Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lethicia

Nowy Rok-nowe nadzieję na te śliczne II kreseczki ;)

Polecane posty

hihihihih.........huhuuu sama jestes chyba slepa tez miałam taki tes a jakoś byłam w ciąży nie wiesz to sie może nie wypowiadaj

ale na tym zdjeciu widac wyraznie ta druga kreske jest widoczna jakby jej nie bylo prawie widac to ok ale jest wyrazna!!!!!!!!!!!

Treblinka, dzięki! Od razu lepiej się robi jak pozytywni ludzie wokół :-) Chce isc jutro na bete, ale nie wiem czy znajde laboratorium. Keiti, trzymam kciuki za ciebie, to zrozumiałe ze sie martwisz, ale trzeba wierzyc ze tym razem bedzie lepiej! Witaj izolda, powodzenia!

Ja mam prośbę, nie dyskutujmy z tymi pomaranczowymi hipokrytami ktorym sprawia przyjemnosc dogryzanie innym bo szkoda czasu :-)

Nick................cykl........ost.@ ..............testowanie.......Wiek Pannacota...... ..1cykl...... @ 2.12.2012......test.03.01.........? Lethicia26.........3 cykl..... @ 12.12.2012.....test. 06.01........26 Karolina 29277....10 cykl.....@ 14.12.2012.....test.14.01.........? Malika27.............1 cykl.....@.18.1 2.2012.....test. 15.01........? oczekuje............3 cykl......@ 21.12.2012.....test.18.01........21 Agawarawaa....... 2 cykl.....@ 21.12.2012.....test. 21.01.........? KawaZmlekiem23...3 cykl.....@ 24.12.2012.....test.21.01.........23 sylwialodz3..........2 cykl.....@ 29.12.2012.....test.26.01........26 Będę Mamą2013....10 cykl....@ 29.12.2012.....test.26.01.........? Tygrysek333........3 lata......@30 .12.2012.....test 26.01........28 tymianek111........1 cykl.....@ 29.12.2012.....test.29.01.........28 iska997..............7 cykl......@ 02.01.2013.....test.31.01.........? królik-skacze.......9 cykl......@ 4.01.2013......test.01.02.........25 Kitka87.......... ...4 cykl......@ 12.01.2013.....test.07.02.........26 Ewcia1982..........2 cykl.......@ 8.01.2013......test 04.02.........30 treblinka............1 cykl.......@ 5.12.2012......test.....???........25 Qwer.................4 cykl......@ 16.01.2012.....test.12.02.........? przylądek.d.nadziei..12cykl...@ 14.01.2013.....test.14.02........37 Malinowaaa.........4 cykl.......@ 16.01.2013.....test...???..........25 Tym, którym się udało BeataB.............1 cykl........@ 12.12.2012.....termin porodu.......? Maruska31.......8cykl..........@ 14.12.2012.....termin porodu.......? Keiti78.........3 cykl 25 dni....@ 16.12.2012.....poród.22.09.........?

dziewczyny u mnie nadal nie ma @ nawet brzuszek tylko lekko boli nic specjalnego. wierze że zobacze jeszcze w tym miesiacu te sliczne II kreseczki... ale gdyby jednak miala przyjsc to wolalabym dzis a nie robic sobie tylko nadzieje.

Dziekuje Dziewczyny za miłe przyjecie :) z pomaranczkami zwykle nie rozmawiam ale pytanie skierowane do mnie wywołało co najmniej zdziwienie ale juz niewazne :) W tabelke nie bede sie narazie wpisywac poczekam do niedzieli :)

Dobry wieczór :) wszystkim, a nowym w szczególności. keiti -- gratuluję :) korci mnie zeby tez jeszcze bete powtorzyc, ale nie przepadam za kłuciem :P i chyba spokojnie poczekam na wizytę. Wiecie co, faceci to są od innej małpy... mi już ręce opadają :O

Dawno nie siedzialam na Kafe i jak sie dzisiaj wczytałam co całe popołudnie mi zleciało w 5 minut :) Dziewczyny, piszcie co tam jak tam bo jak juz sobie wybrałam fajny topik z dobrym klimatem i zaczełam pisac to nie chce zeby umilkło wszystko ;)

BeataB. tez to stwierdzilam w ogole nie rozumieja nas naszych potrzeb moj maz smial sie ze mnie jak latalam codziennie i robilam testy owulacujne ciekawe czy tez tak bedzie sie smial jak zajde w ciaze:P

Beata, co sie mąz znowu wkurza? :-) to chyba jeden z objawów bo mnie tez :p ale ja mam ogromna hustawke teraz. Duzo dziewczyn wogole gdzies pouciekało i siedzą cicho..

Gość tryggon piszesz jak stara
powiedzcie mi jak mozna byc taka psychopatka jak wy?????:-O kazde byle gowno analizujecie oby to nie ciaza :-O normalnie jestescie pojebane ze az glowa boli, owulacja, sluz, plamienie, bole brzszka, beta, hustawki nastrojow :-O mozgow nie macie ????

hustawke to ja mamna maxa hehe od płaczu po smiech i nerwy na przemian;] nie wiem czy maz ze mna wytrzyma;)) dzis poszłam spac po 19 i co maz m nie obudził bo sie rozgadał tak przez telefon ze mu cos musiałam nagadac;] czy ktos ze mna wytrzyma do konca ciazy???? hormony daja o sobie znac;)) pomaranczkom mowimy do widzenia;] i nei udzielajcie sie tam gdzie Was nie chca:P

Gość tryggon piszesz jak stara
agawrawa jeszcze w ciazy nie jestes a juz NA SILE probujesz dostrzec obajwow ciazy ???? nie jestes w ciazy dziewczyno , normalnie ciote dostaniesz i stad masz hustawke :-O jestes tak druna ze normalnie w glowie sie nie miesci :-O

DO tryggon piszesz jak stara A ty jesteś normalna ??? jak ci się coś nie podoba co my tu piszemy to po cholere tu wchodzisz i to wszystko czytasz????? SPADAJ

też tak mamy, wkurza mnie to ... keiti ale u mnie to nie hormony, mnie oglnie wkurza :P