Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój brzuch :/

wystający brzuch

Polecane posty

od dwóch miesięcy dieta plus ćwiczenia, tłuszczyk spadł, cellulit mniejszy, ale jak cos zjem, to mi brzuch wywala, jakbym w ciąży była :O co ja mam robić...?

Gość trele morele30
mam ten sam problem.

nie spotkalas sie z recepta na niego?

Gość kjjabgavgv
polecam drenafast do picia z apteki - super dziala na brzuch

co to jest? boję się leków, bo można się uzależnić

Gość kjjabgavgv
Opis rozszerzony suplementu Wskazania: Suplement diety. Wspomagająco w dietach odchudzających (szybsze wydalanie nadmiaru płynów z organizmu, stymulacja przemiany tłuszczów i węglowodanów, likwidacja nadmiaru tkanki tłuszczowej) i oczyszczających organizm. Wspomagająco przy zaburzeniach procesów trawienia (usprawnienie trawienia, wspomaganie pracy jelit, stymulacja efektu "płaskiego brzucha", zapobieganie wzdęciom). Dawkowanie: Doustnie. 25 ml płynu rozpuścić w 1 l wody i pić w ciągu dnia. Jest to dawka dzienna, w ramach 20 dniowej kuracji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia. Przed zastosowaniem suplementu diety należy sprawdzić datę ważności podaną na opakowaniu (etykiecie). Nie należy go stosować po terminie ważności. Przechowuj preparat w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci, zgodnie z wymogami producenta. Preparaty dostępne w sprzedaży: Drenafast, płyn, 500 ml

Gość kjjabgavgv
Zalecenia: Produkt przeznaczony dla osób dorosłych. Stosować przez okres nie dłuższy niż 2 miesiące. Zalecana przerwa pomiędzy kolejnymi kuracjami wynosi 3 tygodnie. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający. Stosowanie preparatu Drenafast podczas chorób przewlekłych oraz łącznie z lekami wymaga konsultacji z lekarzem lub farmaceutą. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Stanowi cenne jej uzupełnienie w naturalne składniki. Zalety: Dobry w smaku,łatwy w użyciu,efekty widać już po tygodniu.

Gość kjjabgavgv
Innowacyjny skład Drenafast firmy Biocol: - Wyciąg z brzozy i z cytryny pozwala usunąć nadmiar płynów zalegających w tkankach i uniknąć w ten sposób obrzęków; odkwasza i odtruwa organizm, reguluje przemianę materii i procesy trawienia. Ekstrakt z brzozy stosuje się również z powodzeniem przy problemach z pęcherzem oraz z nerkami, - Wyciąg z mniszka lekarskiego (jednego z najbardziej efektywnych ziół oczyszczających) pomaga w wydalaniu szkodliwych produktów przemiany materii, stymulując wątrobę i pęcherzyk żółciowy. Pobudza też pracę nerek, ułatwiając im wydalanie toksyn, - Wyciąg z ortofynofu groniastego usuwa z organizmu szkodliwe produkty przemiany materii i nadmiar wody. Stosowany jest również w infekcjach przewodu moczowego, chorobach nerek i pęcherza, - Wyciąg z herbaty zielonej i herbaty chińskiej przyspiesza przemianę materii (dzięki zawartości teiny) i usuwanie z organizmu toksyn, działa antycellulitowo. Jego stosowanie powoduje powiększenie naczyń nerkowych oraz wzrost filtracji i wydzielania moczu, - Wyciąg z kopru włoskiego wspomaga pracę jelit, zapobiegając zaleganiu w nich pokarmu, działa rozkurczająco i pobudza żołądek do intensywniejszego działania, - Wyciąg z babki zwyczajnej łagodzi infekcje dróg moczowych i pęcherza, ma właściwości moczopędne i rozkurczowe, - Wyciągi z żeń-szenia, jasnoty białej (znanej jako pokrzywa biała), oliwki, męczennicy i z Pilosella officianarum poprawiają funkcjonowanie układu trawiennego. Drenafast zawiera także dwa pierwiastki śladowe: mangan i cynk, które przyczyniają się do efektywniejszego oczyszczania organizmu. Mają również pozytywny wpływ na metabolizm glukozy i lipidów; działają równoważąco na pracę gruczołów.

Gość kjjabgavgv
os mi kafe zacina

Gość kjjabgavgv
tez sobie kupie znowu mialam pol roku przerwy ale po wypłacie , i musze zamowic w aptece bo tak na polkach nie lezy ale faktycznie brzuch jest ładny . ja piłam jeszcze do tego herbatke koperkowo rumiankowa taka dla dziecie tez ponaga

Gość kjjabgavgv
jest tez kafeteria tu na temat drenafastu

Gość kjjabgavgv
ja tez mam problem ciagle z brzuchem a reszta jest szczupła

ile to kosztuje?

nie wysyła postów wrrr ile to kosztuje?

Gość kjjabgavgv
no cena nie mała ok 60 zł w aptece\ na necie jest troche taniej chyba wpisz w gogle i sprawdz gdzie najtaniej

a jak przestałaś pić to problem nie wrócił?

Gość kjjabgavgv
tzn nie wrocil ale po jakims zcasie przytyłam i teraz sie odchudzalam i znowu to musze kupic zeby zniwelowac opnke na brzuchu ale czekam na wypłate bo po tych swietach kasy poszło i mysle tak z e2 opakowania wziasc

no ale jak - 20 dni, potem przerwa i znów tak? da się to wypić? jaki mniej więcej smak?

Gość kjjabgavgv
to smak brzoskwini ja to jestem taka ze jak cos mam wypic to na sile pije duszkiem i juz da sie wypic choc nie kazdy ten smak lubi teraz pije jabłkowy ocet i tez duszkiem

a to Ci nie pomaga? bo czytałam tu na kafe, że też dobry jest

pytam o ocet ;)

Gość kjaabgaw
dopiero go pije od 3 dni

a może ktoś słyszał o jakichś ćwiczeniach? na te mięśnie wewnątrz ;) bo ja mam wrażenie, że mam za słabe mięśnie... jak napnę je to brzuch jest płaski a jak puszczę to masakra :O

Boszzzzz ale zacina... :O

w czym mi one pomogą?

kurczę o tym drenafaście opinie są różne...

dlatego tutaj jesteśmy Tomeczku :P a Ty skoro nie masz problemów, to nie powinno Cię tu być...

Gość kjjabgavgv
jak nie wyprobujesz to sie nie dowiesz dla mnie super tam sa tylko naturalne składniki

Może ćwiczenia na brzuch aby go wzmocnić - czyli robienie brzuszków by pomogło. Tak często bywa właśnie pod szczupleniu