Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

Pomijajac tą ciekawa dyskusje z ostatnich stron- jak sie zakonczylo wczorajsze ogladanie filmow? :O Ja dalam rade pierwszym 10 minutom "Anny Kareniny"- spanie wygrało ;)

boona: a ciekawie się to chociaż zaczyna? ja podchodzę sceptycznie do wszelkich ekranizacji, więc się zastanawiam, czy w ogóle to odpalać...?

boona: a ciekawie się to chociaż zaczyna? ja podchodzę sceptycznie do wszelkich ekranizacji, więc się zastanawiam, czy w ogóle to odpalać...?

tak, ciekawie- scena w teatrze, ale wrazenie zrobil na mnie podklad muzyczny. Ogladalam online, ale w wersji ang.Dzisiaj poszukam z napisami lub lektorem, moze nie "odpłyne"

ogladalam ten film- bardzo dobry ogolnie lubie takie filmu w ktorych prawie do konca wiesz "co i jak" a potem nagle okazuje sie ze jest zupelnie inaczej....

boona: ja też lubię w tym klimacie. Możesz coś jeszcze polecić?

boona: ja też lubię w tym klimacie. Możesz coś jeszcze polecić?

Gość :)tlumoki
Wlasnie film ,,Ocaleni,, i ,,Piaty wymiar,,-z tego gatunku.Akurat niedawno je widzialaw i jestem pod ich ,,wplywem,, :D

Szosty zmysl-ale to kazdy widzial juz chyba vanilla sky lub otworz oczy piaty wymiar -jest tez taki jeden film,zapomnialam tytulu o kolesiu ktory co chwila budzi sie w pociagu tuz przed eksplozja...

Pamiętam, widziałam ten film z tymi eksplozjami i pociągiem. W ogóle już niewiele w filmie mnie chyba zaskoczy - wszystko już było... I też nowe filmy, z zeszłego roku np., są jakieś marne... nic mi się nie podobało...

http://www.filmweb.pl/film/Pi%C4%85ty+wymiar-2009-476220 to jest wlasnie piaty wymiar dla mnie- cos niesamowitego, mam bardzo osobisty stosunek do tego filmu- cos na granicy smierci i zycia.... Rezyser pozostawia widzowi wolna reke w interpretacji, co sie bardzo rzadko zdarza

Gość
w czwartek ide na sepa. Opowiem wam potem o nowej polskiej produkcji.

Gość dwedrefr
wiem to oczywiscie ze cycki to nie, ale mam przeczucie ze inteligencja nie grzeszysz i fajnym charakterem. Nie masz np. ladnej twarzy, ktora by mogla zrekompensowac male piersi. Wiec ciezko jest...

Gość dwedrefr
mialo byc to nie wszystko te cycki :)

ja mam problem z ogladaniem polskich produkcji bo..... nie do konca rozumiem dialogi nie mam tego problemu ogladajac cos z lektorem, lub jakies programy. W kinie lub ogladajac na komp- porazka....