Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

Odstrzał to powinien być przykry obowiązek, a nie hobby. zz bardzo dobra uwaga faceci zrobili z zabijania sport

Lomu- Nie, to znak Słowianski, używany także w Czechach, ale nie co inny kształ. W Języku Ślonskim, jest dużo czechizmów i tam też dużo czeskich znaków.

kotow nie lubie. Sa dziwne. Choc osiedlowe dokarmiam. zz ja akurat tez nie lubie ale raczej bym nie kopnęła:):)

nie ma takiego słowa jak ślonski, w żadnym języku. Nie ośmieszaj tych ludzi. Maciek - czemu dziwne?

mialam juz isc spac- ale-.... bawi mnie ten Slaski temat @Lomu- witam tu gdzie mieszkam tablice informujace o miejscowosci sa w j. polskim i niemieckim... :P

retro- A jaka to różnica? Odstrzał to odstrzał i tyle. Ty się interesujesz tym z jakiego powodu dziwka jest dziwką? ważne że jest dziwką, bo powód bycia nią niczego nie zmienia.

boona-Dobrze wiedzieć, mieszkamy obok siebie.. Jesteś zapewne z Raciborskiego, ewentualnie z Opolskiego, albo na tej granicy.

Maciek - ale czy to w jakikolwiek sposób dowodzi brutalności? Czy chodzi tylko o niespotykaną brutalność wśród kobiet. W gruncie rzeczy była masa brutalniejszych i bardziej szokujących zbrodni.

@Moorland: czasami laczy sie przyjemne z pozytecznym, jesli ktos ma takie hobby. Mysliwi wykonuja naprawde duzo dobrego.

co nie zmienia faktu, że ciężko mi spojrzeć przychylnym okiem na kogoś kto z uśmiechem na twarzy zabija inne stworzenie. Przyjemność z zabijania nigdy nie jest zdrowa.

"faceci na kafe (...) udają (...)." na tym tle wyróżnia sie tylko eM i BSA, bo są autentyczni.

istnieja teorie, ze Kuba Rozpruwacz byl kobieta, czyli Kaśką Rozpruwaczka. zz jasne:) i na pewno te wszystkie kobiety zabiła bo miały jędrniejsze posladki od niej:)

"xXxXxXxTtTtTt: Ktoś tu był strasznie zmęczony, zdaje mi się....? to co to za buszowanie po kafe, się pytam?!" Ktoś tu był strasznie pewny,że będę głośno chrapać o tej porze... i buszuje po kafe na potęgę.Chyba się nudzi,poza tym nie zwraca uwagi na inne miejsca niż Kafe ;)

@ike: mozliwe, ze Rozpruwaczka byla ruda;) @Moorland: czytalem pewne opracowanie na ten temat, znajde na pojutrze.

Retro - to też jakaś teoria, chociaż ostatnio o tym rozmawialiśmy i w sumie nie ma podstaw by sądzić, że to była kobieta, a już na pewno nie na tyle by uznawać to za pewniak.

a wiesz retro , że jest to wysoce prawdopodobne chociaż myślę, że prędzej za większe cycki

@Moorland: roznimy sie w podejsciu do zwierzat po prostu. Dla mnie zwierzeta, za wyjatkiem zwiarzat domowych, sa pokarmem.

dlaczego cichociemna? Ciebie Moor przyjemnie sie czyta, często szkoda cos dodawać, masz talent do wyczerpującego skrótu, jeśli rozumiesz o czym mówię:)