Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość samotna w zwiazku
cielatko haah no niezle... przychodzi taki kryzys ze az rece opadaja i nie wiadomo co zrobic.....

Gość little katie
chyba dolacze :( -> nie placz :) nikt i nic nie jest warte ani jednej Twojej lzy! pamietaj to. wytrzyj buziaka, nalej sobie wina, wrzuc usmiech na buzie i udawaj pierdolone szczescie samotna w zwiazku -> o ile Twoje problemy nie sa przez Ciebie i nie mialas na nie wplywu, tak moje sa. i psychicznie nie ogarniam tego co odwalilam.

Gość chyba dolacze :(
little katie ja nie placze przez niego, bo pojechal na pogrzeb wiec nie moge mu nic zarzucic, a ze to jest 400 km ode mnie, wyjechal dzis rano wiec nawet nie mial mozliwosci wrocic :O wkurza mnie to,ze siedze tu sama :(

Gość samotna w zwiazku
cielatko to Ty nie mozesz nic jesc innego i pic tylko pod to bialko? katie nie boj, ja tez popelnialam bledy :P a tu co bylo bledem? nie chcialas zadnej imprezy czy o co chodzi?

Gość little me
ja rozumiem ze nie placzesz przez faceta bo to nie bylo zalezne od niego. ale placzesz z tej 'nie mocy' wkurwia Cie to ze siedzisz tu sama i z tej zlosci lzy sie cisna do oczu. dlatego Tobie mowie zebys nie plakala, bo czym jest jeden dzien osobno w porownaniu do tylu razem

Gość little me
ktos mi sie wkradl na konto i mam haslo wiec wyjasniam ze teraz z tego pisze (zamiast katie). chodzi o to ze imprezy odmowilam bo chce byc sama a co do bledow to dluga historia i ja latwo sie domyslic milosna/

kazdy chyba popelnia bledy, nie ma ludzi idealnych ;)

samotna- nie chodzi o białko ale o białą dietę bo jestem w trakcie wybielania zębów i nie mogę jeść i pić nic co kolorowe i barwiące.

Gość samotna w zwiazku
eetam to ze chcesz byc sama nie znaczy ze blad, moze chcesz przemyslec odpoczac a Twoj facet ile ma lat? ze tak zaptam dolacze- nie martw sie , pociesz sie nami :) my to dopiero mamy faze ehhh

Gość samotna w zwiazku
a to ciekawa dieta, musze poczytac ;p yyyy biale wino :P lody smietankowe :P

Wicie co, mój ze mną łaskawie został i teraz siedzi wkurwiony,że ma zjebany sylwester;/ Mam ochotę mu powiedzieć ,żeby w takim razie wypierdalał stąd do kumpli. Włączyłam film to powiedział,że hujowy i siedział cały czas sfochowany. Nawet mu już przeszkadza w jaki sposób jem czipsy. Też pije teraz winko jak Wy;) Kropeczka, u nas to już czwarty rok leci.

Gość labiocja
dolacze . Ja akurat oglądam eske. Wszystkie przygotowania na nic. Jedzenie zrobiłam. Aż mi się płakać chce. Mój mąż nie docenia mnie

mój się już najadł ale anie dziękuję ani pocałuj się w d... podejrzewam że nie wytrzyma presji sylwestra i jak będzie wychodził do pracy to sie będzie chciał pogodzić.

labiocja maz gdzies poszedl czy jest z Toba w domu ?

Gość little me
samotna problem w tym ze zakochalam sie w facecie zajetym... strasznie dluga i pokrecona historia, on jest w nieszczesliwym zwiazku woli cierpiec niz ona by miala plakac ona trzyma go na sile lzami przy sobie a jego kolei ciagnie do mnie (to tak w skrocie calosc moge opisac ale nie tutaj...) sam mowi ze ona go tlamsi, i wszyscy w kolo to widza a on nic z tym nie robi bo sie boi, chodzi rozjebany psychicznie ale trwa. jestesmy przyjaciolmi a w ktoryms momencie poczulam ze go kocham i oddam za niego zycie, on to wie, powiedzialam mu to wszystko, przepraszal za ta milosc ktora we mnie wzbudzil, za to ze mnie krzywdzi etc ale nadal nakreca te moje uczucia wzgledem niego. nie ogarniam tego. i choc wiem ze ich zwiazek sie rozpadnie ona ma 18lat on 27 kiedy ona wyjedzie na studia tak teraz nie moge jej zniesc przy jego boku za samo to ze zrobila z niego szmate, totalne popychadlo, co rusz sprawdza mu telefon, maila ciagle kontroluje... jest tak pusta dziewucha ze brak mi slow! a moja znajomosc z nim im badziej sie w nia wkrecamy tym bardziej ryje mi psychike. wiele razy mnie pytal czy nie nakrecam sie na cos z jego strony zawsze zaprzeczam mowiac ze to tylko przyjazn (i opowiadam historie sprzed lat, ktora tak samo sie zaczela jak ta, bylam przyjaciolka kochanka, kochalam go, on zostawil ta swoja ale za pozno bo milosc do niego jako faceta przelalam na milosc do niego jako brata. ma nowa laske a my jestesmy przyjaciolmi i zawsze mozemy na siebie liczyc). wiem ze to chore i powinnam zerwac znajomosc gdy go pokochalam jednak nie chce bo wiem ze mu zalezy i mnie potzrebuje :( ot i moj problem

little me uwazaj zeby go w dziecko nie wrocila, bo jak tak wzbudza litosc to bedzie wiedziala,ze dzieckiem go na zawsze przytrzyma :O

little me - wkręciłaś się w dziwną znajomość, kochasz go, jemu niby zależy ale ty nie jesteś szczęśliwa

Gość labiocja
jest ze mną w domu. Tzn strzelił focha, wyniósł się bez słowa do innego pokoju, spakował swojego laptopa, tzn. przeniósł się z nim. Strasznie mi przykro, nasz pierwszy sylwester we trójke. Mamy małe dziecko

Gość samotna w zwiazku
labiocja to mu nie gotuj, gnojek moj poszedl psa szukac, bo slyszal ponoc pisk psa, no nie wiem ehhh little wiesz co, no nie wiem, jesli by chcial to by ja zostawil, moze nie wie ze ma szanse u Ciebie i jest z nia bo innej nie ma obok ie wiem ja wiem jendo z uczuciami zawsze trzeba mowic otwarcie a nie kryc sie , bo to zupeeeelnie do niczego ni eprowadzi tym bardziej u Cibebie ...

Gość samotna w zwiazku
labiocja ale we trojke a raczej we dwojke bo pewnie dziecko spi, moze byc przyjemnie, ale ehhh nie wiem no masakra

little, kurcze nie wiem co napisać ale jedno mi się ciśnie = jesteście młode Ty jaki i ta 18stka. Wszystko przed wami.

labiocja wyrzuc mu na glowe to co zrobilas :P Moj wie,ze jak ja gotuje to musi zjesc nawet jak ma najwiekszego focha, bo nie pozwole mu na to,zeby mojej pracy nie szanowal, a jakby nie zjadl to mialby to na glowie i tyle