Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxygen

OLEJ RYCYNOWY

Polecane posty

Witam! Cześć Pająk, cześć Pod :) I reszta. Na mnie też otoczenie patrzy dziwnie i chyba myślą, że jeśli nie ześwirowałam do reszty, to z pewnością dziwaczeję na stare lata. Przykład z wczoraj. Ponieważ od dawna bezskutecznie staram się o dzidzię i niby wszystko ze mną ok, zżymam się, że mój partner do tej pory nie zrobił badań. W rozmowie z rodzicami wspomniałam też, że powinien swoją konserwantowo-piwną dietę wzbogacić o to i owo. Ich miny - bezcenne. Ta wymiana spojrzeń i wreszcie stwierdzenie, ze dieta nie ma tu znaczenia. Moja Mama - pielęgniarka oddziału gin-położniczengo z trzydziestoletnim stażem. Tak więc jestem odszczepieńcem ... i mam to gdzieś.

Gość Srebrnanuta
Oxygen, gratuluję roczku. Z czasem emulgacji masz rację. Ostatnie oczyszczanie było u mnie słabe, tylko 2 wypróżnienia i bez pupy pawiana i dopiero po 12godzinach od wypicia.

Danke, dlugo cie tutaj nie bylo. Witam spowrotem:) Srebrnanuta: nigdy nie wiadomo jak przebiegnie kolejne oczyszczanie. Niespodzianki sa za kazdym razem ale posuwamy sie do przodu:) Pozdrawiam:)

Oxygen bywam ,bywam tu i tam tylko mało piszę ale sledzę na bieżąco , oczyszczałam ostatnio wg, Huldy nie było żadnej sieczki, ani ufoludków ale na drugi dzien wywaliłam kilka pięknych okazów dużych i małych może to były z woreczka bo mam zawalony ???? dziwnie to wyglądało Teraz oczyszczałam się z robali , miałam przedziwne dolegliwości i po 3 dniach od zakończenia dostałam jakiejś zmasowanej grypy, potworny katar , jakieś dziwne kluchy , ból gardła a dzisiaj pięęęęknie kaszlę nie wiem czy to herx pająku podaj swój przepis z okładami kapusty na płuca bo nie mogę znależć

Gość agidorka
danke możesz podać te kurację na robale? wg mnie te skutki uboczne to ewidentnie znak,ze pozbyłaś się tego świństwa

Gość agidorka
pytasz pająka, a ja sobie zapisałam też tę kurację, więc podam to samo, co pisała pajączkówna Do oczyszczenia płuc potrzebne są: 4 duże liście kapusty smalec garnek koc ręcznik Bierzemy 4 liście kapusty, muszą być słusznych rozmiarów, aby przykryć płuca od strony pleców i klatki piersiowej. Liście wkładamy do garna z zimną wodą i gotujemy 3 min (nie dłużej) od momentu zagotowania się wody. Następnie smarujemy plecy i klatkę piersiową smalcem i przykładamy po dwa liście z przodu i dwa z tyłu. W następnej kolejności, nakładamy ciepłą koszule i okrywamy się ciepłym kocem. Takie kompresy robimy na wieczór przez 3 noce z rzędu. Już po drugim kompresie powinna zacząć spływać flegma, pojawi się kaszel i obfite pocenie, to pożądana reakcja. Pamiętajmy aby flegmę wypluwać.

Gość gość
Polecam zapper nunczako J.Taratajcia

Agidorka na robale są różne mikstury , są produkty których one nie cierpią ale moje takie ulubione to jest wrotycz,piołun , kora dębu kruszyna , zmieszac w równych częsciach tak żeby wystarczyło na tydzień zaparzamy 1 łyżeczkę na szklankę wrzątku i pijemy 1x na czczo pól szklanki i przed spaniem drugie pół szklanki po tygodniu robimy mieszankę z kory dębu i kruszyny żeby na tydzień wystarczyło i tak samo 2xdziennie A że mnie zawsze jest mało to dołożyłam gożdzika mielonego 1 łyżeczkę , tataraku,liścia orzecha włoskiego , no i żeby im nie było za dobrze to jeszcze czasami dawałam kilka kropli nafty , ale po tej nafcie to chyba przesadziłam bo jelito gr, czułam cosik mnie piekło no i jeszcze pojadłam zmielonych pestek z dyni bo akurat taka mi została z zbiorów Ale objawów miałam mnóstwo , zaczęły mnie puchnąć powieki , oczy piekły swędziały nie do wytrzymania i bóóól głowy taki punktowy , bóle brzucha skurcze w brzuchu, na wymioty mnie brało a najbardziej śmieszne było jak nad ranem czułam jak coś mi gmyra po czole , jakby mi coś łaziło w środku, bóle mięśni , jak skończyłam to wszystko ucichło Zawsze powtarzam że jestem królikiem doświadczalnym i proszę się na mnie nie wzorowac bo dużo nie znaczy dobrze acha jeszce czasami dokładałam olejek herbaciany i oreganowy jak widzisz czyste szaleństwo :P nie polecam piszę to tylko ku przestrodze nie idżcie tą drogą :D:D

