Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noktomipowie.

SEN O JEZUSIE- CO OZNACZA??

Polecane posty

Gość Noktomipowie.

Snilo m isie dzis, ze bylam w gorach, robila m zdjecia pieknych , zapierajacych dech w piersiach widokow..kiedy odwrocilam sie, aby zrobic zdjecie z tylu, to na stoku, z daleka zobaczylam jakby w grocie oblok , ktory przybral postac Jezusa. Zaczelam wiec robic zdjecia tego Jezusa, bo bylam bardzo, bardzo zaskoczona tym widokiem... cZY KTOS ZNA ZNACZENIE TEGO SNU?

Gość byeeeeeeeebyeeeeeeee
Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli. Znaczenie snu? Umrzesz i pójdziesz do piekła. Robiłaś zdjęcia Jezusowi, więc sobie będziesz mogła pomarzyć tylko o Nim. Gdybyś miała Go stale przy sobie, to nie musiałabyś robić zdjęć, bo stale byś Go widziała.

Gość byeeeeeeeebyeeeeeeee
...a zabije Cię lawina tatrzańska.

Gość Pikka
A jesteś wierząca?

Gość do tumanka co to napisał
oznacza, że jesteś osobą łatwowierną

Sny są różne. Nie jest powiedziane że taki sen musi coś"znaczyć", bo sny są jedynie snami, wyrażają nasze podświadome tęsknoty,potrzeby emocjonalne lub lęki czy jakieś niezałatwione sprawy, problemy bądz też odzwierciedlają codzienne sprawy które podświadomość przerabia, porządkuje,"analizuje". Nasza psychika w czasie snu robi robi sobie różne"remanenty". Mogą one więc o czymś nam powiedzieć, coś o nas, o czym myślimy itd. Śnimy o różnych rzeczach, czasem o jakichś abstrakcyjnych, czasem są jak kolorowy film,( mnie sie kiedyś śniło że sobie jadę w budce telefonicznej po mieście, że uciekam w niej przed jakimiś bandytami, haha, to był film akcji :P ) Ale czasem sny bywają niezwykłe.. Takie jak Twój. Być może taki sen wyraża Twoją tęsknotę za Bogiem, ale może być i tak że to Bóg w taki wlaśnie sposób we śnie sam do Ciebie zapukał ?:) Że to On szuka Ciebie i chciał Ci tym sposobem"pokazać"że istnieje, że myśli o Tobie? To już musisz rozważyć sama w sercu. Wydaje mi się że to może być z Jego strony coś w rodzaju zaproszenia Cię do spotkania, danie do zrozumienia że jesteś dla Niego ważna :)

Gość tralalalak
mnie sie kiedys snilo, ze stalam pod krzyzem i modlilam sie o przebaczenie i ze chce wrocic do kosciola, co powiecie na taki sen??

Gość Noktomipowie.
Mam wrazenie, ze ON chcial ,abym sobie o NIM przypomniala... ze powinnam moze zejsc na dobra droge? sama nie wiem...moze to znak ,ze ON czuwa nade mna? Piekny sen...te widoki,,,, ten zachod slonca jakiego wczesniej nie widzialqam, te widoki, te kolory... piekne...:) nierelane wrecz kolory w gorach:)

Gość Noktomipowie.
czesto tez sni m i sie miasto, chyba z 3 razy snilo mi sie, a nigdy tam nie bylam w realu. A w tym snie rozne sytuacje maja miejsca... ale zeby to samo miasto ,,,