Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liljanka mała

STRZELANINA W SANOKU - MIŁOŚĆ JAK Z ROMEO I JULIA

Polecane posty

Gość he he....eh
kasą omamił, a nie wielką romantyczna miłością :D przecież ten facet był po dwóch rozwodach, dzieciaty naprawdę dziewczynie nie zapaliła się czerwona lampka??

Ale spójrzcie drogie prawiki, jak to jest, że jesteście tak nieśmiali, że boicie się wystartować do równolatki, a on zabrał się za małolatę i nie bal się konsekwencji. Może inaczej. Jak otoczenie reagowało na jego poczynania, a jak zareagowałoby na wasze. Nasuwa się jakaś refleksja?

Gość izulkaaAAaa
ona pochodzila z Leska, to dziura, zero perspektyw, sanok tez nie metropolia , ale juz o niebo lepiej kurcze, ona nie miala nic , zero, on dal jej wszystko ale dostal duzo wiecej, pewnie milosc z jej strony , ale z jego na pewno nie, nie wplatalby ja w to wszystko, a kasa imponuje malolatom, wiem co sie dzieje, czlowiek nie jest glupi i slepy, podkarpacie to zadupie, sama jestem z krosna, i co ? malo kogo w jego wieku na takie zycie, z legalnych zrodel, to i ona pozyla przy nim ale za jaka cene ?

Gość izulkaaAAaa
w takim wieku trudno sie przyznac do bledu, gdzie miala wrocic po 2 latach? moze bil ja a jej bylo glupio,ze jej ksiaze z bajki to gangster zdolny do wszytskiego? wiecie co ktos dobrze napisal, dla 15-17 latki facet po 30 to staruch, a chyba,ze przy kasei, wtedy juz jego ranga wzrasta,

Dampfkraftwagen Czyli wszyscy co mają zdjęcia w internecie cierpią na brak zainteresowania?:P Nie rozśmieszaj mnie. Na b rak zainteresowania w życiu codziennym nie cierpię, ale proszę bardzo dopisuj sobie ideologie do rzeczy dla Ciebie niezrozumiałych. :) Miłego dnia :)

Gość offerma
"kasą omamił, a nie wielką romantyczna miłością" jasne. i dla kasy dała się zabić. naprawdę bez przesady, ludzie. "dla 15-17 latki facet po 30 to staruch, a chyba,ze przy kasei" ale nawet jak jest przy kasie to może być co najwyżej "sponsorem" a nie wyobrażam sobie żeby laska dla kasy zgodziła się zostać z gościem który nie dość że już kogoś zabił to zaczął się strzelać z policją. no wybaczcie ale taki głupi to nikt nie jest. musiała chcieć. ja rozumiem że "dla kasy" mogła z nim mieszkać. ale przecież nie została z nim "dla kasy" w mieszkaniu otoczonym przez policję.

Gość he he....eh
a facet na dodatek jeszcze dzieci ośrocił...

Gość he he....eh
""Mężczyzna uchodził za podejrzanego typa a postrach wzbudzał już samym wyglądem. Był wysoki, dobrze zbudowany. Chodził obwieszony złotymi łańcuchami. Podobnie wyglądali też goście, którzy bardzo często odwiedzali mieszkanie 32-latka. Sąsiedzi wspominają, że praktycznie codzinnie pod blok podjeżdżały wypasione bryki, najczęściej na rejestracjach zza wschodniej granicy. Na osiedlu po cichu mówiło się o tym, że Andrzej B. zajmuje się handlem narkotykami. Podobno też od nich nie stronił. Musiał mieć bardzo dochodowe zajęcie, bo choć nie widywano, by chodził do pracy, zawsze stać go było na drogie auta. Ostatnio jeździł drogim bmw. Nie układało mu się za to w życiu prywatnym. 32-latek miał za sobą już dwa nieudane małżeństwa. Sąsiedzi zauważyli, że lubił towarzysztwo sporo młodszych od siebie kobiet. Ostatnio związał się z 17-latką. Dziewczyna zamieszkała z Andrzejem B. przy Cieplarnianej."" wypisz , wymaluj - Romeo :D

" 14:21 [zgłoś do usunięcia]he he....eh a facet na dodatek jeszcze dzieci ośrocił..." "Mocny" Y pewnie przeszedł na następne pokolenie . . .

Szkoda ,ze sie tak skonczyło?? ?Cale szczescie ze sie tak skonczyło!!Z calym przekonaniem moge napisac, ze doprawdy , o wiele lepiej ze siebie zlikwidowali, niz innych niewinnych bezbronych ludzi Komu terrory w glowie, na tego nie ma miejsca wsrod spoleczenstwa, i im szybciej sie pozegnaliz tym swiatem tym lepiej dla nas, dla naszych rodzin A nie litujcie sie nad ta mlodą dziewczyna, bo ona mial swoje rowniez w czubie

Gość izulkaaAAaa
jak mozna chciec umrzec w wieku 17 lat, tylko dlatego,ze byl tchorzem ! nie chcial zgnic w wiezieniu a ja pociagnal za soba bez powodu

Gość Co za idioci z tej
Policji,urządzili taką ostrą strzelaninę na osiedlu,wystarczyło go jakoś śledzić i byłby ich prędzej czy pózniej.Kto wydał taki rozkaz,że koniecznie teraz,w swoim mieszkaniu ma być zatrzymany.Kto w tej Policji jest tak na punkcie praworządności nawiedzony,że robi rozpierduchę na osiedlu.

