Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

zgubiłam sie juz w temacie, a to oznacza ze na mnie pora- milej nocy zycze wszystkim...

hahahaha topsz będę udawać, że jestem wrażliwa na krzywdę kafeteryjnego pekińczyka:) tez lubię zwierzęta :)

Maciek - mnie by było tego dzikiego zwierzęcia szkoda. Nie zrobiło mi krzywdy czemu mam je zabić i to nie z potrzeby, ale dla rozrywki.

boona-Czemu siedzisz na necie a nie zajmujesz się mężem i swoim dzieckiem?:O

Boże, jaka Moorland jest głupia, pierdoli jak by była na poziomie przedszkolaka, zero podstawowej wiedzy :o

a czułbys sie zaniedbany jakbys byl na jego miejscu? Dziecko spi a on siedzi obok mnie ...

przypomniał mi sie inny przykład: pamietam jak dziewczyna pisała że jej niezwykle czuły chłopak zaprosił ją na kolacje do swojego domu... i w momencie kiedy własnie wchodziła do pokoju, na stół z przygotowanym jedzeniem wskoczył zwabiony zapachami kot.. który w sekundzie otrzymał kopa w dupę, normalnie, z buta. Kot, którego chłopak karmił i który z nim mieszkał.

bsa - tak przy okazji, z racji, że nie odpuszczasz to Ślązacy (nie Ślonzacy) i wszystkożerni (piszemy razem). Wróć ty do tej podstawówki chłopie...

@retro: tak samo jak faceci - kobiety rowniez potrafia byc psychopatkami, ktore podnosza z chodnika martwe wrobelki, zeby na drugi dzien zadzgac kogos nozem. Kobiety sa brutalniejsze i okrutniejsze od facetow, jesli maja okazje sie "wykazac".

hehe :D dobranoc Twoje zainteresowanie jest jakies takie.... :O

Ech,przyszła Ruda i kolejny topic poszedł się... :o Wracając do tematu: faceci jak najbardziej bywają wrażliwi; każdy ma jakiś czuły punkt,który z niego wyciśnie łzy (nie,nie chodzi mi o kop w...),trzeba tylko ten punkt znaleźć.A to już rola inteligentnej kobiety. A jak już jesteśmy przy kinie,to faktycznie trzeba by nadrobić zaległości... tylko trzeba znaleźć kogoś,kto pójdzie ;)

Maciek - akurat teraz fantazjujesz. Psychopatów jest mimo wszystko więcej wśród mężczyzn i to oni wykazują się większą brutalnością. Mężczyznami jest też większość sadystów.

Moorland-Naucz się języka Ślonskiego, tam nie ma Ą i Ę, to śą polskie znaki, na Ślonsku się ich nie stosuje. Znów pokazujesz że nie masz nawet podstawowej wiedzy, bo to każdy wie.

Kobiety sa brutalniejsze i okrutniejsze od facetow, jesli maja okazje sie "wykazac". zzz ta teza chyba nie została w zaden sposób udowodniona to że okrutnymi przestepcami są w znakomitej większości faceci- to fakt niepodważalny jakoś nie przychodzi mi do głowy żadna legendarna Marysia Rozpruwacz

W kwestii kina to ide na Sepa. A faceci fakt - bywaja wrażliwi. Na swoim punkcie głównie :P

xXxXxXxTtTtTt: Ktoś tu był strasznie zmęczony, zdaje mi się....? to co to za buszowanie po kafe, się pytam?!

@Moorland: odstrzal jest nie dla rozrywki wylacznie. Moze to dziwnie zabrzmi, ale jest to ochrona przyrody. Plus zdobywanie pokarmu, jesli ktos lubi dziczyzne i tego co na koncu zostanie, czyli skory, rogow itd.

Ja ciągle jestem tak bardzo zmęczona, że nie mogę się doczłapać do łózka ;)

Moorland-Źle to napisałaś, bo zapomniałaś i kresce nad "u", ale to trzeba mieć program, który ma w sobie alfabet w języku ślonskim.