Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablakobieta

ratujcie moj mąż dopytuje, czemu córka ma ciemne włosy!

Polecane posty

Gość blablakobieta

oboje jestesmy blondynami ja sie w ogole nie znam na tych genach itp, moj maz tez nie, ale zaczyna kombinować i myslec. jak byla mala to mowilam, ze to normalne, bo dzieci zmieniaja kolor wlosow. sama wtedy tak myslalam. poza tym widac podobienstwo corki do mnie i do meza, ale te ciemne wlosy, a ma juz 4 lata!! ten kolor sie jeszcze zmieni? mozliwe, ze np jakby moja matka miala ciemne wlosy, to wtedy moje dziecko tez by mialo? moja matka nie zyje, on widzial tylko kilka zdjec (zawsze moge powiedziec, ze farbowała) błagam ludzie pomozcie!!!

Gość gwiazdapolarrrna
nudzi ci się z rana ?marne prowo i nie ciekawe :(

Gość Mikolajka 102
bo to dziecko murzyna jest

Gość kkkkkkkkkkl
jestes glupia baba

Gość blablakobieta
jak zaszlam w ciaze bylismy na wakacjach. uprawialismy seks, ale mialam tez jednorazowa przygode z innym mezczyzna, jak moj maz musial na chwile wrocic do miasta. jestem załamana. wydawalo mi sie ze to niemozliwe, ze ten obcy czlowiek moze byc ojcem mojego dziecka! ja nie pracuje - jak maz sie dowie to nas zostawi. ja sie nie utrzymam sama z dzieckiem :(

Czasem ujawniają się jakieś geny z pokoleń ale zdarza się to rzadko. Przyznaj się mężowi póki czas :)

Gość gwiazdapolarrrna
dżoana hehe

Gość blablakobieta
to nie jest zadne prowo. corka ma kasztanowe wlosy! oczy tez ma ciemne, ale ja takze mam ciemne i jestem ciemna blondynka.

Gość to jego dziecko ?
To mu ja bym mu zrobiła awanturę! Mój tez mnie podejrzewał o zdradę , a córka jest tak podobna do tesciowej, ze szok, nawet zachowanie , ale to po latach widać . Nawet ma jej grupe krwi minusówke , a my z M plus z tym, ze on ma 0. Sama była zdziwiona, ale kto jest pewniejszy jak nie matka z kim ma dziecko?

Gość Misia_Zdizisia
Autorko sama jesteś sobie winna... Jak można zdradzić męża??!! Skoro tak Cię korciło do innego faceta to trzeba było rozstać się z mężem i hulać do woli a nie szmacić się nie wiadomo z kim. Powiem Ci - DOBRZE CI TAK! Mam nadzieję że Twój mąż nie jest taki głupi i zrobi badania genetyczne.

Gość blablakobieta
ale ja sama nie wiem czy to jego dziecko :( po prostu nie wiem. chyba sama najpierw zrobie te badania.

Gość kkkkkkkkkkl
ale mialam tez jednorazowa przygode z innym mezczyzna, jak moj maz musial na chwile wrocic do miasta. ---------------jestes niedorozwinieta umyslowo, zwin to prowo bo naprawde marne tepa cipo

Gość blablakobieta
jest na forum jakis genetyk?? niech mi pomoze. wyladuje z dzieckiem na bruku :( nie stac mnie na samodzielne wychowanie dziecka :(

Gość Bogna Gabriella
powiedz Muu że po indiaNinie jakiego mieliście w rodzinie 4 pokolenia wstecz

tu by trzeba jeszcze wiedzieć jaką karnację mają wasi rodzice, dziadkowie

Gość hungara
oszukujesz faceta -męża po to żeby mieć utrzymanie ? kąt i miche jedzenia ? wymyśliłaś se prowo

Gość o zesszz w morde
o fu! w jednej bedziesz wygladac jak tania dziwka, a w drugiej jak niedoruchana muzułmanka :o

Gość Mam goraczke
Eeee no i co z tego, że ma ciemne włosy? Może po dziadkach, tak jak ja. Moi rodzice maja czarne włosy i ciemne oczy, a ja mam bardzo jasny blond i niebiesko zielone oczy. W czym problem ? :O Chyba, że go zdradziłaś i sama nie wiesz czyje to dziecko :O

Gość alemama
moja koleżanka jest brunetką i jej maż też,a dziecko rude...noi okazało się że był tam w rodzinie jajiś wójek rudzielec...;)

Gość zxzx
No właśnie pisała że zdradziła. :O

Gość Mam goraczke
no to jak zdradziła, to niech się teraz martwi. Jak nie uważała jak robi, to niech robi jak uważa :O

Gość resseta
a w szpitalu nie zamienili? Bo moje dziecko mi podmienili...i wylądował u innej babki na poł dnia. Gdyby nie mąż to wyszli byśmy z innym dzieckiem....

Gość pani domu
jak się robi skoki w boki to są tego efekty , nie ma czemu się dziwować

Gość resseta
uuu skoczek w boczek? to sie nie dziwie ze sie martwisz..

Gość Unistytutka
Sie kurde czepiliscie. Jej sprawa czy sie bzyka na boki! Piep...spoleczenstwo hipokrytow. Pytala o to jak rozwiazac problem ciemnych wlosow. GDZIE widzicie pytanie "Mam problem moralny. Co z tym zrobic?"? Sprawdzcie swoje wartosci moralno-etyczne. Zloto przeciw kamieniom, ze marnie z tym u was.

Gość mam nadzieje ze twoj maz
teraz na forum wlasnie wejdzie bo bedzie chcial napisac ze nie jest pewny czy wychowuje swoje dziecko i trafi na twoj post hahaha :D

Gość Unistytutka
Taaaa. Wejdzie maz i po nicku ja pozna :P