Gość Co za idioci z tej
Przecież on by sobie mieszkał dalej na tym swoim menelskim i poszedł sobie chociażby do sklepu lub z psem na spacer i mogliby go zwinąć,że nikt by się zorientował.

Gość przepięknie jest
i tylko pieska żal

" 14:28 [zgłoś do usunięcia]żaba na odwyku lepiej umrzeć młodo na rękach ukochanego, niż samotnie ze starości chyba poszukam sobie jakiegoś bad boya, żeby zakończył moje męki na tym świecie " Do tego trzeba mieć warunki. Ty raczej takowych nie posiadasz . . .

Gość offerma
"wypisz , wymaluj - Romeo" :D :D :D zajrzyjcie sobie na temat "mój chłopak siedzi w więzieniu". dawno tam nie byłem ale pamiętam posty w stylu "siedzi za pobicie, wybił zęby, połamał żebra" ale to tych panienek nie odstrasza bynajmniej. ciągle pytają jak załatwić adwokata, jak załatwić widzenie itd itd. zdecydowanie tacy faceci panny kręcą.

Gość Co za idioci z tej
NKWD nawet odstępowało i czekało na lepszy moment,jak ktoś się bronił przed aresztowaniem ( np.Iwan Fiedko szef sztabu generalnego Armii Czerwonej strzelał do ludzi majacych go aresztować) a nasza bojowa Policja,aż oddziały sepcjalne z Warszawy ściąga.

" 14:29 [zgłoś do usunięcia]Co za idioci z tej Policji,urządzili taką ostrą strzelaninę na osiedlu,wystarczyło go jakoś śledzić i byłby ich prędzej czy pózniej.Kto wydał taki rozkaz,że koniecznie teraz,w swoim mieszkaniu ma być zatrzymany.Kto w tej Policji jest tak na punkcie praworządności nawiedzony,że robi rozpierduchę na osiedlu." Zdziwiłbyś się gdyby wiedział, ilu pojebów tam pracuje . . .

Gość he he....eh
oferma, nie mam potrzeby zaglądać na topik, o którym piszesz pociągają mnie normalni, zdrowi emocjonalnie mężczyźni :)

Gość offerma
"pociągają mnie normalni, zdrowi emocjonalnie mężczyźni" 123 to każda tak mówi ale temat "mój chłopak siedzi w więzieniu" już ma 3 czy 4 część i w każdej po kilka tysięcy wpisów.

" 14:33 [zgłoś do usunięcia]offerma "wypisz , wymaluj - Romeo" zajrzyjcie sobie na temat "mój chłopak siedzi w więzieniu". dawno tam nie byłem ale pamiętam posty w stylu "siedzi za pobicie, wybił zęby, połamał żebra" ale to tych panienek nie odstrasza bynajmniej. ciągle pytają jak załatwić adwokata, jak załatwić widzenie itd itd. zdecydowanie tacy faceci panny kręcą." Może gdybyś zobaczył te "panienki", okazałoby się, że nie ma czego żałować. Wyluzuj . . .

Gość polonista marcel
14:31 [zgłoś do usunięcia] przepięknie jest i tylko pieska żal ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość offerma
jak to "odstępowało"? mieli zostawić strzelającego przez okno faceta i sobie pojechać? nie zwariowałeś przypadkiem? sądząc po efektach postąpili idealnie. nikt postronny nie zginął, nikt nie został ranny, strzelanina była tylko na początku jak koleś zobaczył pod domem policję. ja nie za bardzo lubię policję, uważam że to banda niedorobieńców i idiotów (z małymi wyjątkami) ale tutaj efekt ich działania był świetny.

Gość offerma
"Może gdybyś zobaczył te "panienki", okazałoby się, że nie ma czego żałować. Wyluzuj . . ." 123 no nie wiem ale jak czasami w tv albo w prasie pokazują "dziewczyny gangsterów" to szkarady nie są.

Ja miałem taką sytuację. 15-letnia Klaudia zaczepiała mnie kila lat temu. Pytała się o imię itd. Ja ją zbywałem, bo pomyślałem sobie: O czym będę z nią gadał. A potem przez fb dowiedziałem się, że związała się z dresem po zawodówce . . .

Gość Co za idioci z tej
a co by szkodziło ewakuować ludzi w pobliżu i niech sobie strzela,a poza tym nie wiedzieli,że on ma broń i ,że zatrzymanie w miejscu zamieszkania może się różnie skończyć

Ale tam nie piszą dziewczyny gangsterów, tylko oprychów, którym powinęła się noga przeważnie . . . A tacy pochwalić raczej się nie mają czym . . .

"A nie litujcie sie nad ta mlodą dziewczyna, bo ona mial swoje rowniez w czubie" ­ ale po co tak ostro? przecież w tym wieku to dziecko jeszcze. ­ pewnie odrzucona przez rówieśników, może z problemowej rodziny, spragniona uwagi i miłości dziewczyna. pewnie chciała tylko, żeby ktoś ją kochał. wszystko jedno, czy psychol-morderca czy chłopak z sąsiedniej klatki. ­ gdyby żyła i tak prawdopodobnie skończyłaby jako samotna matka, po jakimś toksycznym związku. więc z dwojga złego lepsza była śmierć niż życie, które ją czekało :(

Gość Co za idioci z tej
akurat musieli robić szturm na jego mieszkanie,całe osiedle wiedziało,że gość jest uzbrojonym oprychem a Policja nie wiedziała