Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek93

Dieta norweska od 5 .01.2013 kto ze mna??

Polecane posty

Gość aniole93
od jutra przesowam i jem o 8 12 i 16

Gość anka502
właśnie mija mi 3 dzień na norweskiej. Policzyłam, że zjadam ok 900 kalorii dziennie. codziennie jajka i grejpfrut , jem również pomidory, szpinak, rybę gotowaną w wodzie, pierś kurczaka też gotowaną w wodzie, zupę warzywną na wodzie. Dziś zalazłam w internecie, że jest określony plan co dokładnie jeść każdego z 14 dni. Obawiam się, że to że nie jem dokładnie według tego planu (ale nie zmieniam ogólnych założeń diety) może osłabić moje wyniki ;(

a ja sie dzis zalamalam bo na wadze 0,3 na plusie kurde mozna pieczywo pierwszy raz od kad jestem na norweskiej wczoraj zjadlam i taki wzrost masakra jak do jutra nie spadnie pol kg to sie poddaje bo ja na zdrowym odzywianiu szybciej spadne eeehhh

witam sniego dziewczynki :) Aniolek, no wlasnie wczoraj mowilam o tej wadze, ona zamiast nam pomagac poprostu nas dobija, daj sobie z nia spokoj dla wlasnego wewnetrznego spokoju, wywal ta wage i patrz po ciuchach, chyba bardziej cie ucieszy jak sie dopniesz w spodnie niz spadnie z ciebie woda i nadal spodnie beda na ciebie zaciasne !!!!! dzis 3 dzien, mala innowacja bo niemialam szpinaku, zamiast niego kilka galazek brokula :) buziaki norwezki :)

Gość anioloek93
masi ja nie dam rady bez wagi bo bede myslec dalej stoi czy nie i ja mam ciel w kg wiec ciuchy mnie srednio obchodza chce do konca roku dojsc do 60

Gość agulka1985
Witam wszystkie dietowiczki :) Ja zaczynam dietke jutro wraz z mezem (bedzie latwiej o motywacje :)) ja mam do zrzucenia jakies 20kg - wiem ze to niemozliwe na tej diecie tak od razu ale musze wytrzymac. Raz juz bylam na tej diecie ale wytrzymalam 5 dni (bylo lato i wiele pokus) Bede dziennie relacjonowala jak nam idzie wraz z mezusiem. 3mam kciuki za Nas wszystkie.

Gość descarada86-2013
czesc dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam. Weszłam na wagęi 70 kg, fakt w ubraniu, ale ile ubrania mogą ważyć :( ato już koniec 8 dnia!!

Gość descarada86-2013
co jest, ze notek nie widac??!!

Gość descarada86-2013
ale wiecie dziewczyny co jest najlepsze? że na diecie białkowej też schudłam jakieś 2 może 4 kilogramy!! Czy to możliwe że diety na mnie nie działają? Ale jeśli chodzi o to, żey przytyć to z tym nie mam problemu ;) Jest jeszcze jedna rzecz o której nie wspomniałam - mamzaburzenia hormonów zw. z pracą tarczycy. Myślę, żeto to może mieć największy wpływ na fakt, że nie chudne...

cześć descarada86-2013 jeśli masz problemy z tarczyca to w jajkach to całkiem dużo tego białka więc nic nie przeszkadza . musisz zażywać tylko dużo witamin. a najlepiej wybrać się do lekarza. mam koleżankę która ma problemy z tarczycą i musiała przystopowac z ćwiczeniami i przejąć na diete białkową:)

a co do mnie to mija czwarty dzień i powiem tak zazwyczaj na siłowni mogłam szaleć przez 2 godziny a teraz nie daje rady przez 45 min masakra więc kondycja , że tak powiem do du.... :) ale za to powiem wam coś z czego jestem zadowolona 3,5 kg mniej . jestem w szoku bo po dwóch dniach nic tylko 0,5 kg a tu taka niespodzianka.:):):):):):) i ja jem śniadanie o 9 potem o 14 następnie o18-19 . a ide spać po 1 w nocy jak jestem głodna to pije szklanke wody na wdechu pomaga a jak pić mi się nie chce to myję zęby miętową pastą :) też pomaga .

agulka1985 masz szczęście , że i twój mąż się przyłączył nie musisz patrzeć jak on coś je innego . ja nie mam tego szczęścia i muszę przygotować narzeczonemu obiad z 2 dan bo to głodomor i do tego szczupły :/

ja chyba jutro bede miec spory spadek bo teraz waze juz 0,1 mniej niz rano a tak sie martwilam tym wzrostem porannym chyba po zastoju:) kama a co do posilku 18 -19 to wydaje mi sie ze troche pozno bo to juz kolacja ja tez chodze spac pozno ale jem duzo wczesniej :) dziewczyny super ze wszystkie chudniemy oby tak dalej to bedziemy laski

Gość agulka1985
Moj maz tez był szczuplutki ale jakoś wspólne mieszkanie mu "zaszkodziło" :) i sam się zle czuje ze swoimi kg. My musimy niestety pic sok a nie cały owoc bo pracujemy jako kierowcy i nie ma szans aby za kółkiem obierac grejpfruta :( obiera ale mam nadzieje ze nie bedzie zle. Pozdrawiam i jutro się odezwę.

