Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_1519

Czy to normalne, że mając żonę, córkę od jakiegość czasu mam ciągłe pragnienie

Polecane posty

Gość bardzobardzogłupia
życzę szczęścia gołąbeczkom mareczku uprzedź żonę o zagrożeniu przyniesieniem do domu jakiejś....pylicy przynajmniej ze względu na dobro dziecka...... może z tą kozą to była taka freudowska pomyłka..... jak ci ciasno w chałupie to wprowadź do niej kozę zrobi sie cudownie luźno jak już ją pogonisz ale....bobki po niej zostaną już na zawsze..... :(

Gość Marek_1519
to mój mail: d a r e k r x dziesięć @ gmail.com wszystko pisane bez odstępów a dziesięć cyfrą. Tak mam na drugie. To napisz do mnie ;-)

Gość Marek_1519
piwna78 - kto stu nam chyba zazdrości tego ewentualnego spotkania ;-)

Gość bardzobardzogłupia
"kto stu nam chyba zazdrości tego ewentualnego spotkania " powiem więcej, nawet ma scenariusz..... miejsce spotkania - motel miedzy Radomskiem i Częstochową mareczek nie bierze auta bo musi się najpierw dobrze narąbać, żeby bez obrzydzenia zerżnąć próchno. Jak już wytrzeźwieje to doceni to co ma w domu. Ale NIESMAK pozostanie. Daj boże żeby tylko niesmak. :(

Gość to może i ja coś dodam
Właśnie to jest najtrudniejsze - odejść, nie kalkulować straconych lat, i zacząć wszystko od nowa :( dla mnie na ten moment mission impossible. Kurwa mac!!

Gość Marek_1519
to może i ja coś dodam - hmm, słuchaj to mozę i Ty do nas dolaczysz, w trójkącie zawsze bedzie ciekawiej ;-)

dołączę do czego? :)

Gość bardzobardzogłupia
to może i ja coś dodam, "mission impossible. K**wa mac!!" Dzisiaj tak, a jutro? Żaden problem znaleźć na kafeterii jakiegoś mareczka, podobnie jak żadną specjalną misją nie stanie się zakup odrdzewiacza przed spotkaniem z nim. Zresztą mareczek też będzie go miał ze sobą, na wszelki wypadek. :)

Gość Marek_1519
to może i ja coś dodam - na rzie nie precyzuję dzo czego - ogólnie do zabawy ;-), rozmów o życiu i przemijaniu ;-)

to może i ja cos dodam dołącz do nas , w trójke razniej;-) a głupią niech skręca z zazdrości hehe;-) pozdrawiam

Gość bardzobardzogłupia
mareczku, piwencja już dała głos. Może nawet jakiegoś linka do photoshopowej piękności. Podziel się z nami jej "inteligencją". ;)

Gość Marek_1519
to może i ja coś dodam - no widzisz piwna78 też się zgadza, będzie fajnie :-)

Gość Marek_1519
bardzobardzogłupia - coś mi się zdaje że i Ty cjhętnie byś się przyułaczyła do nas. Ale tzrem to już nie wiem czy dam radę ;-)

Gość bardzobardzogłupia
głupią aż skręca z zazdrości, zwłaszcza, że skorzystała z linka.... mareczek ma jednak bardzo małą wydajność z ha - darekrx@gmail.com - d a r e k r x dziesięć @ gmail.com jesteś piwencjo dziesiatym razem mareczka na przestrzeni prawie dwóch lat to są tak mniej więcej okolice twojego śląskiego mużyka niegórnika - podobnie fedrują :(

Gość .......a jeśli......
"śląskiego mużyka niegórnika" - mój ojciec Makumba być królem wioski :) oj Marecku - nieładnie, nieładnie!

Gość bardzobardzogłupia
"coś mi się zdaje że i Ty cjhętnie byś się przyułaczyła do nas. Ale tzrem to już nie wiem czy dam radę" ja ci to mówiłam od poczatku, ty nawet jednej nie dajesz rady z czym do gosi?

Gość Marek_1519
bardzobardzogłupia - no ale wiesz, my w tym sexie to trochę widze jaklbyśmy nadawali na tych samych falach - wiec byc mozę byóby łatwiej tobie dogodzic ;-)

Ja potrzebuje konkretnych porad od ludzi, którzy wyszli z takiego problemu lub są na dobrej drodze żeby wyjść (jeśli tacy istnieją) a nie zabawy w mailowe trójkąty

Gość bardzobardzogłupia
biedna ślązaczka z wyrąbanym przodkiem tak się napaliła a tu [Uwaga na coorviarza] pokazała, że król jest nagi. :(

Gość pluszak z bagien
dołączam się!

Gość bardzobardzogłupia
"my w tym sexie to trochę widze jaklbyśmy nadawali na tych samych falach - wiec byc mozę byóby łatwiej tobie dogodzic" Mnie dogadza konkretne pierdolenie, a nie pierdolenie głupot na forum. :( To daje różnicę. Tylko inteligentne z zardzewiałymi od nieużywania cipkami (i takimż móżdżkiem) dają się tak łatwo wkręcać.

Gość bardzobardzogłupia
mareczku, tak po starej znajomości powiem ci, że współczuję twojej żonie. To ile lat musiała czekać abyś ją raz porządnie zerżnął?

Gość Marek_1519
rok, ale na swoje życzenie ;-)

Gość Marek_1519
bardzobardzogłupia Ale Ty jak jestes taka dobrze zerżnieta - co tu robisz ;-)?

Gość bardzobardzogłupia
"Ja potrzebuje konkretnych porad od ludzi, którzy wyszli z takiego problemu lub są na dobrej drodze żeby wyjść (jeśli tacy istnieją)" i co z tego, że potrzebujesz? Jak otrzymujesz to i tak mówisz, że "mission impossible. K**wa mac!!" :( jak ocalić takie jagnię, które samo wilka pragnie..... KURWA MAĆ!!!!!

Gość bardzobardzogłupia
co ja tu robię? chciałam zobaczyć co to za zboczek posuwa żonę i córkę i jeszcze mu mało.... dalej to już samo poleciało