Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 Asienka94
No to 艂adne po niej te偶 s膮 efekty:):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
moja ciotka kiedy艣 by艂a na dukanie i przez 1,5 miesi膮ca schud艂a 27kg, te偶 kiedy艣 pr贸bowa艂am ale zatru艂am si臋 ryb膮 i przerwa艂am, a teraz si臋 troch臋 boj臋 bo podobno strasznie wyniszcza organizm... a tak w og贸le to dzie艅 dobry :) je偶eli chodzi o suplement linea to na mnie nie dzia艂a艂, jeszcze bardziej chcia艂o mi si臋 je艣膰 po niej pozdrawiam i mi艂ego dnia 偶ycz臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mereszka
Cze艣膰 dziewczyny;) Dawno mnie nie by艂o, ale ca艂y czas czytam wasze wypowiedzi. widze ze nie kt贸re z was pisz膮 o Dukanie. NIE POLECAM!!!!! Szybko si臋 chudnie, ale po藕niej jest efekt jojo jak sie nie przestrzega do konca 偶ycia diety. Ja pr贸bowa艂am. Schud艂am na dukanie ponad 10 kg przez 3 miesi膮ce nie ca艂e. Ale w ci膮gu p贸艂 roku wszystko wr贸ci艂o;( Teraz stawiam na zdrowe jedzenie i 膰wiczenia....;) Schudlam ju偶 4 kg przez 1,5 miesi膮ca. Pewnie bym wi臋cej schud艂a, gdyby nie grzeszki. ;) Wazy艂am 79 a dzi艣 waga pokaza艂a 74,9 kg;) Do 11 maja chcia艂abym zej艣膰 do 73kg, a po藕niej znowu sobie za艂o偶e jaki膰 cel. Pewnie, zeby schudn膮膰 do ko艅ca czerwca do 70 kg;) a potem zobaczymy. Jestem na dobrej drodze. Jak widze, 偶e powoli waga idzie w do艂 to jest MEGA motywuj膮ce. Bo s膮 efekty i tym bardziej chce si臋 stra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ramona22
dzi艣 usta艂m na wage i wa偶e54.7 jeszcze 5 kg mi zosta艂o;(

Udost臋pnij ten post

Ja pr贸bowa艂am dukana, ale po dw贸ch tygodniach m贸j organizm nie da艂 rady- ca艂y czas si臋 czu艂am jak z kamieniem w brzuchu... Ale teraz ch臋tnie korzystam z przepis贸w, zw艂aszcza na kolacj臋 warto poje艣膰 co艣 bia艂kowego bez warzyw itp... Robi臋 kurczaka gotowanego, albo sma偶onego bez t艂uszczu, sa艂atk臋 z tu艅czyka i inne przepisy...A moja sis dwa lata temu schud艂a ok 30 kg, teraz wr贸ci艂o jej ok 10, wi臋c efekt jest zadowalaj膮cy :) Je艣li chodzi o szkodliwo艣膰, to palenie szkodzi bardziej, a nadwaga te偶 nie ma pozytywnego wp艂ywu... Ja si臋 jednak nie zdecyduj臋 :D Ale trwam przy swojej dietce z kt贸rej jestem zadowalana jak nigdy i chyba nie wr贸c臋 do starych nawyk贸w nawet jak osi膮gn臋 przyzwoit膮 wag臋, tak mi teraz dobrze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agazgaga
A dziewczyny jaki by艣cie poleci艂y suplement? Bo jak ju偶 pisa艂am wczesniej i trzymam diete i 膰wicze ale efekt贸w brak pomysla艂am sobie mo偶e do艂o偶e jescze jakis suplement, bior臋 pod uwag臋 asystor slim. cla lub linea. te sa dost臋pne dla mnie i dla mojego portfela co proponujecie, moze kt贸ras stosowa艂a? Dodam tylko 偶e nie chce by by艂 to preparat hamuj膮cy apetyt bo z tym nie mam problemu potrafie nad nim zapanowac bez pigu艂ek wola艂a bym jakis spalacz t艂uszczu. teraz biore l-karnityne przed cwiczeniami ale nie bardzo dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Witam dziewczyny!!!Kurcze chyba wiosna w koncu zawita艂a bo tyle nas z energia na odchudzanie.....Tak trzyma膰!!!!Do Asienka94,ja jestem po diecie kopenhaskiej skonczy艂am ja tydzien temu....Jest ok,czu艂am sie dobrze ,zero zawrot贸w g艂owy itp efekt贸w.Mimo,ze z poczatku jad艂ospis przeraza to naprawde jest sie sytym,w 2 tyg nawet zostawia艂am jedzenie bo nie mog艂am tego przezu膰 ha ha....bez soli ble...ble....ale co sie nie robi dla dobrego samopoczucia.Zrzuci艂am tyllko w 1 tyg 5kg a w 2 -gim utrzyma艂am wage....spodziewalam sie wiecej ale i tak jestem zachwycona bo moze to i zdrowiej nie na raz tak wiele...teraz jestem na kapuscianej razem z m臋偶em bo on tym razem sie zmotywowa艂 patrzac na mnie...I trwam...z nim ale uwazam ,ze jest ciezsza niz kopenhaska ja bynajmniej bardziej odcz贸wam ssanie w zo艂adku...Maz oh....faceci....stwierdzil ze juz nie ma po co zyc skoro nawet nie mozna cieszyc sie jedzeniem......Zapewne to efekt glodu...ha ha...ale najwazniejsze ze sam chce i jak narazie daje rade a ja z nim...

