Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

@retro: polecam kryminal Ulubione rzeczy:) Motywy kobiet zabojcow bywaja rozne i zaskakujace:)

a ja powiem szczerze w polowaniu nie widze nic męskiego wolalabym taką wrażłiwość męską, że facet odkłada flintę na kołek bo mu żal zabijać niż taka kiedy wraca z zarłem do domu, a potem zażerając się własnorecznie upolowaną dziczyzną - łka na romantycznej komedii.... brrr... koszmar jakiś...

@Moorland: biorac pod uwage, ze sprawca nie zostal zlapany to sa takie same podstawy, zeby twierdzic, ze to byl facet jak kobieta.

Njun - dziękuję bardzo :D Ale mi się miło zrobiło. Maciek - cytując króla lwa - "to jest krąg życia".

Motywy kobiet zabojcow bywaja rozne i zaskakujace zzz nie wątpię za to motywy facetów zabójców są najczesciej proste i przewidywalne:)

Gość up.
eM jest tym alkoholem o babci niuni

retro gdyby nie ta "męskość" dawno byśmy wyginęli ktoś musiał polować :P żarło jest żarło kwiatkami się nie najesz a czy ustrzeli czy odhoduje i "ustrzeli"....

Gość up.
niunia stara prukwa z erotyka sie ujawnila

kazdy woli to co woli, poluje sie dla siebie, a nie dla kogos zz przed chwila mówiłes że to przysługa oddawana naturze zdecyduj się albo jesteście zimnymi sukinsynami zabijającymi dla sportu albo bohaterami

Gość ojej ojej ojej
fakt, niezly koszmar z tego Maciusia, wystarczy go troche wziac w obroty w dyskusji i hopokryzja mu sie butami wylewa ale ciiii, on uwaza ze jest och i ach :D

xXxXxXxTtTtTt: Czekam w pokorze na wymiar kary. Dobrze, że - jak w topiku - jesteś wrażliwy i tylko udajesz maczo, dlatego nie muszę żebrać o litość.

Gość ojej ojej ojej
*hipokryzja

niedawno rozmawialam z bylym pracownikiem rzeźni. cielaczki zabija sie trzaskając im młotkiem po głowach, podobno płaczą i lecą im łzy, a owce nie umierają od prądu, z powodu nieprzewodzenia przez wełnę chyba, więc są żywcem nabijane na hak i dopiero na nastepnej hali rozpruwane od szyi w dół. smacznego:)

retro gdyby nie ta "męskość" dawno byśmy wyginęli ktoś musiał polować zz cp innego gdy trzeba bo trzeba jeść dzisiejsze polowania to zaspokojenie żądzy zabijania niektórzy mysliwi nie są nawet mięsem zainteresowani

@retro: ja jestem zimnym skukinsynem, ale jedna z idei lowiectwa jest mi.in ochrona przyrody:)

Jak ktoś jest profesjonalnym, ale normalnym człowiekiem to płakał nie będzie musząc zabić jelonka, ale też nie będzie się cieszył na myśl o rozerwanym kulą boku czy mózgu na ściółce.

@Moorland: z tego co wiem, to w glowe sie nie strzela i sa rozne okresy ochronne. Nie zabija sie samic w ciazy itd. Zeby zostac mysliwym trzeba przejsc procedure, pozdawac egzaminy, odbyc praktyke. Ty mowisz o jakichs klusownikach chyba.

retro ja łowię ryby łowię bo lubię :P obrazując nabijam rybcię na hak :)

jedna z idei lowiectwa jest mi.in ochrona przyrody zz cóż.. jedną z idei seryjnych zabójców była z pewnością ochrona ludzkości... te naciągane idee tłumaczące wasze samcze instynkty mnie śmieszą.

retro ja łowię ryby łowię bo lubię obrazując nabijam rybcię na hak zz widocznie masz duzo cech męskich :) to się nazywa babochłop:)

co nie zmienia faktu, że to nie powinno sprawiać przyjemności. Wiesz, Ci co polowali na lisy z psami też twierdzili, że lisa nie boli rozszarpanie przez psy :P

@retro: akurat to z ochrona przyrody to sa fakty:) Btw. kiedy mieszkalem w Sopocie kolo lasu, nasze osiedle odwiedzila rodzina dzikow:) Kilka doroslych i kilkanascie malych:) Biegaly po calym osiedlu, stratowaly ogrodki, ludzie rzucali ziemniakami, a pozniej uciekly z powrotem do lasu;)

:D retro to jest niesprawiedliwe wobec naszej lusi:P i innych żab i takich tam

Nie i wiem do czego zmierzasz. Tylko, że mięso jeść muszę (grupa krwi 0) i już wystarczająco dużo zwierząt cierpi na tych chorych farmach, nie trzeba strzelać do tych na wolności.

retro to jest niesprawiedliwe wobec naszej lusi i innych żab i takich tam zz ale że co?

Zmierzam do tego, ze skoro ktos je mieso, to ono nie rosnie na drzewach. To nie sa owoce, wiec komentarze z ust osob jedzacych mieso, ktore krytykuja np. mysliwych, gdzie odstrzal odbywa sie w sposob naprawde humanitarny - sa dziwne.