Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość fasolka24
kupowałam uniwersalne bo puźniej drugie chcemy i raczej nie chce tak w różowe chłopca się nie ubierze a w niebieskie to juz chłopca i dziewczyne można no mąż się wygadał bo tesciowa nie dawno w Niemczech była i ponoć sporo ciuszków nam to dziecka kupiła :) a miała być dla mnie niespodzianka ja raczej jak coś będe kupować to uniwersalne bo puźniej też się przyda :)

Gość pszczółka13
No ja też mam uniwersalne kolorki,niebieski,zieleń,biel,czerwień :-) To fajną niespodziankę ci zrobiła,zaoszczędzisz sobie grosza,muj mały dzisiaj tak mnie bombarduje w brzuchu że normalnie szok ;-) a jak twój brzusio,maleństwo już ci daje popalić w brzuszku?

Gość fasolka24
no właśnie zaoszczędzi się bo jeszcze sporo wydatków .No boje się troszke bo mam mały brzuszek a zleksza to 20dc i jak by nie było 5mies a ja takie dlikatnie czuje ruchy bardzo delikatnie a szczópła jestem więc powinnam już bardziej intensywnie poczuć ruchy.

Hej ja wczoraj bylam u lekarza. Wszystko jest ok;) jeden jajnik powoli sie budzi drugi jest aktywny i ma pecherzyki ;) po okresie moge powoli zaczynac staranka tylko tak bez pospiechu na luziw mówił. Musze zrobic badnia a ponoc sa drogie; ( cytomegalie toksoplazmoze i chlamydie.

Gość fasolka24
mimi1986 to powodzenia życze a no toksoplazma to 100zł a moim zdaniem nie potrzebne badania jak to była twoja pierwsza ciąża bo dużo kosztują a czasem w pierszej ciąży tak się dzieje i mi tak mówił prywatny lekarz i lekarze ze szpitala także ewentualnie ta od zwierzeca możesz zrobić a tamte myśle że nie ma sensu

a niee cytomegaia to wirusowa jest pomylilo mi sie ;) ale zrobie dla swietego spokoju :)

Gość fasolka24
hejka mam takie pytanie bo mam mętlik heh no znalazłam ogłoszenie co do wuzka dziecięcego i rozmawiałam z osobą która chce sprzedać i wiecie nowe wuzki to z kolorami można poszalec a właśnie używany i taki kolor jak bym chciała:) czarny w białe kwiatuszki taki zgrabny mały i cenowo atrakcyjny ponoć po jednym dziecku i używany nie za dużo .Ale jak myślicie darować sobie jeszcze ? może za wczesnie jeszcze na wuzyk

Gość pszczółka13
Fasolka,mi się też trafiłaa okazaja z wózkiem 10 km odemnie i niedrogo,ale wszyscy w rodzinie mnie przestrzegali że się wózka nie kupuje tak wcześnie no i się wstrzymałam kupie dopiero przed porodem jakiś mięsiac wcześniej :-) na dzień dzisiejszy mam trochę ciuszków już,szczoteczke do włosków,wanienke reszte żeczy bede szykować w maju :-)

Gość fasolka24
no właśnie trudno się powstrzymać od kupna ;) ale też chyba jeszcze odpuszcze i myśle że w maju bym zakupiła bo potem nie wiadomo jak bede się czuła a nie chce by ktoś inny mi wybierał wózyk

Gość pszczółka13
Fasolinka,napewno bedzie jeszcze nie jedna okazja z wózkiem :-) Ja się czuje fatalnie,chora jestem,boli mnie gardło,wszystkie mięśnie,i mam katar,kupiłam pastylki do ssania prenalen,teściowa dała mi lipe ale boję się ją wypić bo jednak to zioła i szukam w necie informacji czy można ją śmiało pić małemu kupiłam dzisiaj 2 swietne bluzy z kapturkiem rozm 68,byłam też w pepco i są bardzo duże promocje, na twoja córcie były polarkowe bluzy po 9.90 :-)

Gość fasolka24
w domku odpoczywaj a nie tam po zakupach heh:P no ja 2 dni temu w pepko byłam i znówu musze się wybrać a dziśiaj też zakupiłam śpiochy śłodkie i body z napisem tata to rekin biznesu ale to mama pilnuje interesu :) heh śłodkie a ja tych rozmiarach teraz się orientuje ale dużo nie bede kupowac w rozm 58 a ty się kuruj zdrówka życze :)

