj że to do ciebie wróci! szkoda mi tylko biednej dziewczyny,jesteś podła i nieżałuje żadnego słowa które kierowałam do ciebie-pasuje do ciebie idealnie!!! twoja ukochana klempa *

Lenka, niczym mnie nie uraziłaś, masz rację tak samo jak i ja ją mam. Z betą tak uważam od miesiąca, sama na nią latałam co chwilę, pięknie rosła a i tak się nie udało. napisałam o niej Mimi bo pamiętam jak przeczytałam Mimi wypowiedź ile wynosi jej beta, do męża powiedziałam " popatrz jak u nas". Jeszcze raz napiszę- Mimi nie gniewaj się że się wtedy nie odezwałam, ale wychodziłam z założenia że nie jestem lekarzem i nie chciałam Cie denerwować. To że tak było u mnie, nie znaczyło że tak będzie u Ciebie. Ale jednak było- i stąd moje zdanie na temat bety. Lenka tak jak piszesz- chyba stratę dziecka się czuje dopiero jak się to przeżyje. Ja w kółko słyszę, co się martwisz- będzie 2. Wiem że sama tak nie jednej lasce mówiłam, a teraz wiem że to nie pomaga. Kiedyś powiedziałabym że przez 9 tyg. nie jest człowiek w stanie aż tak pokochać dziecka, teraz wiem że jest. Po starcie jest mega mega tęsknota i ona jest najgorsza. Pozostaje czekać aż organizm dojdzie do siebie i starać się o 2 dziecko, chociaż na razie nie jestem w stanie nawet myśleć o 2 dziecku. Co do błędów- racja zdarzają się, niestety medycyna jest bezradna w nawet tak błachych tematach jakich jest krew maleństwa. Marysia- spoko.

Marysia- spoko w sensie nic się nie stało, urazy nie mam. Nie spoko w sensie, abyś odchodziła :-) Mogło zabrzmieć dwu-znacznie.

no dziewczyny bylo minelo nie miejmy urazow do siebie bo co to da, i tez nie ma sensu odchodzic :) ja caly czas czekam az cos mi sie w tym moim brzuszku poruszy juz 18 tydz. narazie to czuje tylko pompujace lozysko chyba i ze mam jakas wielka kule zamiast macicy:)

Gość Marysia13
Kasika,to się ciesze i powodzenia!

Dziewczyny tak trzymać! mamy się wspierać a nie zabijać ;-) Lena,ty już 18 tydzień,to lada moment ,maluch da znać o sobie,albo już daje ;-) Dorjana,noc w miare spokojna z wyjątkiem paru kuksańców o 5 nad ranem Mama domina,jak maleństwo?

Gość gość
klempa widzę że to ty tu prowokujesz,wypowiadaj się na temat a nie szukasz kłótni mąż ci nie dogadza czy to jak widzę że jesteś z***biście próżna cały dzień na forum w ogóle z niego z chodzisz? tak myslałam nad twoim nickiem i myślę czy nie lepiej jak byś została KUCIAPOM:)wiem,wiem ucieszyłaś się że do ciebie napisałam bo wszyscy mają cię już gdzieś:)pa pa słoneczko

Gość gość
Marysia może też za bardzo na ciebie najechałam wiem że lubieć to my się juz nie będziemy ale napewno nic złego ci nie życzyłam nawet cię nie znam na dobra sprawę.Nie odchodz z forum ja i tak tu rzadko zaglądam a to co pisałam to też mnie emocje poniosły.Trzymaj się i życzę udanego rozwiązania.

Gość fasolka24
jak tam u was? macie jakiś sposób na ból głowy? heh czuje się tak jak po jakieś imprezie:/ a mnie od pon tydzień nie bedzie bo wkońcu urlopik:)