Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Gość to Trójglicerydy
są ważniejsze, nie tyle sam cholesterol, i to one przekładają się na problemy z układem krążenia, sercem itd. Dieta ma tutaj kluczowe znaczenie, jajek nie polecam w nadmiarze choćby ze względu na to że są dosyć ciężkostrawne.

Gość kurkazłotopiórkaaaaaaaAAAA1
00:37 [zgłoś do usunięcia]Kucharz ma 60 lat a od 10 siedzi na kafe. W życiu jest sam jak palec i jedynym jego zajęciem jest narzekanie na kolejne kobiety. To jest dopiero porażka i dyshonor

Gość do Androgen
10 jaj dziennie? Bzdury człowieku robisz, niczego nie można przekraczać, to podstawowa zasada, wypośrodkowanie jest najlepszą drogą jeśli idzie o żywienie.

Gość ludzki przedmiot
"bzykania" Szkoda, że nie "pieprzenia". Ohydne danie. Nie wierzę, że kobieta wzięłaby je do ust.

Gość ludzki przedmiot
Od razu wygłodniałe samice się zleciały.

Na pewno smaczne i wyglada swojsko, po domowemu. :) Aczkolwiek, po czymś takim w łóżku bym Ci zasnęła.;) Nie cierpię się kochać z pełnym żoładkiem. Gotowac też sama wolę, ale danie ogólnie mi się podoba.:)

Gość mruczek_
arnold- jak po 18 jestem glodna co mi sie zdarza bardzo sporadycznie to jem wafle ryzowe np albo naprawde cos lekkiego a na kolacje o 21 raczej nikt mnie nie zaprasza i poza wyjatkami jesli chodzi o jakas okazje kiedy jem tak poźno z mezem to mi sie nie zdarza.

Gość mruczek_
Androgen- a wiesz jak maz ma nocki w pracy i jak ululam coreczke to nawet zdarza mi sie chodzic spac kolo 20:p

Arni czemu debilny?:classic_cool:🖐️ Mnie wystarczy kieliszek dobrego czerwonego wina półwytrawnego:D

v34 wcale nie debilny:)🖐️ to tylko mój podszyw;p nie wiem, czy ma jakieś kompleksy związane z wagą...;) i tak jest postęp, bo w temacie jedzenia zupełnie naturalne byłoby napisanie przez niego czegoś w stylu: "jem kupę:classic_cool:" czy "ujeżdżam dojrzałą marchewkę:classic_cool:" :D

:D:D:d kurde z rana kiepsko kontaktuje :D:D🖐️ taki podszyw to zaszczyt:P

Vii, ale gdybyś tym winem popijała kawałek dobrej wołowiny byłoby lepiej? BTW, jeśli chodzi o niejedzenie po 18 to jest to jeden z większych mitów żywieniowych.

po seksie i owszem przed wole na czczo:classic_cool:

A czemu zakładasz, że musi być przed? Jemy wtedy, gdy mamy ochotę :-) ale czytalem w pewnej ksiazce, ze niektorzy musza sie ostro napic , aby wzbudzic w sobie jakiekolwiek emocje lub poprawic swoje umiejetnosci aktorskie..albo zeby nie myslec za duzo o sobie tylko mozolnie kreowac jakis ulubiony swoj wizerunek na potrzeby..zaistnienia?...;)

dla mnie by to był zguby wskaźnik:classic_cool: mam gdzies w domu ksiazkę "seks zaczyna się w kuchni":D:D bynajmniej nie z przepisami:D:D:D:

No to dobrze, z ksiazek mozna zaczerpnac sporo wiedzy i cos lub kogos wystrugac :-)

po za seksem to kolejny mój najwiekszy nałóg😭

mnie gardło boli i nie mogę nic jeśc😭 chociaż ma to dobre strony...z lekka schudnę:)

sorelka:D:D nie wiem czy to dla mnie az tak seksowne ?:P ale nie mam deficytu wiec nie jestem w tym obiektywna:D:D:D

Androgen Tobie ten nałóg nie szkodzi, więc na zdrowie Wszystko palisz w trakcie bzykania zapewne. xxx zapewne dlatego że nie jadam tego codziennie a jak juz mnie najdzie to tylko rano do kawy:P

To tu również przelotnie😘 Anetko nie zawsze rozgrzeb, na przykład moja byle co robi w kuchni i zaraz nastawiane talerzy, talerzyków, garnków, śmieję się że powinniśmy mieć wszystkiego po jednym, jeden kubek, talerz itp to by wtedy od razu myć trzeba było;)

kurna a po takim "gotowaniu" zawsze mnie woła bym pomógł pomyc to wszystko potem:(