Gość pszczółka13
Dzisiaj leniuchowałam w łóżku,ale i czuje się o wiele lepiej ;-) fasolka,imie masz już wybrane dla córy?u mnie zostaje jednak Miłoszek :-)

Heey dziewczyny sorki ze mnie nie bylo ale Domisiowi zabki ida i strasznie placzliwy a zostalam sama bo maz musial na slowacje jechac i od pon go nie ma i brakowalo mi czasu. Wuzek ja osobiscie dostalam ale u nas w komisie jest bardzo duzo wuzkuw 200 300 zl a sa supcio:-) ja mieszkam w slynnych Wadowicach. Wiec jak tu sa komisy to w innych miastach tez powinny byc:-)

Gość pszczółka13
Mama domina no jesteś :-),ja jade do komisu do szczecina w maju po wózeczek ,pracowałam kiedyś z dziewczyną z Wadowic :-),smarujesz dziasełka maleństwu maścią? moja siostra smarowała swojej małej i pomagała ta maśc ona sie chyba nazywała sachol czy coś takiego

Gość pszczółka13
Miałam gości,potem przyszła moja przyjaciółka i się zasiedziałyśmy :-) mały się dzisiaj rozkrecił na maxa,cały brzuch faluje, tak mamuśce daje popalic ;-) mama domina znalazłaś już mieszkanko? i jak tam sąsiedzi :-) fasolka,gdzie ty się podziewasz? kasika8303-co u ciebie jak się czujesz?(kruszynka)musiałam zmienić pseudonim. niebieski kwiat,aanula,aneczka,co u was?

Gość fasolka24
heh ja dziś urwanie głowy najpierw u mamy potem na zakupach masakra. A no w komisie oglądałam też i ładne są:) no jeszcze na 100% nie wiadomo czy córka a imiona to co chwile inne mi się podobają no mąż by chciał Oliwia lub Maksymilian :) ale ładna u nas pogoda tak cieplutko fajnie:)

Gość fasolka24
ale to normalnne że nie mam jeszcze takiego dużego brzuszka no bo myślałąm że w tym 20 dc powinnam miec wiekszy

Gość pszczółka13
fasolka,w jakim regionie mieszkasz? i jakie były ceny wózków w komisie u ciebie,też sie zmierzam do kupna wózka w komisie ale dopiero w maju imiona bardzo ładne,moja córka miała mieć na imie Ania albo Oliwia :-) dla chłopca tez ładne macie. Ale mam cheć na sałatkę ale taką wiosenną :-)

Narazie mam spokoj a mieszkanie ciezko znalesc...a mi sie podoba Alicja dla dziewczynki albo kamila:-) a dla chlopca Dominik krzys kubus:-)

Wiecie jak mocno dopiero kopie przed porodem mowie wam https://www.google.pl/search?q=dziecko+urodzone+w+blonie&client=tablet-unknown&hl=pl-PL&source=android-browser-type&v=210020311&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zpssU7uNMIaXtQap8YCABg&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=768&bih=1024#biv=i%7C0%3Bd%7Cld6FFFufkSHbdM%3A

Gość pszczółka13
Własnie obejrzałam, że się nosi takiego szkraba aż nie do uwierzenia :-)

Gość fasolka24
ja na śląsku mieszkam :) wózyk taki 2 w jedym to nawed 300zł 400zł zalerzy a na tablicy to z mojego regionu sprzedają i różne dodatki mają a cena podobna ja tak w maju czerwcu bedziemy kupować :) a jeszcze remont kuchni mnie czeka heh a takiego lenia mam a moja znajoma w ciąży praktycznie nic nie jedła całą ciąże jadło wstred ciekawe jak tak można ja jem takie czasem mieszanki ostatnio śledzia koreczki wszystkie zjadłam a zaras pączka wszamałam i coli sę napiłam heh mieszanka wybuchowa:) a no mi jeszcze do dziewczyny Alina się podobało ale mojemu niekoniecznie:) a chłopiec też Filip ładnie:)

Gość fasolka24
no i bym zapomniała wczoraj byłam na zakupach w cerrfur i był tam wózyk 2 w 1 ładny czarno niepieski na 600 nowiutki

My z Domisiem czekamy bo maz ma wrocic z slowacj..:-) kurde mam postanowienie zena wiosne zaczynam jezdzic autem bo po wypadku balam ssie trzeba wkoncu sie przelamac bo jak meza niema to siedze w domu