Udost臋pnij ten post

A teraz do Mariola89k,kochana najwieksze szambo jest w艂asnie w sadzie,sama sie przekona艂am ze tam sie 艂ga jak z nut a jak to moj adwokat kiedys powiedzia艂.."papier przyjmuje wszystko" Jak spojrze z uplywem lat,powiem tylko tyle-nie warto sobie niszczyc zycia przy boku osoby kt贸ra nas nie szanuje,przeszlam tez koszmar....z ex ,ex mamusia....zacze艂am od 0 z 2 malych dzieci i dwiema torbami.....Nigdy nie utrudnialam wizyt z dziecmi ale tez nie pozwala艂am na wiele wszystko mia艂am pod kontrola zaznaczy艂am teren gruba lini膮...by艂o b.ciezko ale warto walczyc o swoja prywatnosc odrebno艣膰,z czasem kontakty same zanik艂y ...dzieci doros艂y wyrobi艂y swoje zdanie na temat ojca ...a ex debil nigdy nie stara艂 sie byc ich ojcem,kimkolwiek,nie p艂aci艂 aliment贸w...komornik nic nie wyegzekwowal bo nie podja艂 legalnej pracy nic nie posiada na siebie...bo unika艂 w ten spos贸b alimentow,a jakiekolwiek sprawy o alimeny konczy艂y sie niczym bo p艂aci dobrowolnie 23 z艂 na 1 dziecko...wiec wed艂ug polskiego prawa nie mozna pozwac np jego rodzic贸w bo on p艂aci a ze tyle no to na tyle go stac!!!!To forum odchudzajacych wiec nie chce przynudzac jakimis bzdetam(a mog艂abym trylogie napisac...:) tylko chce cie zmotywowac abys sie nie poddawa艂a masz dla kogo walczyc i zyc....dasz rade potem bedziesz dumna z siebie....Ja myslalam o wszystkim co najgorsze ale dzieci da艂y mi niez艂ego kopa do motywacji....Podsumowujac....kupi艂am sobie w艂asne mieszkanie za ciezko zarobione pieniazki,wychowa艂am super dzieci bez pomocy DEBILA jakiejkolwiek syn studiuje,corka idze w tym roku na studia a ja mam wspania艂ego drugiego meza(obecnie)po 12 latach znajomosci, kt贸ry zastapil moim dzieciom ojca,wspania艂ego ojca,mamy 4 letniego synka....I musze byc wdzieczna ex bo gdyby nie on nie zaznalabym nigdy w zyciu szczescia i tylu cudownych chwil co z obecnym me偶em....A DEBIL nadal nie ma nic NIC doslownie nic i nie chodzi mi tu o kase....Trzymaj sie Mariolka i pozdrowienia dla Morelka0700 i wszystkich kobitek po w trakcie ...nie b贸jcie sie zyc i miec swoje marzenia bo warto...Przepraszm reszte za wrzute ni w temacie....ale prosze zrozumiec emocje mna targne艂y....:)

