Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

Seks to jest dla faceta potrzeba fizjologiczna, jak jedzenie, wiec uczucia nie maja tu nic do rzeczy. Mozliwe, ze kobiety maja do tego inne podejscie. Jesli ktos twierdzi, ze jest prawiczkiem "z zasad", to wg mnie ma zaburzenia popedu. Poza tym cala konstrukcja tej "zasady" oparta jest na zalozeniu, ze seks jest czyms zlym, nagannym, grzesznym, a to nieprawda.

Gość weissrsxc
Mężczyźni cenią sobie szanujące się kobiety natomiast kobiety gardzą szanującego się mezczyznami

Gość _(__)(
A co to nienormalne jak facet potrzebuje czegoś więcej niż popędu?

"Seks to jest dla faceta potrzeba fizjologiczna, jak jedzenie, wiec uczucia nie maja tu nic do rzeczy. " w tym moemencie jesteś dla mnei nikim

FM: a to do tej pory bylem dla Ciebie kims?;) No to w takim razie: "uups";) Oczywiscie, ze normalne jest, ze facet chce uczuc i takie tam, ale uczucia do seksu nie sa potrzebne. Mozna uprawiac seks bez uczuc, chodzi o przyjemnosc i doznania. Przyklad: kochanka. Czy facet, ktory chodzi na seks do kochanki kocha ja? Oczywiscie, ze nie. Chodzi o zwykla fizycznosc. A czy laska, ktora idzie do lozka na 1 czy 2 randce, albo obciaga w wc w klubie, czy mozna o niej powiedziec, ze sie zakochala? No chyba nie;) Seks to jest zabawa. A uczucia to uczucia.

"w tym moemencie jesteś dla mnei nikim" ­ Uważaj bo ci się jakikolwiek facet do tego przyzna na żywo :D On przynajmniej jest szczery i nie pierdzieli o brunetach jkak ty aby potem wycierać sobie gębę frazesem, że najważniejszy jest charakter. Chyba, że kolor włosów już podciągnięto pod charakter? Nie wiem, nie śledzę takich rzeczy :D

"Seks to jest zabawa. A uczucia to uczucia. " ­ Do seksu potrzebne jest pożądanie a nie uczucia. Uczucia są potrzebne do związku bo samym tyłkiem trudno drugą osobę przy sobie utrzymać skoro tyle opcji wokół. Pretensje do matki natury.

Gość offerma
"Seks to jest dla faceta potrzeba fizjologiczna, jak jedzenie" 1 no chyba jednak nie masz racji, bo ja seksu nie uprawiam i przeżyłem prawie 40 lat.

FM: wiele razy zalatwialem sie pod drzewem czy pod murkiem. Ale jestem facetem, wiec mi wolno wiecej. Kobieta w takiej sytuacji raczej zostanie skrajnie potepiona. A facet? A leje sobie jakis koles pod murkiem i tyle;)

Gość To może offerma zacznij
w końcu :D

Gość offerma
za sikanie w miejscu publicznym to jest mandat, wszystko jedno czy jesteś facetem czy kobietą. zresztą żaden człowiek na poziomie nie załatwia swoich potrzeb fizjologicznych pod drzewem w parku. widać kolega jest po prostu typowym żulem, co tłumaczyłoby jego idiotyczny pogląd, że "seks jest konieczny do życia".

Nie jestem zulem, tylko pije duzo herbaty, a nie zawsze wc jest w poblizu;) Joke;) Seks oczywiscie nie jest potrzebny do zycia, ale realizacja potrzeb seksualnych jest konieczna do prawidlowego funkcjonowania psychicznego i fizycznego. Uczucia to jest zupelnie co innego. Tak jak napisal Darker: do stworzenia trwalej relacji. Do typowego seksu, jako zaspokojenia potrzeby fizjologicznej, czy po prostu zabawy, doznan itd - nie sa potrzebne.

Gość offerma
ja już nic nie zacznę, bo skoro przez tyle lat żadna mnie nie chciała, to teraz już tym bardziej nic się nie zmieni. a przecież nie będę gwałcił na ulicach. :D

Nie zapominaj o prostytutkach. Dzis w dobie internetu kazdy moze sobie zamowic dziewczyne albo nawet dwie nie wychodzac z domu, wiec nie rozumiem tych utyskiwan.

Gość offerma
no skoro nie możesz wytrzymać w miejscach publicznych to czas zacząć pić mniej herbaty albo zbadać sobie pęcherz. a potrzebą fizjologiczną to jest ulżenie sobie, a już niekoniecznie seks z kobietą, więc i tak nie masz racji.

Albo dla kobiet, albo dla facetow nastolatkow. Dorosly facet nie potrzebuje uczuc do seksu. Oczywiscie pomijam wyjatki, bo to jest naprawde maly odsetek.

Mieszasz dwie sfery relacji. One moga sie uzupelniac, ale nie musza, moga zyc wlasnymi zyciami.

maćku miałam Cie za normalnego faceta, a ty jesteś zwykłym ruchaczem, który po prostu nei ma okzaji i dlatego chodiz z dziewczynami, żałosne

Gość za co siedzisz w psychiatryku
co z tego ze facet sie szanuje skoro kobiety sie szmaca na maska

"maćku miałam Cie za normalnego faceta, a ty jesteś zwykłym ruchaczem, który po prostu nei ma okzaji i dlatego chodiz z dziewczynami, żałosne" ­ Chłopak nie będzie teraz spać po nocach :D

FM: mylisz sie. Jestem bardzo uczuciowym i kochliwym facetem. Mozna nawet powiedziec, ze zbyt kochliwym.

Ja bardzo szanuje kobiety, ustepuje miejsca w tramwaju, przepuszczam w drzwiach, odruchowo chwytam za portfel jak trzeba zaplacic za obiad, zeby dac do zrozumienia, ze moge zaplacic za caly rachunek i masa takich roznych drobiazgow.

Nie, nie zapomnialem. Jak sie wiaze to z zamiarem zalozenia rodziny, a ze pozniej nie wychodzi, to po prostu takie jest zycie.

A co to jest za durniaste pytanie w temacie? OCZYWISCIE ZE POWINIEN-co to za roznica czy kobieta czy mezczyzna? Kazdy powinien....