Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfffiiii :( :( :(

Oświadczył mi się w wigilię... Pierścionek jest paskudny :(

Polecane posty

Gość jfjf
A moze to nie cyrkonie,tylko diamenty ;)

@pobierampliki A ty dalej agresywny i chamski ... nie stresuj się, pęknie ci żyłka :) A jeśli chodzi o podrywanie na kafe, no to trafiłeś ... jak ślepy kulą w płot. Próbuj dalej :)

Gość jfjf
Przeciez ona nie podala ceny! Ludzie :O wrzucila fote podobnego pierscionka. Umiesz czytac??

dla mnie taki pierscionek mógłby dac własnie 50-cio letniej babci...

Gość jfjf
A moze pobierampliki to facet autorki :D widac,ze zyla :D

pisałam ze dał za niego 420 zł, bo metka była w pudełku.

Gość Kożelanka
Ja bym się nie umiała cieszyć z takich zaręczyn. Facet powinien się trochę postarać, a nie tak na odwal. Powiedzmy cena pierścionka się nie liczy, ale sorry, jeśli facet kupuje plazmę za kilka tysięcy, a za chwilę pierścionek (cienki i badziewny) za 400 zł... Nie chodzi o materializm, ale spójrzcie jak to wygląda. Pomyślałabym sobie, że telewizor jest dla niego ważniejszy niż ja, że nawet nie potrafi wykrzesać trochę sił, żeby wybrać ładny pierścionek i oświadczyć się choćby w restauracji. Nawet jeśli nie jest jakoś specjalnie romantyczny to chyba każdy wie, że kobiety marzą o pięknych zaręczynach więc mógł pomyśleć.

Autorko ja uważam,że tak naprawdę problem jest w Tobie a nie w pierścionku skoro tak bardzo się nim przejmujesz... Poza tym mogłaś nie przyjmować oświadczyn skoro jesteś tak bardzo rozczarowana.

Gość jfjf
To by pasowalo. Nie wrzuci foty,bo wie,ze jej facet na kafe siedzi pod nickiem pobierampliki. Dal jej gowno,bo uwaza,ze ona nie jest materialistka :D

Tak.Widocznie gadżety do domu są dla niego ważniejsze.I co z tego.taki facet.Nie każdy jest wspaniały,romantyczny i ma dobry gust,że pierścionek się z pewnością spodoba partnerce.

krevetka atakuje nie mam możlowiści zrobic zdjęcia bo nie mam kabla do telefonu zeby podłaczyc do kompa :( Wyobraż sobie że ten pierscionek ze zdjęcia nie ma tych wszystkich cyrkonii, tylko jest calutki złoty. To takie karbowane poszerzenie w moim jest szersze i takie bardziej wypukłe, ogólnie duuuże i na środku takie małe 4 cyrkonijki...

Gość jfjf
Wezcie :D dziewczyna jest rozczarowana,bo myslala,ze dane jej bedzie miec romantyczne chwile a tu lipa. Nie w niej problem. W was,bo widac,ze was ciesza ochlapy :D

Gość Autorkkkkkooo
przesadzasz. Pierścionek jest całkiem ładny.

Gość pierścionek akurat fatalny
a po tym opisie autorki to nawet nei wyobrażam sobie jak brzydki jest:D a wy idioci, po jakimś czasie cenę rzuciła, o początku podkreślała ATMOSFERĘ i fakt, ze facet miał w dupie wizytę i jubilera gdzie wyraźnie zaznaczyła jakie jej się podobają. co do brzydoty, ja bym od razu powiedziała że nie w moim guście, wiadomo ucieszyła się itd ale takie rzeczy trzeba od razu załatwiać co do atmosfery, wcześniej trzeba było zaznaczyć chociaż, nie wiem durną komedię włączyć i się zachwycić oświadczynami na kolanach z bukietem róż, jak autorka wie, ze facet nieokrzesanu

Gość jfjf
Nie dobry gust a gest chyba :D

Gość pierścionek akurat fatalny
ja tak jak autorka nie noszę biżuterii, i nawet ten z linka na allegro uważam, ze jest brzydki, a co dopiero taki który ona dostała (a różni się od linka! czytajcie ze zrozumieniem)

Gość a ty do szkoły chodzisz
w wieku 23lat? Czy na studia? A Facet ile ma lat?

Gość CieńCiernisty
Porażka a nie zaręczyny.. Oczywiście stado facetów z komplekasami będzie prawiło, że autorka to materialistka. Zaręczyny to sprawa wyjątkowa, na stojąco i w biegu to ten facet mógł jej kwiatka ot tak dać, ale nie zaręczać się! Do tego kwestia pierścionka - bez przesady, ale to jest pamiątka na całe życie i jeśli faceta nie stać na zaręczyny , to niech się nie zaręcza, bo nie będzie go też stac na ślub! Ludzie..

Gość wiedźma ple ple ple
Gdyby mój mi się oswiadczył mógły to byc nawet odpustowy pierscionek z plastiku. Najważniejsze by było, że chce ze mną spędzić życie.

Gość jfjf
Jest takie powiedzenie " jakie oswiadczyny,takie same pozniej czyny. " Zloty pierscionek kupil jej bronek.:D

facet jest w pracy wiec napewno nie siedzi na kafe... a co do tego ze wolał TV od porządnych zaręczyn to cóż... macie rację... ech chyba musze przemyśleć parę spraw bo faktycznie wygląda to niezbyt :( Zawsze cieszyłam sie z jego prazentów, nawetj jak były niezbyt udane (na święta dostałam cały zestaw do robienia tipsów... :/ nie wiem skąd ten pomysł, skoro ja nigdy tipsów nie miałam na rekach... :/) Ale uciesyłam sie i nawet próbowałam je sobie zrobić ale nie szło mi to zbyt... :/ Jestem z nim 5 lat, od 18 praktycznie a on dalej totalnie nie wie co lubie... Widać chyba sprzęty woli :(

W niej również,ponieważ nie umiała odmówić a teraz ma pretensje i się nie cieszy.Nie potrafiła porozmawiać z facetem tylko użala się na Kafe.Pierścionek nie jest aż taki beznadziejny-nie przesadzaj.Nie potrafisz docenić chęci faceta-tylko teraz masz obrażoną minę.

Gość moze jestem dziwna
ale mi sie tan pierscionek podoba ;p nie wiem na co narzekasz

Gość Jeszcze macie czas na ślun
a ile jestescie razem? A rodzice Wasi jak zareagowali?

Gość jfjf
Niektore jak wspomnialam ciesza ochlapy z odpustu buhahahaha

Gość jfjf
Rodzice jak zareagowali hahahahaha. Oh mohery :D