Udost臋pnij ten post

elacus no to mo偶emy sobie poda膰 r臋k臋 :D Ja te偶 z dw贸jeczk膮 i kilkoma torbami ubra艅 stworzy艂am nowy 艣wiat :D SCHUD艁AM!!!! 1,7 kg w tym tygodniu :D Normalnie zosta艂o mi 0,2 呕eby doj艣膰 do okr膮g艂ej st贸wki i straci膰 11,1 kg :D Taki by艂 plan do ko艅ca miesi膮ca i my艣l臋, 偶e podo艂am :D Ju偶 wida膰 ,偶e jest mnie mniej... Od kiedy nie jem tyle i pewnych produkt贸w wcale to nagromadzi艂am ogrom jedzenia w zamra偶arce ...kupuj臋 i mro偶臋, bo rodzinka nie jest w stanie tyle zje艣膰... Och stare nawyki...

Udost臋pnij ten post

*elacus dzi臋kuj臋 bardzo mnie podnios艂a艣 na duchu, zreszt膮 tak jak inne dziewczyny wcze艣niej, macie du偶o racji w tym, co m贸wicie, tak jak wcze艣niej pisa艂am fajnie jest si臋 komu艣 wygada膰 kto przeszed艂 lub przechodzi to co ja ale dobra ko艅czymy z tym w ko艅cu jest to forum o odchudzaniu, jeszcze raz Wszystkim dzi臋kuj臋 za s艂owa wsparcia * morelka gratuluj臋 wyniku:) * walczymy dalej kobietki chocia偶 u mnie pojawiaj膮 si臋 zachcianki zjad艂abym jakie艣 艣mieciowe 偶arcie typu kebab itp albo lody ale trzymam si臋 jak na razie ok mi艂ego dnia papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agazgaga
Gdzie艣 czyta艂am 偶e jak przyjdzie czas ze dostaniemy ogromnej ochoty na jakis ma艂y grzeszek to powinnysmy sobie pozwolic ale oczywiscie nie zaraz ogromny kebab ale ma艂a porcja lod贸w 艣mietankowych oczywi艣cie MA艁A i 艣mietankowych bo maja najmniej kalorii nie zaszkodzi oczywiscie jezeli taka zachciank臋 bedziemy mieli raz na jakis czas a nie codziennie :-) > Chyba 偶e ktos jest na bardzo restrykcyjnej diecie to wtedy nawet guma do 偶ucia mo偶e zesps贸c ca艂y efekt odchudzania. Ale jak ktos liczy kalorie to lody 艣mietankowe 100g to tylko 160kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamikun
Zacz臋艂am odchudzanie i diet臋 na pocz膮tku kwietnia i ju偶 widz臋 efekty! Ca艂kowita zmiana trybu 偶ycia, od偶ywiania i du偶o ruchu (zapisa艂am si臋 do klubu Wellness, chodze na basen w Parku Wodnym, je偶d偶臋 do pracy rowerem i biegam rano) i od razu cz艂owiek czuje si臋 duuu偶o lepiej :)

