Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

z tym sie zgadzam, masz racje. zz ty oczywiście sobie uświadamiasz co to oznacza dla kobiet..? :) masakrę generalnie przewiduję w kolejnych dziesięcioleciach masowy wzrost liczby związków lesbijskich

a ten mały kretyn dalej swoje... nie zaśnie dziś tak się wrażliwiec zdenerrrwowal:P

nie można osądzać ludzi po wyglądzie, zatem chodzi o osobowość, przez grzeczność nie zaprzeczę;)

@retro: faceci beda ogolnie na coraz bardziej przegranej pozycji, bo przestana byc facetami. Wspolczesni faceci staja sie facetami tzw. metro. Kobiety chcialy zrobic facetow na swoje podobienstwo i to zaczelo sie dziac. Obecnie zaczynaja dostrzegac minusy takich zmian, ale jest juz za pozno:) Dlatego jesli bede mial dzieci, to wolabym, zeby to byly corki, bo beda miec latwiejsze zycie;)

trudno sądzić o męskiej populacji z przeglądu kafe-osobników, to nie jest reprezentatywna grupa, nawet w całości swej różnorodności.

za czyny małych kretynów nie odpowiadam nie ja ich adoptowałam więc twoje nauki mnie nie dotyczą jeśli dzieciaku myślisz, że "ukarzesz mnie" (:D) bo użyjesz słowa szmata to może zmień forum na jakieś gimnazjalne?:)

A ja jakiś komplement walnełam??? to niechcący albo źle interpretujesz, wężowidła takich prezentów nie robią.

Kobiety chcialy zrobic facetow na swoje podobienstwo i to zaczelo sie dziac. zz że co? a co to za wymysł..? w momencie kiedy sie okazało że kobiety jednak sobie radzą świetnie bez facetów, ci zgłupieli i sami chyba zaczęłi sie starać upodobnić , bo męskosc pojmowana w stary sposób została ośmieszona to nie kobiety ponoszą winę za to że facetów zaskoczyły pewne zmiany, i to tez nie kobiet wina że faceci nie potrafią sie w nowej rzeczywistości odnaleźć i nie mają pomysłu na siebie kobiety patrza na was z wyczekiwaniem, zebyście się jakoś dźwigneli z upadku i zaimponowali im jak na facetów przystało, a tu kicha potraficie tylko niewieścieć coraz bardziej.

tak, z tym tez sie zgadzam. zz chryste.. jest gorzej niż mysłałam:) to straszne że ty sie tak bez przerwy ze mną zgadzasz czuje sie przygnębiona

ja "małpy" z innego topiku nie odwołuję:) ale pamiętaj mały kretynie , że to na wyrost jeszcze się musisz podciągnąć:)

Ja tam zlewam co kto ode mnie oczekuje szczerze powiedziawszy, bez wzgledu na płeć zz skoro nikt od ciebie nie wymaga, to może zacznij sam od siebie? to fajny sport, obiecuję.

Ale zawsze pozostają zakłady karne zz własnie już pisałam wcześniej że tam tez płaczą na filmach oraz dokarmiają wróbelki za kratami okien..

przykro mi, ale glowa do gory, moze bedzie lepiej zz przypuszczam że wątpię

ja zlewam dyskusje bez sformułowanych definicji pojęć, o których sie dyskutuje. jezeli ktoś myśłąc "wrażliwość" będzie ją utożsamiał z kobiecą emocjonalnością, to każdy wrażliwy mężczyzna będzie dla niego metro. utożsamiając genderowo niektore zachowania, okrajamy humanizm do męsko- damskich szablonów i zubożamy człowieczą naturę. paps!

nie martw sie, znajdziesz jeszcze jakiegos normalnego niedobitka zz daj spokój:) nawet jeśli, zwykła uczciwość będzie nakazywała raczej oddać egzemplarz do jakiegoś muzeum niż egosistycznie eksploatować

retro...Tak. jestem prawiczkiem i nie mam dziewczyny. Posiadam także małegu pryszczatego fiutka. Twoja przenikliwość mnie przeraża. zz wybacz, ale nie zrozumiałam jeśli miałabym pryszczatego fiutka nie chwaliłabym się tym, bo w istocie nie ma czym. skoro nikt nie miał go jeszcze okazji oglądać, czym prędzej zalecam wizyte u dermatologa, oraz przygotwanie się na szczęsliwą odsłonę.

Chciałem Ci poprawić humor na pożegnanie bo gdybym napisał że mam dużego i pięknego, którym cieszy sie inna dziewczyna to popadłabyś we frustracje zz nie jesteś w stanie ani mi zespuć humoru ani poprawić to co masz w spodniach obchodzi mnie mniej wiecej tyle co wczorajsza prognoza pogody:) męcz się ze swoim fiutkiem sam:) ewentualnie niech jakas piekna kobieta sie z nim męczy:) co mi do tego:)

do rezerwatu. zz tak Maćku, do rezerwatu... ale przynajmniej możesz miec pewnosć że ty w żadnym rezerwacie nie skończysz:)

Właśnie...skoro jesteś lesbijką...Przepraszam zz raczej przeproś za zbyt prosty sposób rozumowania bo to mnie bardziej obraża:)

ja zyje w swoim zamknietym mentalnie swiecie i jestem szczesliwy zz to mi wyglada na obawe przed zmierzeniem się ze światem i zyciem:) równiez bardzo powszechnie wystepująca cecha u współczesnych męzczyzn:) ale tymczasem czas na mnie dobrej nocy.

@retro: ps. "wspolczesny mezczyzna" nie musi juz sie z niczym zmierzac, tylko korzysta z tzw. rownouprawnienia;)

Gość alter ego maćka
po chuj się tak podkładasz?

@alter ego macka: bo wszystko co napisala retro o 3/4 "wspolczesnych facetow" to prawda, a ja nie bede zawracal patykiem rzeki;)