Gość gość
Polecam zapper nunczako J.Taratajci

Gość pająk bez nogi
Hejka:) Danke, nie znalazłaś bo trzeba wpisać oczyszczanie narządów oddechowych. Ułaaa ale miałaś jazdę. Ja też myślę, że ta "grypa" to herx. Jakby nie patrzeć, to każdy martwy organizm się rozkłada produkując toksyny i bakterie :D *** GreenGo piwo, piwo, piwo. Piwo to tak naprawdę babski napój. Chmiel nie dość, że stymuluje estrogeny to jeszcze hamuje androgeny. Jak to dieta nie ma znaczenia? To dlaczego w aptekach są wyciągi z soi, karczocha, zielonej herbaty, zioła, mikroelementy, witaminy? Ma znaczenie, im więcej przyjmujemy konserwantów, przetworzonej nadmiernie żywności itd, tym nasz organizm gorzej funkcjonuje. *** Co do wychodzenia jeszcze przed szereg, to fakt czasem, aż się człowiek wyrywa, żeby coś poradzić, chociażby odnośnie pasożytów, bo normalnie tego czyjegoś dziecka człowiekowi szkoda. Albo się człowiek martwi o bliskich, bo chciałby, żeby to rodzeństwo, rodzic czy współmałżonek byli zdrowsi. *** Oxy, ani się obejrzysz i będzie 2 lata, 3 lata 8 lat:)

Gość pająk bez nogi
Stronka gdzie jest ten przepis i jeszcze dwa inne na płuca. Może któryś z nich ci bardziej spasuje. Dodatkowo jest jeszcze kilka przepisów na inne narządy. Wpisz sobie tak, bo mi l i n k a spamuje na wszystkie sposoby. oczyszczanie organizmu z toksyn zanim kupisz sprawdź Fajna stronka, Agidorka c***otwierdzi. :) Kliknij sobie tam oczyszczanie organizmu

Gość gość
dzięki danke, jak ja się oczyszczalam z pasożytów, piłam nalewkę franciszkańską Vernicadis, tak w składzie też jest wrotycz i piołun,a le takich hardcorów jak ty nie miałam,więc się zastanawiam nad skutecznoscią rzeczywiście stronka pajączka o oczyszczaniu jest super, zapisalam o porobilam sobie nottaki w dokumentach n.t.oczyszczania na jej podstawie,bo a nuż zniknie z neta, jak to często bywa //zanim-kupisz.blogspot.com/2013/05/oczyszczanie-organizmu-z-toksyn.html

Gość agidorka
to byłam ja, pod moim nickiem mi spamowało udało mi się wkleić link,wystarczy skopiować

Gość agidorka
link wchodzi,ale strona nie chce sie załadować, niestety

Gość pająk bez nogi
No! Teraz weszło :) I można wejść prosto z forum. To jest ich nowa strona. Agidorka, ja mam dwie wyszukiwarki w mojej przeglądarce i na tej internetowej mi ten stary link wchodzi, a na google wyskakuje mi lista różnych stron. W trzecim linku od góry była ich nowa strona. A żeby było śmieszniej, to z zakładek ten stary link mi się ładuje idealnie:)

Gość Witaj OXYGEN
a jak wygląda twój dzień jesli chodzi o odzywianie?

Gość grazkaaa
Witam. papaja dziekuje za porade diety,czytam narazie:)Chociaz juz kiedys na innym watku polecilas mi olejek pichtowy i jest z nami do dzis ,swietny jest na wiele dolegliwosci:) pajaku "nie ma ze boli" chcialabym zeby to bylo takie proste:/ napisze wam tylko odnosnie mojego halluksa ze po posmarowaniu na noc olejekiem rycynowym rwie mnie ta gula na wszystkie strony,jakby mi ktos tam wiercil czyms;/ mam nadzieje ze pomoze. danke-ja tez jestem odmienicem,tesciowa ma spuchnieta stope,zaproponowalam olejek rycynowy,oklady ....poszla do lekarza i przyniosla reklamowke lekow..oczywiscie bez poprawy.milo mi;/

Grazkaaa ależ Ty jesteś miło Ci że teściowej się nie polepszyło :D:D:D no dobra,poleć teściowej liście z kapusty , rozwałkować , może rozbić tłuczkiem lekko podgrzać stopę nakremować i obłożyć liśćmi na to folię skarpetę i do łóżka , olej rycynowy tez powinien pomóc tylko taki okład trzeba by ogrzewać , ja olej stosuję na różne dolegliwości pozdrowionka

Danke, właśnie o to nam chodzi, że większość ludzi jest niereformowalna i nie chcą słyszeć ani o kapuście, ani o rycynie. Nic. Wolą łykać kolejne tabletki i cierpieć.

