Saneczka 0 Napisano Lipiec 27, 2021 Mam znajomą, która od bardzo dawna już wyjeżdza do pracy za granicę i współpracuje głównie z davi-seniorenhilfe Z ich pomocą znalazła kilka świetnych rodzin, u których pracowała bardzo długo Firma też pomaga jej w załatwianiu wszystkich formalności, a wpłaty, z tego co mówiła, też są zawsze na czas A więc szczerze polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka255 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 Ja mogę ci polecić wyjazd z firmą Promedica. Ta firma daje umowę na korzystnych warunkach, zarobki są wysokie a cała organizacją wyjazdu w ogóle nie musisz się martwić. Ja wyjeżdżam z tą firmą regularnie od roku i nie narzekam.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antolinka 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Jesli nadal szukasz pracy to polecam wyjazd do Niemiec z firma Promedica24 jakp opiekunka osób starszych. Ja pracuję w tej firmie juz jakiś czas i jestem zadowolona z pracy, wynagrodzenia i umowy. Firma zapewnia transport, nocleg i wyżywienie. umowa jest jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulakurz 0 Napisano Kwiecień 27, 2022 Ja od kilku lat pracuję w DE jako opiekunka przez agencję Davi-Seniorenhilfe i polecam serdecznie. Zawsze na czas są wypłaty, same warunki są bdb, wszelkie pytania nie zostają bez odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach