Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teqi

Pogaduchy przy kawie

Polecane posty

e no piękne zdjęcia !! Jaki cudny widok , zachodzące słońce :) ach ty masz dobrze :) ale śnieg był prawdziwy czy sztuczny ?

tam gdzie jezdzilismy byl juz naturalny snieg, ale malo jak na ta pore roku- w zeszlym roku byla tam ogloszona kleska zywiolowa tyle napadalo, a stok jest sztucznie nasniezany...

joanna, ty ogladasz filmy online, kurcze, my ogladalismy pare dni temu atlas chmur na kinolive, jestem pod wrazeniem....

anita mnie dopila, nawet nie chce mi sie pisac tam nic.... kurwa, nawet jesli to wszystko prawda to powinna napisac glupie dziekuje

nie mam czasu :( jam mam pauzować film to wolę go nie oglądać, kiedyś jeszcze oglądaliśmy na torrenty , ale jak nie korzystało się z niego przez rok to usunęli mi konto :(

nie przejmuj się nią , mnie też zawiodła, bo jeśli to projekt kaffe to wystarczyłoby głupie dziekuję , a jeśli ona rzeczywiście jaja robiła to pewnie nie pokaże się przez jakiś czas i potem znowu z jakim topikiem wyjedzie typu ; czy mam mu dać , czy lepiej obciągnąć haha :)

joanna, ale to naprawde fajna strona, bo nic nie placisz, nie musisz zakladac konta ani nie ma limitow- tam pare dni po premierze "zmierzchu" byl on nawet juz na tej stronie, a atlas chmur wszedl do kin w listopadzie

wkurwila mnie postawa co poniektorych- Teqi nie, ona normalnie napisala ze ma watpliwosci, ale po co inni zaczeli obrazac ja z tymi lodami i tym bratem? glowniane to bylo wg.mnie

ale musisz podać tam swój numer telefonu , a tego się boję , żeby mi nic nie nabiło, mam na abonament :) potem może jakieś głupie reklamy czy smsy e tam '

jaki numer???? nie, omijasz podstrony ktore sie otwieraja, zaraz podam ci linka bezposrednio do filmu, a ta reszta to reklamy sa

i chodzenie po innych topikach i śledzenie jej wypowiedzi !! nikt nie może mieć pewności czy to ona cz nie :( a nagle wszyscy się obudzili i zaczeli wklejać te linki , nie wiadomo po co ?

kuźde pisałayśmy sobie o wszystkim i o niczym, zawsze ktoś zajrzał i normalnie z nami popisał, a potem jakaś nagonka, co sie pokazałyśmy to psy na nas wieszali :( co się dzieje ?

to zaraz sobie tam wskoczymy i popiszemy co robimy jutro na obiad, tak jak kiedys :)

tam masz jakieś limity oglądania filmu ? tzn kiedyś mój brat mi dał jakiegoś linka i można było film w dwóch częściach tylko obejrzeć , a nie za jednym razem

Gość cgfhhfhhhfhghgh
PROBLEM Z THE SIMS 3 PODCZAS INSTALACJI !! pomozecie ? Witam was! Mam taki problem podczas instalacji : Wyskakuje taki błąd Blad kontroli CRC. Plik D:\the\Gam\Bin\bin\cs-CZ\Sims3Launcher.resource.dll

pewnie jakis wirus i sprawdzalas czy dziala film? ja wlasnie skonczyla jeden z wczoraj, dziwnie sie czuje,az leze w lozku

a co wolisz ? przeziębienie czy dzidziusia ? hihihihi tak oglądam , ale z przerwami PRADA ALBO NIC :) uwielbiam komedie :)