Udost臋pnij ten post

A ja dzi艣 nie zda艂am egzaminu na prawo jazdy i siostra mi kupi艂a p膮czka, i mam w dupie za przeproszeniem, zrobi艂am sobie jeden dzie艅 bez diety i w dupie i mo偶e nawet napij臋 si臋 coli... Bo mam wielk膮 ochot臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Witam:) dzisiaj trzeci dzien jazdy na orbitreku:) czuje sie po nim swietnie:) postanowilam sie zmierzyc dzisiaj pierwszy raz od deoch lat i o oto co widze:o w obwodzie uda 20 cm wiecej niz 2 lata temu:o wiec teraz wymiary : pas 111, biodra 132 , udo 77. Tak naprawde to szybciej juz mnie przeskoczyc niz obejsc:/ chwilowo sie zdenerwowalam co wplynelo na wieksza motywacje dp zgubienia tej tony tluszczu:) a jak u was dziewczynki idzie? Wazymy sie w koncu q ostatni dzien kwietnia czy pierwszy dzien maja? Pozdrawiam?

Udost臋pnij ten post

To zwa偶my si臋 pierwszego co? 20letniaAgonia dobrze 偶e艣 tego p膮czka zjad艂a, czasem trzeba si臋 odstresowa膰 i pocieszy膰 :D Prawko zdasz- ja zda艂am za 3 razem , ale moja kumpela za 9 i obie jeste艣my 艣wietnymi kierownicami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Ja tez jestem za pierwszym maja:) no ja tez zdalam prawko za pierwszym razem ale moja sasiadka w polsce za 13stym:d takze nie zalamuj sie bo nie ma czym:) pewnie egzaminator sie uwzial albo cos:d

Udost臋pnij ten post

Ok, to pierwszego maja :) Moja skakanka nie przysz艂a, czekam ju偶 tydzie艅, musz臋 si臋 wzi膮膰 bo dzisiaj zjad艂am du偶o z艂ych rzeczy. Og贸lnie to m贸j 4 egzamin, 艁贸d藕 ma najni偶sz膮 zdawalno艣膰 w Polsce, ale wiecie no kasa leciii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wozna_forum
Ja przez dukana niemal siw wykonczy艂am..

Udost臋pnij ten post

Witam:) Ja r贸wnie偶 chcia艂abym przy艂膮czyc si臋 do Was. Wakacje si臋 zbli偶aj膮, a ja mam do zrzucenia troch臋 zb臋dnych kilogram贸w. Mam 23 lata, obecnie moja waga to 61kg, przy niskim wzro艣cie- 160cm. Do tego jestem niezbyt porz膮danym typem figury-jab艂kiem. Najbardziej chcia艂abym zrzucic brzuch i wyszczuplic ramiona. Co jaki艣 czas kupuj臋 sprz臋ty do cwiczen (stepper, twister, skakanka), ale zazwyczaj i tak l膮duj膮 w szafie:( Mam nadziej臋, 偶e dzi臋ki mobilizacji i wsparciu na forum uda mi si臋 zbli偶yc do wymarzonej wagi 50kg. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Maskotka w takim razie powodzenia :) jak ju偶 masz cel to po艂owa sukcesu, teraz wymy艣l sobie jak膮艣 dietk臋 i plan dzia艂ania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Azkas
Eh, co艣 mi ta waga nie chce ruszy膰 w d贸艂 :/ Biegam ju偶 dwa tygodnie i lipa. Mam nadziej臋, 偶e chocia偶 jaki艣 1 cm w biodrach mi uby艂o przez ten tydzie艅 (zmierz臋 si臋 w poniedzia艂ek). Chyba musz臋 mniej je艣膰, buu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Wiecie co:( bylam dzisiaj z mezem na basenie i spotkalam stara znajoma i kulturalnie mi powiedziala ze spaslam sie jak swinia i ze przy moim mezu wygladam jak jego matka:( on miesnie, kaloryferek na brzuchu a ja brzuch obwisly i 50 kg nadwagi:(. Zmotywowalo mnie do dalszej pracy nad soba przez co dzisiaj na orbitreku zrobilam lacznie 3,5 godziny;):):):) ale potem padlam razem z corcia na dywanie:d

