Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepppersón

Powiem wam dlaczego chce mieć tylko dziewice

Polecane posty

Gość pepppersón

Poniewaz brzydzi mnie fakt, ze w jej pochwie znajdował sie inny penis, a co gorsze czyjas sperma. To wstrętne, nie zebym sie czyjegos kutasa brzydził ale tego ze niewiadomo kto to był oraz to ze taka kobieta przestaje byc MOJA ,czysta, tylko dla mnie.

Gość offerma
tylko dziewica !

Gość a co maja powiedziec kobiety?
skoro 9/10 mezczyzn moczylo, a z tego wiecej niz polowa w NIEJEDNEJ:O to dopiero brzydzi:O

A masz świadomość, że po tym pierwszym razie już (w/g twoich norm) nie będzie czysta? Po drugie - piszesz że ona będzie "MOJA". Ona nie będzie TWOJA. Kobieta to nie kanapa, nie możesz mieć jej na własność. Możesz tylko mieć przy sobie kobietę która Cię chce, albo (jeśli ją zastraszysz) która bedzie się bać.

Gość góralczyk
Jest sporo fajnych całkiem przystojnych czterokrotny są prawiczkami tylko wy chcecie od samego początku ostrego rżnięcia a facet musi w takim układzie z pewnymi rzeczami się obyc.

a co wolisz niedziewice która Ci będzie do końca wierna czy dziewczynę która po dokonanej przez Ciebie defloracji zacznie Cię zdradzać ile dusza zapragnie?

A ja bym nie tknęła kutasa, który był wcześniej w innych pochwach, FUJ. :o

i to mnie wkurwia.mam żonę która poroniła bo facet ją zostawił jak się dowiedział że jest w ciąży.jesteśmy prawie 25 lat małżeństwem i niezamienił bym na inną. Młokos jesteś i tyle. Weźmiesz dziewicę a ona będzie myślała jak to jest z innym.

i w ogóle kto Ci powiedział że dziewica to wzór cnót\ jest pierdylion powodów dla którch mogła tego jeszcze nie robić i co, jak wcześniej uprawiała seks z miłości to nieczysta?:O po gwałcie nieczysta?:O a jak z kobietą to robiła to Ci już nie przeszkadza? bo nie cierpi Twoja męska duma? wytłumacz się. rozwiń swą zajebistą myśl. prowokacjo:O:O:O