Gość descarada86-2013
no to aniolek ladnie nam schudl :) Gratuluje, ja zwaze sie jutro rano w samych gatkach i napisze ile jest, jednakze po mojej ulubionej spodnicy widze, ze jest luzniejsza... no nic, nie bede sie zniechecac w koncu specjalisci wysokiej klasy z norwegii mowia ze dieta ma trwac 2 tygodnie :) wiec moze mi zejdzie cos jeszcze. cale szczescie ze lubie jajka.

no wiec ja dzis na wadze 0,9 mniej i lacznie przez 6 dni zeszlo 4,1 kg :) a co do wciskania sie w ciuchy to mam za male spodnie bo sobie ostatnio kupilam i jeszcze troche i moze sie w nie dopne zycze duzych spadkow

Ja też pije sok bo bym nie zjadła całego owocu ponieważ nie lubię :) i nie przeszkadza w niczym, i nie jem szpinaku . ja dziś 0,5 kg spadku . zobaczymy jak to bedzie w ten weekend bo szkołę mam dobrze ze jajek nie ma nie będę musiał chodzic z nimi po uczelni :) a śniadanie w domu się zje :) A więc życzę dużych spadków .

Gość rybka30
a ja od dzisiaj :-))) zdecydowałam się na ten wariant....mogę się przyłączyć? muszę podgonić czymś moją dietę bo walczę z kg od dawna tzn 6 mcy na Dukanie udało mi się ładnie zlecieć (30kg) ale ostatnie mce to masakra bo ogromne przestoje i praktycznie nic nie chudnę i już mam dość.... do szczęścia brakuje mi jeszcze 6 kg i powiem szczerze... chce się ich pozbyć najlepiej w miesiąc i przejść w kolejnym etapie na jakieś racjonalne odżywiane w takcie dukana zaserwowałam sobie kopenhaską i też podgoniłam jakieś 5 kg ale nie mam siły zmobilizować się do niej kolejny raz tym bardziej że organizm już ją zna:-) więc efektów raczej spektakularnych nie oczekiwałabym.... a tutaj jajka owszem znane z dukana ale owoców ło matko ale dawno nie jadłam ....więc może zaszokuje czymś organizm i uda się podkręcić spadanie kg:-)))

Gość descarada86-2013
po pelnych 7 dniach diety norweskiej - waga początkowa 71, waga dzisiaj rano - 70,2... nie wiem coś jest nie tak...

descarada jakim cudem taki maly spadek przez 7 dni ... wszystko robilas tak jak trzeba ? pilas duzo?

a ja dzis zjadlam normalny obiad eeehh a teraz mam wyrzuty sumienia ale musialam mam dosc jaj kurcze mam nadzieje ze waga duzo nie pojdzie w gore po tym obiedzie ale wiem ze nie powinnam

dobry wieczor norwezki a ja tez dalam dzis dupy bo sie najadlam jak swinie i nie powiem czego bo sie zalamieta ale grunt ze nie to co trzeba, ale jakos wlasnie mnie sumienie nie meczy bo zrobilam to pod wpywem stresu i poprstu musialkam wyrowna poziom cukru bo inaczej bym pogryzla kazdego kto by sie trafil. Nie zalamuje sie i ciagne dietke dalej bez zadnych obaw ze trzeba przerwac i cos tam, cos tam, dajcie spokoj jednym dniem nie zalamienie swojego planu odchudzania, pozytyne podejscie do tematu i do przodu... jutro sobota, a wiec salateczka owocowa i wolowinka..mniam a mialam was zapytac...czy wy wogole cwiczycie i pijecie, bo ja sie uwazielam na pokrzywwe, bardzo mi smakuje ale nie wiem czy prawie 2 litry to nie jest za duzo???? buziaki norwezki :)

ja tez nie przerywam diety tylko ide dalej jutro nie bedzie prze to spadku to nic i tez zjadlam obiad zeby stres zajesc bo mamy go teraz bardzo duzo niestety przez cholernych szwabow ...

Gość descarada86-2013
aniołek wszystko robiłam zgodnie z rozpiską, na prawdę!! nie wiem o co chodzi. ale tutaj wczesniej ryka sie wypowiadala na temat szoku dla organizmu. Mysle, ze moj - poprzez mega nieregularne odzywianie - raz potrafie zjesc 6 razy dziennie a raz tylko 1 - juz po prostu nie ma tego szoku. Poza tym wyobraźcie sobie, że ja w ogoóle nie jadam ani cukru, ani soli, ani kawy nawet z mleczkiem nie wypije. Rybka ma chyba rację - żeby schudnąc musi być szok dla organizmu, a u mnie poprzez liczne głodówki tego szoku już nie ma... no cóż... dotrwam do końca diety i trzeba będzie wziąć ciężarki do ręki... Do końca lutego muszę zejść na 60 - 62 kilo, o idę poszukiwać sukienkę ślubną :) Aniolek i mas, nie ładnie z tym obiadkiem :P Ale Wy pewnie i po obiedzie będziecie chudły, a u mnie waga stoi ;)

Gość descarada86-2013
ajeszcze jedno pytanie... jecie seler naciowy czy zwykły seler? Bo ja jem zwykły - naciowego nie mogłam nigdzie dostać...

Gość kaczuszka82
zapraszam do tematu

SELER NACIOWY !!!!!! ja robie sobie fajna salatke do dietki na obiad: seler pomidor, 1 korniszonek 1 kiszony ogorek surowy natka pietruszki P Y C H O TKA polecam :)

Gość descarada86-2013
gdzie masi kupujesz ten seler naciowy?