Udost臋pnij ten post

Najci臋偶ej b臋dzie mi rozstac si臋 ze s艂odyczami, jestem strasznym 艂asuchem;) Je艣li chodzi o cwiczenia, ostatnio zaliczy艂am dwa treningi Zumby. Baardzo mi si臋 podoba艂o:) Po zaj臋ciach by艂am mokra, a w trakcie cwicze艅 nie czu艂am zm臋czenia. Jednak mog臋 sobie pozwolic tylko na jeden trening tygodniowo, w pozosta艂e dni planuj臋 powy偶ywac si臋 na skakance:) oraz piesze wyprawy na uczelni臋, czy do pracy. Nie wiem, czy trafi艂y艣cie wcze艣niej na pewn膮 stronk臋, wpisujemy tam nasz膮 wag臋, wzrost, wybieramy form臋 aktywno艣ci (od aerobiku, po ogl膮danie tv;) i kalkulator wylicza ile spali艂y艣my kalorii. Mo偶e si臋 przyda, wi臋c wrzucam link: http://www.odchudzanie-zdrowe.pl/kalkulator_spalania_kalorii.htm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agazgaga
Azaskas ja mam to samo tylko 偶e u mnie trwa to juz miesi膮c ani grama i ani centymerta w d贸艂 mimo diety i 膰wiczen :-(

Udost臋pnij ten post

hej ale si臋 porozpisywa艂y艣cie ale fajnie 偶e jeste艣cie :) walczymy nadal, ja od jutra dorzucam sobie killera chodakowskiej :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agazgaga
ja jutro biegne po nowego SHAPE ma byc p艂yta chodakowskiej. Pr贸bowa艂am kilera ale wysiad艂am po rozgrzewce eh chyba jeszcze mam za s艂ab膮 kondycje poki co skalpel i zobaczymy co bedzie na p艂ytce :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agazgaga
a i ma byc tam dieta 5:2 s艂ysza艂y艣cie o niej mo偶e kt贸ras stosowa艂a ? S膮 jakie艣 efekty?

Udost臋pnij ten post

Wczoraj by艂am na 1,5 godzinnym spacerku- plus 1,5 godzinny spacer po galerii :D Wr贸ci艂am do domu prawie na czterech, ale jest ok. Staram si臋 ograniczy膰 ilo艣ciowo z jedzeniem, ale jest r贸偶nie. Chcia艂abym troszk臋 szybciej zrzuca膰 balast, ale co艣 z tymi 膰wiczeniami mi nie idzie... Ja te偶 mam steper u偶yty z 3 razy od kupienia p贸艂 roku temu... Z艂ama艂am si臋 i wlaz艂am dzi艣 na wag臋 i by艂o poni偶ej st贸wy :D Co prawda tylko 100 gram , ale cel osi膮gni臋ty :D :D :D Przed trzecim dzieciem moja waga max to 94,4 kg i planuj臋 pod koniec maja do niej doj艣膰, wi臋c chyba przyda艂oby si臋 ruszy膰 dupsko. Mo偶e te偶 udam si臋 po t臋 gazetke z p艂ytk膮 :D

Udost臋pnij ten post

do mnie nie przywo偶膮 SHAPE i dlatego 膰wicz臋 z you tube, killera mam zamiar zacz膮膰 jutro pierwszy raz i zobaczymy czy wytrwam hehe w lutym ca艂y miesi膮c 膰wiczy艂am skalpel i 艂adnie mi brzuszek spad艂 ale p贸藕niej mi si臋 nie chcia艂o, dziewczyny a mo偶e wiecie gdzie mo偶na 艣ci膮gn膮膰 skalpel i killera? bo wiecie jak to jest na necie zanim si臋 zbuforuje zatnie si臋 kilka razy i 膰wiczy膰 si臋 odechciewa :) a i wyci膮gn臋艂am sw贸j rower z kom贸rki i my艣l臋 na nim je藕dzi膰 tylko czy mi czasu starczy...

Udost臋pnij ten post