Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

Gość z błękinymi włosami
No oczywiście:Onie miałeś już co wyszukać???:P:P:P

"nie miałeś już co wyszukać???" ᠋ No co... :-D:-D:-D Tkotaka powinna to najlepiej zrozumieć... ;-):-D:-D:-D

"Autentycznie mnie zemdliło" ᠋ Miałem linka o ślubie na Fejsie , może znajdę... :-D:-D:-D

"JEJ TEŻ NIE MA" ᠋ Wiedziałem... :-P To oznacza , że wypadało by mi iść do lekarza... :-O

"Jakiej specjalności?" ᠋ Psychiatria... :-O Piszę z nieistniejącymi osobami... :-O

"Kurcze,jakoś smutno mi się zrobiło z tego powodu" ᠋ Moje Alter Ego mi mówi , że to normalne przy rozstaniach... :-O Może jednak nie iść ? ;-):-D:-D:-D

ten film...(chociaż nie był dla mnie,ale zerknęłam)pamiętam.Oglądałam go nie od początku i nie wiedziałam,że gościu jest "tym kim jest".Nie mogłam za nic ogarnąć niektórych rzeczy....;ale to było niesamowite!

"Nie mogłam za nic ogarnąć niektórych rzeczy...." ᠋ Się nie przejmuj. Ja nie ogarniam "Zagubionej autostrady". ;-):-D:-D:-D

Nie idź!!!!!proszę!!!!!(specjalnie na te okazję mogę złożyć błagalnie dłonie i zatrzepotać rzęsami,tudzież skrzywić usta w podkówkę itp....)Mogę też,(zamiast tego )dać Ci 🌼🌼🌼:D:D:D:D:D;)

"No,no,no....całkiem fajny facet" ᠋ Nie o faceta tu chodziło. To teledysk z filmu Ghotica. Główną bohaterką jest psychiatra , która po jednej z sesji z inną pacjentką , po przebudzeniu dowiaduje się... Że jest pacjentką w tym szpitalu... ;-)

"Ghotica" ᠋ Wiedziałem , że coś pomyliłem... Gothica miało być... :-)

"Gothica miało być..." ᠋ Gothika... Dobrze , że już piątek... :-D:-D:-D

"a ja wybrałam sobie,to.... co najlepsze" ᠋ Dobrze , że nie wiesz , o czym on śpiewa... ;-):-D:-D:-D