Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamam28

Sami w domu z dzieckiem.jAK SPEDZACIE sylwestra?

Polecane posty

Gość mamamamamam28
mi tez brakuje zeby ladnie sie ubrac, umalowac i pojsc potanczyc. ale juz mojemu zapowiedzialam ze dzowni do mamy spyta sie czy zajmie sie mala a mu pojdziemy potanczyc. pojedziemy na weekend do nich. jak sama sie zaoferowala to trzeba skorzystac.

Gość XxJKxX
Moja dzidzia jeszcze w brzuszku ;) więc siedzimy w domu, słuchamy muzyki :) zaraz łyknie sobie mój facet piwko a ja się dorwę do mojego lecha bezalkoholowego ;) o północy toast łykiem szampana i nyny :)

Gość mamamamamam28
wlaczylismy polast i szalejemy. a juz myslaam ze bedzie nudno. wczesniej ppogadalam z moim i obiecal ze postara sie zeby bylo inaczej. ze bedzie sie bardziej staral. mam nadzieje ze dotrzyma slowa i mnie nie zawiedzie. bo tak nie mam nic do niego. nie pije, nie szlaja sie nigdzie. ja ma wiecej kasy to nie zaluje na nas.

Gość slodka_sliwka
a dla faceta na codzien nie mozesz sie ładnie ubrac i umalowac ??:)

Gość mamamamamam28
i cos w domu pomoze. corka za nim szaleje, zajmie sie nia. powinnam byc szczesliwa.

wez kolezanki i idz na miasto poszalej, nie musisz siedziec z facetem ktory jest domatorem po prostu, a takie wyciaganie go na sile nie ma sensu bo ani ty sie nie wybawisz z nim ani on z toba.

Gość mamamamamam28
pewnie ze moge i tak robie. ale chce isc gdzies na sale sie pobawic. potanczylam sobie i odrazu mi lepiej, humor sie poprawil.

Gość mamamamamam28
jak mi opowiadal ze bawil sie, czesto chodzil do dyskoteki.

Gość mama dwóch dziewczynek
u mnie problemu nie ma, mam mamę na miejscu/tzn w tym samym mieście, również siostrę starszą/ulubiona ciocia/, są też teściowie blisko i wiem, że dziećmi zajęliby się bardzo chętnie. No i wkońcu jest niania mojej malutkiej, która chyba najlepiej dogadałaby się z dziećmi, bo zna najlepiej. Z nianią zostawiłam jak wyjeżdżałam za granicę służbowo, jest niezawodna ;-) No właśnie - niby nie ma problemu a jednak nigdzie wie wychodzimy sami odkąd zaszłam w drugą ciążę. Sporo wychodzimy, ale we czwórkę - kino, basen, kręgle, itp. Powoli jednak brakuje mi "imprez" dla dorosłych. Chyba w Nowym Roku też wyskoczymy potańczyć, tak na początek ;-)

Gość mamamamamam28
mama dwoch dziewcynek- rozumiesz mnie. uwielbiam czas spedzony z corka. jest coraz starsza i jest fajnie.

Gość weronkkaaaaaa
up

Gość gość
a może poszukać opiekunki i się jednak wybrać, każdemu się należy to, żeby od czasu do czasu gdzieś się wybrać i wyjść z domu. Poszukać ciekawej oferty i iść,