Gość gość
No to juz widac,ze do czegos im jest potrzebna ta choroba,dlatego tak ja pielegnuja tabletkami chemicznymi,inaczej słuchaliby kazdej rady aby sie wyleczyc

Gość grazkaaa
hehe no to ladnie ,wyszlo, ze sie ciesze ze tesciowa nadal opuchnieta :) danke o kapuscie tez juz mowilam to cos krecila nosem ze zapomniala kupic wiec widac gdzie ma moje dobre rady:) Pozdrawiam :)

Gość grazkaaa
pajaczku a Ty bez problemu kupilas ten smalec gesi?drogi jest?bo ja chcialam natrzec samym smalcem corcie bo bardzo kaszlala(ja slyszalam ze kiedys dzieciom tak sie nacieralo i cieplo owijalo i do lozka) i zeszlam wszystkie sklepy z miesem w okolicy i nikt o takim nie slyszl.co prawda dziecku juz lepiej ale musze sie zapoatrzyc no i wogole sprobowac bo podobno dobry jest:)

Gość pająk bez nogi
Grazkaaa ja wiem, że to nie jest proste :) Ciężko chłopa namówić na leczenie, a na dietę to jeszcze ciężej. Smalec gęsi dorwałam w swojej wsi w takim sklepie firmowym. Podobno w Kauflandzie można dostać. Ewentualnie na allegro, ale cena już dość wysoka wychodzi. Ja kupiłam 200ml za 3,5zł. Dobrze słyszałaś. Moja teściowa była tak leczona. Jeśli chodzi o smak to bardzo fajny. :) Jak ci haluksa rwało po rycynie, tzn że masz tam jakiś stan zapalny.

Gość Podczytliwaa
Oxygen, mam nadzieje, ze mnie złe nie zrozumiałas, nie uważam, ze masz wątrobę do oczyszczania tylko, ze badania często sa mylne. My tu wszyscy doceniamy twój wysiłek w tłumaczenia ;) Czy nadal po 30 minutach od wypicia rycyny z sokiem popijasz to bardzo gorąca woda? Czy coś zmieniłaś w tym względzie?

Gość grazkaaa
Pajaczku dzis maz zjezdzil sklepy i targi w poszukiwaniu smalcu i nic ,az w koncu moja mama przypadkowo w drobiarskim kupila:)juppi:) ja mam 225g za 4,5zl.W smaku pycha,mam nadzieje ze nie ma w nim dodatkow , ulepszaczy bo napisane ze z gesi ale teraz to trudno wyczuc co oni pakuja do pudeleczek. Z ta moja gula to kurcze jakos nie zwracalam uwagi co tam sie dzieje bo ani nie boli na codzien ani zaczerwienienia nie ma ale jesli cos tam sie dzieje to dobrze ze wyciagnie:) Co raz wiecej czytam na temat oczyszczan,zdrowego zycia,jedzenia i przypadkiem trafiam na strony po ktorych jestem zalamana. Teraz wiem ze metoda ktora Oxygen tu opisuje to jedyny ratunek do oczyszczenia organizmu z tego syfu ktory nam inni funduja. Pozdrawiam:)

Witam wszystkich. Czytam to forum z zainteresowaniem. Jestem po oczyszczeniu wątroby Hulda pierwszy raz, bez specjalnych fajerwerków. Obserwuję, że bardzo zmalała chęć na słodycze. W sobote planuje oczyszczanie rycyną, ale mam pytanie dlaczego nie można tego wykonać gdy bierze się leki na alergię allertec? A po oczyszczaniu wątroby mam jeszcze problem z trupio zimnymi palcami u rąk. Jak myślicie czy to efekt oczyszczania?

Podczytliwa:) dobrze Cie zrozumialam:) Nadal ide moja droga: raz w miesiacu OR 50 ml:). Ze wzgledu na dosc wrazliwy zoladek musze od razu po wypiciu koktailu natychmiast zagryzac chlebkiem i popojac dosc ciepla woda. Tylko w ten sposob powstrzymuje sie od zwymiotowania koktailu. Raz mi sie to zdarzylo... o je o je....:(. Oczywiscie termofor na watrobe tez sobie poloz. Wieczorem lewatywa z szarym mydelkiem:). OR aktywuje pasywne histaminy jelita cienkiego, co powoduje calkowite wyproznienie jego zawartosci. Logicznym jest wiec, ze gdy stosujesz leki antyhistaminowe proces ten nie nastapi :/. Pozdrawiam:) Ps. Bardzo ciekawe rzeczy piszecie. Super:)

W środę robie pierwsze OR. Mam w związku z tym pytanie dotyczące uzupełnienia potasu. Piszesz Oxy, że niełatwo go dostać. Czy K moze być w postaci cytrynianu, bo o to nietrudno?

Ja pisalam,ze trudno dostac potas???? Nie mialam nigdy rzadnych problemow z jego kupieniem. Rowniez stosuje cytrynian potasu:). Trzymam kciuki, zycze sukcesu i opisz jak przebiega u Ciebie oczyszczanie za pomoca OR. Pozdrawiam:)